RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: Junski baRR (11.6.2016 9:07:21)

Branki boze zdravlja u septembru idemo. Sad nije bilo sanse da se iskombinujem, ali za septembar pravim pakleni plan i nista me nece spreciti da ga realizujem. [sm=smiley36.gif]

Ne vredi, ne mozes ga ti naterati da se odrekne navika ma koliko god zelela. Tako je i moja keva tri puta operisala polipe na glasnim zicama, zbog cigareta koje nikada nije prestala da konzumira.

suzi kju -> RE: Junski baRR (11.6.2016 10:29:17)

Šetkam se sa drugaricom ili sama pre podne, a popodne s možemo kad dođe s posla.
A na odmor idemo zajedno svi [sm=smiley1.gif]
A glavni maser mi moj muž [sm=smiley1.gif]

Dobro jutro drage. Ja ustali u pola 7,naspavala sam se. Skuvana ručak za decu, pasulj za mm, stavila veš na sušač, i sve sami to završila dok su one spavale.
Sad da uspavam beke i takooo...

vocicana -> RE: Junski baRR (11.6.2016 10:55:34)

Ja da kazem dobar dan.
Nisam se javljala, juce od jutra haos.
Moj muz je u bolnici na urologiji, prokleti kamenci, spustao se spustao, nikako da izadej napolje, juce je svasta bilo...ne mogu da izdrzim...skocicu sa balkona, dete tu, lezao je i cutao, kao da sve razume. Dala sam 1 l infuzije, povracao je 6 puta do odlaska na odeljenje, savijao se klatio, bio je zut kao da je umro. Daj Novalgetol, Buscopan, sve u venu, bol se umirio nije sekundu jednu. Pokidala sam se juce, gledala ga kao da sam otupela, a znam kako boli. Vodi ga na odeljenje, ostavi bebu sa svekrvom, tetka dosla posle, pomogla mi je ekstra.
Ja sam mrtav covek, a legla sam iz 1 jutros, mali je naravno odvalio svojih 9 sati. A oseca da nesto nedostaje...jedva se uspavao.

suzi kju -> RE: Junski baRR (11.6.2016 11:01:51)

Ajoj bre Voci, baš bzvz. Znaš kakve su to muka, prošla sam to, bolovi užas. Nadam se dabje bolje danas?
A duša mala oseća, sve one znaju i osećaju, mukice malene.

vocicana -> RE: Junski baRR (11.6.2016 11:08:16)

Nije imao bolove juce kasnije posle podne, ali nije mogao da piski ceo dan. Dusa me je moja bolela. Jutros malo bolova, ali je proslo sa Spasmex_om.
Jadan covek, nije samo to muka, ima tu jos toga...[sm=smiley19.gif]dan jedan ne moze da bude miran

mila83 -> RE: Junski baRR (11.6.2016 11:20:19)

Zdravo zene !
Voci,bas mi je zao,nadam se da ce ta muka brzo proci.
Ja zavrsila torticu deverovom malom za rodjendan,stavicu fotku posle.I sad malo do parka sa klincima pa na spremanje rucka. Vrucina je,ali neka,i treba,konacno leto..

branki* -> RE: Junski baRR (11.6.2016 12:38:57)

ME,operisao melanom 2 puta.
Voci,bas mi je zao[sm=smiley13.gif]em se on muci,em se ti kidas[sm=smiley13.gif]kako je sad,je l prosao bol?ima kamen?moj brat pio neki caj,ne znam odakle se narucuje i kamena vise nema.
Mi bili u parkicima na bulkevaru,u sva tri redom.kupili sta treba i boka dremala,ja radila sa B i kod kuce smo .
Ako,wiv,idite,iskombiniraj!meni se bas ide.

eca89 -> RE: Junski baRR (11.6.2016 12:41:52)

Joj, Voci da ti muž bude što prije bolje, baš je to teško!
Ja sam pospremala stan, sad cu A.dati na spavanje, pa kafica i sladoled, ko je za, nek dodje[sm=smiley36.gif]!

sonyasha -> RE: Junski baRR (11.6.2016 12:47:10)

Voc, nadam se da će tm brzo da bude bolje. Baš mi je žao da se tako mučite[sm=smiley13.gif].

vocicana -> RE: Junski baRR (11.6.2016 14:30:10)

Sve vas [sm=smiley31.gif]
Branki pitaj za caj, daj neku alternativu da se kurtalisemo jedne muke, pitaj ga molim te.
Danas nije imao, jutros nesto slabije oko 6 ali kaze da se izgleda krece na dole, jedva cekam da ga izbaci, juce je bio strasan dan. mUka mi je od lekova i bolesti vise.

Mala Elena -> RE: Junski baRR (11.6.2016 15:34:47)

Branki [sm=smiley13.gif]
Da vas pozdravim...imam puno pposla danas kad smo kuci oboje, bar da iskoristim dok uspavam malu da obrisem prozore i okacim zavese!

wivern -> RE: Junski baRR (11.6.2016 15:59:41)

E izem ti i ove slobodne dane, covek se samo jos vise naradi [sm=smiley36.gif]

Sad malo u setnju pa nastavak rintanja. [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (11.6.2016 18:19:06)

Di ste ženeeeee???

Mene nema uopšte. PRvo 4 dana u Bg-u (kao i da nisam bila nisam videla ništa osim McD bežanija i hotela), pa onda dan pre nego što treba da krenemo izvijem čalanak. Sad sam na bolovanju!! Eeeeej jbt nisam ni pošteno počela da radim, ja na bolovanju. Besna sam kao tri risa na sebe.

Dete mlađe bilo ljuto na mene taj dan kad sam došla, nije hteo da ga uzmem uopšte [sm=jezicek.gif] Zato mi je poslepodne dao poljubac bez da sam tražila.

I taaaaaaaaaaaaaaaako... Ne stižem ni sve da iščitam [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (11.6.2016 18:28:54)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
PRvo 4 dana u Bg-u (kao i da nisam bila nisam videla ništa osim McD bežanija i hotela), pa onda dan pre nego što treba da krenemo izvijem čalanak. Sad sam na bolovanju!! Eeeeej jbt nisam ni pošteno počela da radim, ja na bolovanju. Besna sam kao tri risa na sebe.

I mene, i mene [sm=smiley36.gif]

Bitno da se TM tebi obradovao, za ostale nije vazno [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (11.6.2016 19:05:54)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

I mene, i mene [sm=smiley36.gif]

Bitno da se TM tebi obradovao, za ostale nije vazno [sm=jezicek.gif]

Tebe i onu moju nesreću sutradan ujutru sam videla. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Mm se i nije tako obradovao, ali zato njegov vršnjak jeste [sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Junski baRR (11.6.2016 19:11:09)

Hihihihihihi molim te obrati paznju na kolicinu dozvoljenih smajlija [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (11.6.2016 22:50:46)

Trćo da znaš da si falila [sm=smiley1.gif] pušta li te Igor da malo odmoriš [sm=jezicek.gif]
Ja u krevetu,ne pamtim kad sam bila ovako umorna,smorila me kupovina,bili smo i na večeri i takoooo

Mala Elena -> RE: Junski baRR (11.6.2016 23:12:40)

Uzivas Emice[sm=smiley1.gif]
Svi zaspali izgleda...mene nije bilo danas , malo se posvetila deci,malo vise...
Voci, sad videh sta si pisala.... bas mi je zao. Da sto pre ozdravi!

vocicana -> RE: Junski baRR (12.6.2016 6:01:51)

Muzic dosao kuci sinoc, sada ja kuvam kaficu za dobro jutro, da malo caskamo.
Dobro jutro! TRco, carice, deca su cudo, ali cudo na sve nacine.
Moj sin sinoc kada smo otvorili vrata, tati, prvo ga je pogledao, pa je razrogacio oci kao tacne, pa kakav je osmeh onda dosao, kao da nije video oca nedelju dana. Mali mis, tako mali a tako "saramantan", da ne poveruje covek!

suzi kju -> RE: Junski baRR (12.6.2016 6:37:50)

Dobro jutro!!!
Voci uzivajte, baš lepo da je došao kući, sama dabse reci toga kamena i sve je super...

vocicana -> RE: Junski baRR (12.6.2016 6:47:33)

Nadam se da hoce, bas sam se smorila. Zao mi ga je bilo, pa nemam reci. A sinooc mi se zalio da ga bolei levi bubreg, srce moje, tu ima stazu, ali je haos preziveo dok se kamencic spustao. Svasta sam videla, ali ono ne.
Koleginica sa urologije kaze:" Ma sta se brines. Kod nas svi dolaze placuci a odlaze sa ovoliiiikiiim osmehom na licu!".[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Junski baRR (12.6.2016 7:43:12)

Jutro [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (12.6.2016 7:50:29)

Opet o kamenju govorite?
Sam vam rekla kad sam prvi put dobila ešerihiju da sam se nadala da je kamen [sm=jezicek.gif] Kamen izbaciš i nema da se vraća, ona beštija me mučila godinama!!!

Nego Wiki, morala sam malo da opalim koji više [sm=hudicek.gif]

Jutar u kafe, da turam kaficu?

Mala Elena -> RE: Junski baRR (12.6.2016 9:09:00)

Zdravo! Tmurno jutro [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (12.6.2016 10:13:08)

Hello,ja bih lonac kafe samo da je pijem.Kao da nisam ni spavala.Nadam se da će ovo čudo brzo izaći da se vratim u normalu [sm=smiley36.gif]
Juče se oblačim i počela sam plakati kad sam vidjela kolika sam,divljaju mi hormoni opasno.
Voci žao mi je zbog tm.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>