RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Junski baRR (12.6.2016 11:18:39)

Cao,zenske!
Emice,tako sam i ja,pa prosto ne mogu da verujem da sam to ja u ogledalu!ali,dobro,doci ce to sve na svoje kao pre😘
Tmurnjikavo...

emicaa -> RE: Junski baRR (12.6.2016 12:26:21)

Ma Branki što je najgore nisam se uopšte puno udebljala,8 kg do sad a 36 sam sedmica ali se užasno osjećam,stomak mi je ogroman,struk nemam uopšte.Mislim ludo je što na to mislim u trudnoći ali eto.

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (12.6.2016 12:37:29)

Emice, draga, znas koliko sam ja kukala zbog tezine. Do porodjaja sam se ugojila mislim 10kg,a osecala sam se grozno, isto tako kao ti.

emicaa -> RE: Junski baRR (12.6.2016 12:44:46)

Jedino dobro je što lako gubim na težini,još samo posle da se malo zategnem [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Junski baRR (12.6.2016 12:50:03)

Emice, o težini da te ne čujem. Ako sam ja za 2 meseca skinula više nego što si ti do sad dobila u trudnoći... Šuš tamo.

Nego kojo se radi?

mila83 -> RE: Junski baRR (12.6.2016 12:54:39)

Emice zeno,posle porodjaja ces imati istu kilazu kao pre trudnoce,ako ne i manju [sm=smiley36.gif] Dobices jos oko 3kg do kraja,i to je super! izdrzi jos malo,nemoj se gledati u ogledalo ako ti bas toliko smeta [sm=smiley1.gif] ali uzivaj u trudnoci.

Ne radi se nista Trco,eno uvalila sam mm da pece neko meso za rucak,ja resavam garderobu po ormarima ,mirim klince kad god stignem i tako..uprzilo neko sunce posle nocasnje kise i grmljavine...pa je malo tesko napolju.

Sanjica26 RR -> RE: Junski baRR (12.6.2016 13:00:10)

Dobar dan. Sto sam baksuz. Umesto da se odvalim od spavanja samo sam 15 minuta odspavala.
Narucila sam rostilj misleci da ce moji da dodju, a ono nista.

17 joka -> RE: Junski baRR (12.6.2016 17:21:06)

Dan drugari, iza mene luda sedmica , vikend proleteo

evo kuvam kaficu pa da na miru iscitam sta sve ima na RR-ji

tako je ruzno vreme ovih dana, nervozna sam sto mi i dalje kasni a nikakvih simptoma nemam mora da sam opet navukla cistu[sm=smiley13.gif]

nata11 -> RE: Junski baRR (12.6.2016 18:25:48)

Ja neznam na koju stranu bijem poslednjih 2 nedelja. Taman se ponadala da ce leto kad danas udari pljusak. [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: Junski baRR (12.6.2016 19:06:46)

Natoooo nema te, sta se desava kod vas?

i ovde je isto tako, kad neko kaze ide na more kja zastanem i shvatim da je jun a uopste nemam takav osecaj [sm=smiley13.gif]

eca89 -> RE: Junski baRR (12.6.2016 19:29:48)

Emice zeno ti si divna, kakve kile sve je u pupi nista dobila nisi!

emicaa -> RE: Junski baRR (12.6.2016 20:05:47)

Znate vi utješit još samo da ogledalo prefarbam u crno da se ne vidim [sm=smiley36.gif]
Nama bili drugari,nismo se baš dugo vidjeli i godila mi je priča sa Majom,znamo još od škole i sad smo obadvije ovde samo što puno rade pa nemamo toliko vremena za druženje.
Ne spominjite mi vrijeme,ovde i dalje kiša i izgleda da će do četvrtka biti tako.

suzi kju -> RE: Junski baRR (12.6.2016 21:43:32)

Hej hej, mah mah...
Danas šetali, skitali, beke malopre zaspale. Danas sam se pakovala. Možda odemo kod mojih sutra a možda prekosutra, zavisi kad mm završi s poslom.
Takooooo, sad odoh da spavam...

Mala Elena -> RE: Junski baRR (13.6.2016 7:20:46)

Jutrooo [sm=smiley1.gif] opet sam se probudila sa ukocenim vratom. Mislim da cu baciti onaj dormeo!

suzi kju -> RE: Junski baRR (13.6.2016 7:30:57)

Dobro jutro.
Po meni je taj dormeo očajan. Dušek je druga priča, ali jastuk, tuga. Ja sam ga poklonila, spavam na običnom.
Moje beke noćas imale koncert, pa su zaspale oko 6 jutros i evo A se sad probudila a E joj spava.
Kiša, grozno vreme al odlično za put ako idem danas, neće biti vrućina.

vocicana -> RE: Junski baRR (13.6.2016 7:46:14)

dobro jutro krcmarice.....
Ja popila kafu, sada cu jos jednu, ali imam jednu kakagrad situaciju, d aga uspavam u dandolini pa da nastavim sa spremanjem.
Ljubim vas, nadam se da cu danas biti aktivnija malo.

emicaa -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:03:01)

Jutro i od mene,nas dvije bi trebale do prodavnice a kiša sipa opet.
Ne mogu više biti u kući ludim već unutra.

mali_mis -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:15:30)

Jutro [sm=kava.gif]
Danas picance, klopanjac, goli muskarci i sve sto vam padne na pamet na moj racun [sm=smiley36.gif] Ami danas ima 3 godine [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:19:34)

Mali mišu ja ću samo ovo prvo dvoje,gole muškarce preskačem do daljnjeg [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:20:49)

Treci rodjendanko? Cestitamo!!!!
Evo, ja preuzimam pola racuna, sin je juce sa drugarima osvojio trece mesto na turniru u fudbalu . Bas sam srecna zbog njih, trude se deca bas.

mali_mis -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:25:00)

Ivana cestitam [sm=bravo.gif]
Emice [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:28:03)

emice, za kilazu da te ne cujem. Znas li koliko sam ja dodala u trudnoci? Vise od 20 ja msm, nisam se ni merila, ali u osmom je bilo skoro 70 kg tezine. Jesi niska, ali videces kako ide,, imaces ih dvoje, neces imati vremena do kupatila da odes. Znas kako izgledam sada, kao manekenka, dva meseca je proslo. Znojenje, nespavanje, sekiracija za sve i svasta, peri, trci u nabavku, peglanje, haos, on place, ne place, sve se skupi, ja i danas samo jednom jedem dnevno. Sve se to nadomesti, samo polako, videces, a hormoni su katastrofa, ja te taaaaooo dobro razumem.
Mishu, neka ti je ziv i zdraav sincic, cestitala sam i u temi. Divno je biti mama.

emicaa -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:33:46)

Ivana čestitam,bravo za dječicu [sm=smiley1.gif]
Ma Voci ja sam prvi ut posle tri mjeseca bila mršavija nego prije trudnoće ali eto ne znam šta mi bi u subotu.

vocicana -> RE: Junski baRR (13.6.2016 8:45:24)

Proci ce, vazno je da izdrzis jos malo je ostalo, sve ce doci na svoje. Zelim ti od srca sve najlepse, znas to. Bice sve super,pred kraj je najgore moguce, sve smeta, sve fali, a u stvari, nemocna si, teska samoj sebi, pa i to ce se zavrsiti.[sm=smiley31.gif]

suzi kju -> RE: Junski baRR (13.6.2016 12:38:28)

Ima li ovde kakav barmen?
Deder piće za sve, častim, upisali smo se u vrtić!!! [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>