RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Junski baRR (8.6.2016 16:53:43)

Suzi,kako ste vi romanticni[sm=smiley1.gif]bas mi je milo kad vidim da ima tako primera lepih kako se supruznici postuju i vole i dalje i paze[sm=smiley1.gif]srecno vam bilo!
Mene deca izbacise iz takta ,prosuli neku vodu po krevetu,odlepila sam.sad spavaju oboje,ja pijem kafu.

suzi kju -> RE: Junski baRR (8.6.2016 20:12:51)

Hvalaa draga puno [sm=smiley31.gif]
Ja i jesam romantična a on je duduk teški što se toga tiče [sm=smiley36.gif]al danas me baš iznenadio.

mali_mis -> RE: Junski baRR (9.6.2016 5:06:23)

Jutro [sm=kava.gif]
Ne spava mi se vise [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (9.6.2016 7:09:37)

Jutroo, meni se spava.. I sve mi se čini da kad bi me pustili da spavam da bih spavala dva dana i dve noći [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (9.6.2016 7:54:32)

Dobro jutro.
Suzi i ja bih mogla tako,još samo da mogu leći i na stomak ubila bih se od spavanja.
Danas opet čuvam zaovinu djecu a jedva se borim i sa svojom.Sreća pa samo sat i po čuvam.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (9.6.2016 8:00:30)

Jutro [sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Junski baRR (9.6.2016 11:55:07)

Dobar dan zenske[sm=smiley1.gif]nisam vas zaboravila[sm=smiley1.gif]
kod mene sve po starom.Dobro smo.
Ogiju rastu zubici i to naglo,pa ga boli,manje jede kao obico.
Za vikend,ga vodimo na prvo sisanje,bice cupavo[sm=smiley36.gif]
jos malo pa na posao se spremam,sad sam se vec navikla.

mila83 -> RE: Junski baRR (9.6.2016 12:25:57)

Zdravo Kato,bas te dugo nije bilo !
Suzi,srecna godisnjica veze,sa zakasnjenjem !
Kod nas se obavio rucak ranije,T evo sedi na noni,M se sprema za skolu..svako svoje [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Junski baRR (9.6.2016 12:28:15)

Dan zenske. Ja ne vidim na oci oko 6 h se probudio ranoranilac i nikako da se uspava ,do sada smo igrali jeli presvacili se menjali pelenu i sad sikio i zaspao. Ja sam kasno legla oko 1:30 pa nije ni cudo sto sam ovakva. Sad bih malo dremnula ali kako ne mogu sad u podne da se uspavam tako lako..
Suzi srecna godisnjica[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 13:00:55)

Dobar dan, tolio sam besna zbog dispanzera za decu da cu puci. A ovde ti treba kupaci kostim pa da se izadje van kolika je vrucincina. Samo se setamo bez veze i potrebe.[sm=zz_devil.png]

branki* -> RE: Junski baRR (9.6.2016 15:04:49)

Cai,zenske!neki koktel moze za mene!
Kato,dugo te nije bilo,cesce nam pisi!voci,verujem da si besna ,no pusti idiote,ne nerviraj se,cuvaj lepotu😘
A,meni izasla jefna dzudza pored nosa,boli,bas me nervira.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (9.6.2016 16:05:20)

Hej Katooo, dobrodosla [sm=smiley1.gif]
Voci, nemoj mnogo da se nerviras ..[sm=smiley13.gif]
Ja danas u speedu, bas sam se umorila. Cekam da muz stigne da bar smutim nes...

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 17:23:27)

Danas sam posebno umorna, zasto ne znam, mada nas je spicila i ova sparna vrucincina, pa sam valjda kljoknula.
Vececu zaokruziti nekim lepim vinom, obecavam sebi samoj!!!

suzi kju -> RE: Junski baRR (9.6.2016 17:36:26)

Mi smo šetale od 10-13h,sad od odosmo opet, napolju je najbolje i njima i meni... Voci ne vredi se nervirati. Ja mrzim domove zdravlja i osoblje koje radi, pogotovo šalteruše!!!

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 18:14:31)

Suzi ovde je i salterusa posle podne bila ok, jer kada se namrstim, retko ko se usudi da me pita bilo sta. Danas je tako bilo, ali posle podne smo drugaciji bili. Uglavnom dete mi je napredno izdravo, to je najvaznije, za njihovu neljubazznost me bas briga jer ce svi kod mene doci kad tad, makar zbog povisenog pritiska.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (9.6.2016 18:17:46)

Voci, ti si doktorka, kardiolog?
Suzi, moram da ti kazem da je i mm danas bio romantican, pravio jagode u cokoladi na stapicu [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 18:21:49)

Nisam lekar na moju veliku zalost bas zbog preskromnih uslova odrastanja, ja sam kao i Suzi med sestra, radim u urgentnom prijemu na internom odeljenju u Krusevcu, pokrivam najvise kardiologiju, a ostale grane takodje....diabettes...ciroze jetre....leukemije...crna hronika....

Mala Elena -> RE: Junski baRR (9.6.2016 18:28:50)

[sm=smiley13.gif] isto odrastanje kao moje, bez poznanstava i veza, i gradjenja karijere od strane roditelja. Pa neka, ja sam srecna ovako [sm=smiley1.gif]
Suzi, kako uspes toliko dugo biti sa njima napolju? Jel ti se nekad u isto vreme zaplacu?

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 19:03:32)

Ovo mi se odavno nije desilo, naime, od kako sam citala temu Krstenje. kada je makedonka spomenula "pozlatene serpe" za dar[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Sada sam obisla temu Hrkanje u trudnoci, vristala sam od smeha sama sa sobom, suze su mi posle, pa toliko iskrenosti nisam nigde videla. Jadne zene, ali stavrno strasne "nuspojave" su trudnicke. Zadnja je bila najjaca, tri godine prodjose od porodjaja a ja jos hrcem. Suze mi idu.

lesica -> RE: Junski baRR (9.6.2016 19:14:45)

Drage, no no da se sekirate!

Rekoh vam ja koja cu se ovako usput raspasti od bolestina sto svoje sto decjih.

Sta ima novo?
Cituckam ja ali i propustam dosta [sm=smiley13.gif]

Mala Elena -> RE: Junski baRR (9.6.2016 19:15:23)

[sm=smiley36.gif] i smesno i tuzno hahaaah

suzi kju -> RE: Junski baRR (9.6.2016 20:30:54)

Jao Voci i moje i tvoje radno mesto je užas [sm=smiley13.gif]
ME ja jedva sa njima uspem da izađem, e kad izađem ne vraćam se unutra. Nosimo, hranu, sokiće, duplu garderobicu, portikle, ma sve štoo mogu da ponesem. E kad su napolju ne plaču uopšte, plaču kao smo u stanu, i plaču često istovremeno [sm=smiley36.gif]al smirim ih ja nekako, nije to neki ne znam kakav plač, više kmekanje onako bzvz...

emicaa -> RE: Junski baRR (9.6.2016 21:19:30)

Evo i mene,preživila sam čuvanje djece nekako [sm=smiley36.gif]
Odoh odgledati epizosu serije pa na spavanje.

vocicana -> RE: Junski baRR (9.6.2016 21:38:02)

Najruznije na svetu, ne znam gde radis Suzi, ali svasta sam do sada videla, svasta! Za ovih 11 i po godina
Znaci plakanje u duetu bude kada ste u stanu[sm=smiley36.gif]
Moj sin se posle 90 ml mleka tako zakucao u dandolini, ja sam morala da ga probudim, dala 60 pa kupanje, vrlo ekspresno, pa jos 90 m pa Moja mama divno prica dva i po puta i cao, koma je! On danas za vise od 12 sati oka nije sklopio sat vremena ukupno. Ne znam odakle mu snage, ja sam pokosena[sm=smiley1.gif]. Sada ce Voci i drugu casu vina, toliko mi prija, tako me je opustilo..

suzi kju -> RE: Junski baRR (9.6.2016 21:45:22)

Voci radim na onkologiji, odeljenje za primenu hemioterapije, zamisli onda čega sam se ja sve nagledala...

Samo ti popij taj drinkić, opusti se i uživaj!!!

A da, kad smo u stanu budu dobre neko vreme a onda duJet kreće [sm=smiley36.gif]navikli su čini mi se da su napolju.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>