RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Mala Elena -> RE: Junski baRR (6.6.2016 23:00:37)

Boli me zeludac , nijedan polozaj mi ne odgovara [sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Junski baRR (6.6.2016 23:05:20)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Joko, ja obožavam ta brza i lagana jela, pogotovo ako su bez mesa.

Wiv, divno, malo da napuniš baterije [sm=smiley1.gif]
Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam [sm=smiley36.gif] bar neke koristi [sm=smiley36.gif]

ISTA ja !!! [sm=smiley36.gif] Dobro to dodje nekad [sm=smiley36.gif]

Hahahaha, nemojte da me kopirate [sm=smiley36.gif]
Ja najviše volim da "usijam" kupatilo [sm=smiley36.gif]

Ivana, ja sam prvo u kupatilo ušla, to ti sve govori [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (7.6.2016 6:29:21)

Gud morning.
Mislim da smo sve iste U pogledu nervoze i čišćenja [sm=smiley36.gif]
Joko poznat mi je taj osećaj, nema veće sreće nego kad uđem u garderobu broj manju, uh!!!

mali_mis -> RE: Junski baRR (7.6.2016 6:39:39)

Jutro [sm=kava.gif]

serpica -> RE: Junski baRR (7.6.2016 6:47:08)

Mis uzelela sam se tvoje kafe a nikako da svratim u kafanu [sm=smiley1.gif]
eno suzi kuva u temi mame a meni treba na jos nekom mestu... [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:05:21)

Dobro jutro zene, ja danas free na poslu. Uzela slobodan dan jer moram u centar za socijalni rad da odluce da li sam podobna majka [sm=smiley36.gif] tj da li radim u interesu svoga deteta. A da sam njih cekala dete bi mi vec postalo punoletno (cekam ih 2 meseca da me pozovu da zavrsim ostavinsku, na kraju otisla sama kod njih da zavrsim pos'o).

Serpi pa gde si mi ti [sm=smiley31.gif], bas se mimoilazimo. Kako si, kako decica?

I ja cu kafu MM [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:15:17)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Dobro jutro zene, ja danas free na poslu. Uzela slobodan dan jer moram u centar za socijalni rad da odluce da li sam podobna majka [sm=smiley36.gif] tj da li radim u interesu svoga deteta. A da sam njih cekala dete bi mi vec postalo punoletno (cekam ih 2 meseca da me pozovu da zavrsim ostavinsku, na kraju otisla sama kod njih da zavrsim pos'o).

Serpi pa gde si mi ti [sm=smiley31.gif], bas se mimoilazimo. Kako si, kako decica?

I ja cu kafu MM [sm=smiley36.gif]

Wiv draga ne znam gde sam pravo da ti kazem,u poslednje vreme. Deca su dobro,ova mala me urnise sa ne spavanjem ali izgleda sam se vec navikla [sm=smiley36.gif] kako si ti? Kako je Maksa?[sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:21:02)

Ja umorno, M sjajno. Vaspitacica kaze da ga cim bude moglo dam na atletiku ili fudbal. Zovu ga brzi gonzales, stalno negde trci. A bezobrazaaaan jeeee....sve mora po njegovom, i gleda te u oci i smeje se ali ne odustaje.

branki* -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:33:11)

Jutro,zene i od mene!
Stavila za kafu,pa da se spremamo.

wivern -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:41:22)

Branki jel nam to stizete ? [sm=smiley36.gif]
Ja zasela i pijem kafu, niti sam M odvela u vrtic niti ista u radila. Sad cu sve trceci [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (7.6.2016 7:49:18)

Dobro jutro,probudih se gladna kao da tri dana nisam ništa okusila.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (7.6.2016 8:18:39)

Ja vec pojela cokoladicu [sm=smiley36.gif]
Jutro!

vocicana -> RE: Junski baRR (7.6.2016 8:32:39)

Dobro vam jutro krcmarice
Ja vec drugo pijem, samo izvolite[sm=smiley1.gif]
Wiv jos malo i ides da napunis baterije, neka te iscrpe jos sa tim da li si podobna majka.Kakva zemlja, kada se setim da sam isla u sud da uzmemuverenje da nisam lisena roditeljskog prava, povraca mi se. Strasnu zemlju imamo.
Gde nam je nikiteki, nema je nigde, ni u bazalnoj..

wivern -> RE: Junski baRR (7.6.2016 9:18:43)

Voci, ma to mi je ok kad bi oni to zaista radili kako treba. Ima gomila ljudi koji nisu podobni da budu roditelji i ne bih im dala ni nacrtane ovce na cuvanje.
Ali socijalno ne radi posao kako treba, to smo imali prilike da citamo po novinama xyz puta.
Otisla sam kod njih da pitam zasto me ne zovu na razgovor kad je sudija na rocistu rekla da je dala nalog po hitnom postupku da se to resi. On gled au racunar i kaze evo, i pise po hitnom postupku...nemoguce da vas niko nije zvao dva meseca zbog ovoga?!? E onda mi referent koji je za to zaduzen kaze kako ona nije radila mesec dana, pa sad mesec dana nema advokata koji mora da prisustvuje.... ZLO! Pa sta da se nesto tesko razbolela i da nije mogla da dolazi na posao mesecima, niko me ne bi ni zvao...kod njih kad je neko slobodan niko ne preuzima zadatke?!?
More svi bi meni oni dobili otkaze. Da, imaju mnogo posla, objekat je bio pun maloletnih roma koji potrazuju nesto ali se moraju bolje organizovati. Ocigledno da nesto ne stima u organizaciji ili im nalog "hitan postupak"ne znaci nista.... Kao i sto ne znaci.

vocicana -> RE: Junski baRR (7.6.2016 9:31:34)

Koliko mi je to sve poznato. Kod nas u centru je isto tako, roma koliko volis po hodnicima, bas smo jadni. Zao mi je posebno u tvojoj situaciji, jer nikada nema prioriteta za takve stvari, gde mladi ljudi imaju tragediju, gde se stvarno desava bitno zivotno resavanje i jednostavno ubrzavanje postupka. Sta ovde uopste znaci hitno?!!! Debilna posla.
Ja kao zdr radnik bi okacila na ...znas koliko ljudi. Nemam reci.
Samo budi strpljiva, sta da ti kazem, resices i to.Strasno!

Mala Elena -> RE: Junski baRR (7.6.2016 9:49:10)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ja umorno, M sjajno. Vaspitacica kaze da ga cim bude moglo dam na atletiku ili fudbal. Zovu ga brzi gonzales, stalno negde trci. A bezobrazaaaan jeeee....sve mora po njegovom, i gleda te u oci i smeje se ali ne odustaje.

Ah,i.moja meni to cesto radi [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (7.6.2016 9:58:51)

Malo sam posklomnjala po stanu i usisalai to je to.Sad opet ležim,počelo bolit.Trebam se odvući posle do opštine da povadim papire što će mi trebati za bolnicu a kako ću pojma nemam.
Wiv moja sveki kaže "ja bih to sve uza zid i strijeljala" a ja sve češće dijelim njeno mišljenje [sm=hudicek1.gif]

mila83 -> RE: Junski baRR (7.6.2016 10:07:59)

Zdravoooo! Ja se jutros uspavah,skoro do 9h[sm=smiley29.gif] nisam ni D odvela u vrtic....ali nema veze.evo doruckovali,rucak vec pristavljen,sad na usisavanje.
Lako je meni,D otisao do prodavnice po hleb,a M do obliznje mesnice,organizacija na nivou! Nocas bilo jako nevreme kod nas,jutros se sve susi...
Emice,rado bih ti pomogla da smo blize [sm=smiley1.gif] pogotovo kad me ovi moji mali Indijanci izbace iz takta !

emicaa -> RE: Junski baRR (7.6.2016 11:38:41)

Mila id sad mužu prepuštam usisicač i ribanje poda,to mi jest najgore od poslova po stanu.Gore mi je što nisam navikla da sam ovakva,da zavisim od nečije pomoći.Stalno kontam ako sam mogla u prvoj trudnoći zašto ne mogu i sada.

mila83 -> RE: Junski baRR (7.6.2016 11:43:23)

Znas sta,to ne moze da ti bude merilo. svaka trudnoca je za sebe, a i starija si ipak,vec je telo proslo jednom kroz takve promene i normalno da je to sada druga prica..nemas jos puno,izdrzaces.. Bitno da ti i bebica budete dobro. [sm=smiley31.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (7.6.2016 21:49:16)

Zatišje neko, nema vas...

emicaa -> RE: Junski baRR (7.6.2016 22:39:48)

Ja sam dosta vremena danas ležala,T bila kod sveki pa sam uživala uz seriju.Sad opet ležim spremna za spavanje [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Junski baRR (7.6.2016 23:09:14)

Vece zene drage! Pretpostavljam da spavate...

serpica -> RE: Junski baRR (7.6.2016 23:23:06)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vece zene drage! Pretpostavljam da spavate...

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] bas sam pomislila na tebe [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (7.6.2016 23:34:20)

Bubi ti li si [sm=smiley36.gif]
Ja tek spremam sebi veceru...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>