|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
14.6.2016 17:50:57   
Sanjica26 RR
A kod mene milion plodovaruser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 351
14.6.2016 17:57:16   
emicaa
Mom fali sunca user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 352
15.6.2016 6:20:48   
suzi kju
Jutrooo, nisam čitala unazad, samo da vam sada mahnem pa odoh da berem maline, došlo smo kod mojih i takoooo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 353
15.6.2016 7:44:07   
mali_mis
Jutro user posted image
Moj je nikakav, ali zato vlasac pici li pici, pu-pu-pu user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 354
15.6.2016 7:50:26   
Mala Elena
Jutro ! Ja gledam strumfove sa bekom user posted image gledam kako cu da joj umaknem da smuckam kafu...user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 355
15.6.2016 8:03:09   
branki*
Evo i mene!pijem kafu i spremam klince,vodim b na casove,a posle da malo pospremim,veceras idem kuci na dva dana..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 356
15.6.2016 8:03:53   
Anck Su Nmaun
Jutric...uz Nes kafu sa bananicom user posted image

Neko je pitao kako stignemo pored dece na RR... Kod mene ujutru rutina, kafa i komp u krilo.

Posto sam vecinu dana kuci sad, komp uglavnom upaljen stoji, pa kad god krenem da ga dojim, sto je ceeesto, nesto pogledam na RR user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 357
15.6.2016 8:10:37   
emicaa
Jutro,skontala sam da noć traje prekratko,zato se uvjek budim ne naspavana.Budim se sinoć u wc i kontam možda sat da sam spavala kad ono već pola 4.Glava me boli od jutros.
Elena mi gledamo princezu Sofiju user posted image
Branki kako funkcionišete ti i tm kad ste tako razvojeni ?

< Poruku je uredio emicaa -- 15.6.2016 8:16:26 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 358
15.6.2016 10:54:09   
mila83
Dobar dan RRajke! Da mahnem! Nisam citala zadnja dva dana unazad,nadam se da ste dobro!
Suzi,uzivajte u malinama !
Emice,jos malo...user posted image tako je i meni bilo u trecoj trudnoci,jako malo sam spavala...
Raspust poceo,klinci u full raspolozenju,ja kao ispijena od obaveza..Oprala sudove,jos od juce !!! evo spremam neki ves,na na pripremu rucka.
Sutra je za nas veliki dan,imamo zavrsni koncert naseg muzickog zabavista,jedva cekam! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 359
15.6.2016 11:27:21   
branki*
Emice,sto se tice mene i mm,super funkcionisem kad smo razdvojeni sve dok salje pareuser posted image ne pada mi tesko,organizujem se ja!posle mi problem kad se vratimo u normalan zivot.
Zavrseni casovi,jela Sam neki pecivo,a rekla Sam da necu,sva sam se nadula!da uspavam boku,pa da radim dalje.

branki

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 360
15.6.2016 20:05:12   
emicaa
Vidjeh sad da je umro i onaj glumac Manda,strašno user posted image Ove godine glumci jedan za drugim idu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 361
15.6.2016 21:16:03   
eca89
Da, i ja sam ovo je strasno, bas odose veliki glumci!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 362
15.6.2016 21:46:23   
Ana RR
Ja ne mogu da verujem za Mandu user posted image ja njega obožavam, on je jedan od onih ljudi za koje mislite da će zauvek biti tu user posted image isplakala sam se kad mi je mama javila user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.6.2016 21:47:39 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 363
15.6.2016 21:48:59   
serpica
Ja nisam cula user posted image strasno...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 364
15.6.2016 21:56:46   
vocicana
Tuzna vest,sat vremena su ga reanimiraali i nista, na scen. ucni prijatelj svekijevaca moje sestre. Imala sam cast da ga upoznam, divan covek , jedna faca! Neka mu je laka zemlja.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 365
16.6.2016 0:08:47   
bubulence
Dobro vece i laku noc zene drage

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 366
16.6.2016 1:27:13   
branki*
sad procitah za mandu,pa da li je moguce,ne mogu da veujem da ni njga vise nemauser posted image user posted image user posted image

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 367
16.6.2016 7:45:50   
vocicana
Danas jesi sutra nisi, koliko smo odlicnih glumaca izgubili, Boze mili.
Dobro jutro u krcmu zenskice, ja sam kao drogirana, kao da me je poplava izbacila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 368
16.6.2016 7:52:47   
emicaa
Ko je za kaficu,vidim sve smo ne naspavane od jutros

user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 369
16.6.2016 7:53:53   
mali_mis
Jutro user posted image
Ja sam osamucena.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 370
16.6.2016 8:27:55   
Trcosava
Jutro u kafanu!

Emice, davaj tu kafu, a može i čajj. Izem ti ja ovakvo leto kad sam se prehladila negde!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 371
16.6.2016 8:38:06   
NadaR
Dobro jutro user posted image

KOd nas napokon sunce user posted image Drndaju ulicu pa sve zvoni. Izborna je godina pa valja se user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 372
16.6.2016 8:48:50   
emicaa
Trćo da nisi trudna user posted image znaš da neki dan reče da se razboliš samo kad si trudna user posted image
Nado nije valjda,jesu li i kod asfaltirali puteve do pola zadnji put,možda sad urade i ostatak user posted image
Nas dvije išle po lebac a kiša lije,T je naravno već isplanirala da ćemo i po podne ići po baricama user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 373
16.6.2016 9:49:04   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Trćo da nisi trudna user posted image znaš da neki dan reče da se razboliš samo kad si trudna user posted image

neće da može user posted image 6 ili 7 sam imala. Ništa ne jedem danma, slabo sam spavala i eto ga

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 374
16.6.2016 10:37:17   
eca89
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: emicaa

neće da može user posted image 6 ili 7 sam imala. Ništa ne jedem danma, slabo sam spavala i eto ga

Ajde Trco, bar će linija da bude tip-topuser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here