|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
16.6.2016 17:48:38   
emicaa
Jao dajte mi nešto ljuto,iludi me T.Strašno je kmekava i svaki čas je nešto bolu,guza,prst,jezik,stomak...još samo da rekne da je boli rep pa da se ranim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 376
16.6.2016 20:43:18   
serpica
Crko mi je komp.a ovaj mob ko zna sta pise i onako sam na kraju zivaca jos mi je i ovo trebalo. A i mm se zali vec dva dana da mu nije dobro.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 377
16.6.2016 21:56:20   
Khaleesi
Svaka vama cast, ja ujutru uz kafu ne mogu ni da pogledam prwma kompu, a da se starija nije vec zakacila i nema pepe na tvu vise sad mora na kompu da se gleda user posted image i tako nista...
:-P

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 378
16.6.2016 23:56:47   
amelia
Da zatvorim kafanu..!!?? Nigde nikog nema laka vam noc zeneeuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 379
17.6.2016 7:21:37   
mali_mis
Jutro user posted image
A. i ja smo se odvalili od spavanja, juce u 19 prvo on zaspao, pa ja za njim, probudila se oko 23 da jedem, i nazad user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 380
17.6.2016 7:36:50   
Anck Su Nmaun
jutric
Jao misicu nemoj o spavanju... plakacu...ja sam spojila mozda 3 sata za celu noc!

Kako duva ovde to je haosss. Rasirila sma ves ali rizikujem da ga skupljam svuda po ulici user posted image

Inace imamo trakastu zavesu, i sinoc se mm rashladjivao i koliko je duvalo zavesa se upetlja za zicu za sirenje vesa..i on je covek iskidao na nekoliko mesta... pa da ga covek ubije user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.6.2016 7:39:29 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 381
17.6.2016 7:56:00   
emicaa
Dobro jutro,jedva oči držim otvorene a ledja me ubiše.Hoću da se vratim u normalno stanje,ovo više nije zanimljivo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 382
17.6.2016 8:05:21   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image uh totaaaalno te razumem, nisam mogla da docekam da se porodim!
Ajde jos malko malkice...sad ce bebana!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 383
17.6.2016 8:08:21   
Mala Elena
Jutro ! I ovde je uzasno duvalo a i sada ...ne razumem kako ce danas temp.biti tako visoka...dobro je za suncanje ko moze..eh sto nemam jedan SVOJ dan !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 384
17.6.2016 8:20:11   
Trcosava
Jao ljudi ja konačno dočekah sunce. Doduše noćas je lilo kao iz kabla, a pretpostavljam da će i danas dok ja krenem po ćerku u školu!!!

Mali je tako vrisnuo u pola 6 da se čak i mm probudio i štrecnuo user posted image on inače nikad ništa ne čuje

Ja pijem kafu i gledam vedro nebo. Za sad user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 385
17.6.2016 8:23:38   
emicaa
A ovde ni vedrog neba a ni sunca,ne znam odakle toliko pada više.Stane na sat vremena i opet počinje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 386
17.6.2016 8:28:38   
Trcosava
Ma isto je ovde. Meni ona prognoza vremena na telefonu kaže da će tako narednih deset dana da bude. Pa ja ću da se roknem.

I gledam, te dane kd sam slobodna mi upravo najavljuje samo kišu. Tako je bilo i kad sam sa Anom bila trudna i čekala vikende da mm i ja negde odemo. Svaki bogovetni vikend je bila kiša. Pa to čovek nije mogao da veruje i evo... istorija se ponavlja

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 387
17.6.2016 8:31:59   
IvanaSK RR
Jutro!
Hocu da spavaaaam, ali nista od toga :)
Mala mačkica je pocela po celu noc da kenjka, a tako i danju. Hoce da jede, nece pa se nervira, joooj.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 388
17.6.2016 8:46:12   
Trcosava
Joj mamice, trudnice izdržite.

Za mame - brzo će taj period proći, a za trudnice - radujte se recimo što više nećete biti teške same sebi, tešite (a i ja ću da vas tešim) da ima još malo. Da će to brzo proći user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 389
17.6.2016 9:42:53   
amelia
Jutro i od mene mi smo danas odvalili do 8 h joj super je bilo . Jos da me mutra⅞m nije spopao u 3 h ja rekoh odradi i pusti me da spavam covek se naljutio ispala sam ko neka masina user posted image sta cu nije mi do nista a jos manje do keksa. Ovde sunce sija pa da vidimo do kada.

Ayan <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 390
17.6.2016 13:44:10   
mila83
Zdravo i od mene ! ovde je toliko sparno da se ne moze disati,uzas! Juce je bilo promenljivo i vetrovito,cak je jednom i kisa pocela..ali uspeli smo da odzrimo nas koncertic muzickog zabavista i potrudicu se da stavim slike u album da vidite,bilo je jako lepo.
Je li neko za neki ledeni caj,ili koktelcic? Malo da vas pocastim sto nam e je koncert uspesno realizovan.

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 391
17.6.2016 14:01:17   
amelia
user posted image mila cestitam... Stavi slicicu bas volim da vidim. Moze meni ledeni caj user posted image

Ayan <3

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 392
17.6.2016 14:07:52   
IvanaSK RR
Amelia, dete je dobro? Zao mi je sto si se toliko potresla zbog pada. Ljubi bebcaaa

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 393
17.6.2016 15:00:32   
emicaa
Oooo bem ti hormone,gledam seriju i plačem ko kiša user posted image
Mila bravo za koncert user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 394
17.6.2016 15:53:45   
bubulence
Trcko pocela si da radis?
Kako ste trudnice i buduce trudnice?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 395
17.6.2016 16:21:53   
emicaa
Bubi trudnice uglavnom kukaju,sto vragova nam fali user posted image ridruži nam se da vidiš kako je.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 396
17.6.2016 16:29:15   
amelia
Ivana dobro je hvala Bogu nije se udario niti je imao modricu. Alo ja sam dobila rane na srcu i u dusi. user posted image prooci ce samo nek mi je on dobro... Kako nam je princezica jel cuca? Kad idete na kontrolu?

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 397
17.6.2016 16:33:23   
amelia
Emice jel mi verujes da ja ni u 42- goj nedelji nisam htela da se porodim zbog straha, a i cekala sam mm da dodze iz swiss. Bas mije prijalo user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 17.6.2016 16:34:42 >

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 398
17.6.2016 16:43:52   
IvanaSK RR
Znam kako je, desila mi se slicna situacija sa sinom....
Mrvica uglavnom non stop da jede, ne stizem od nje da se izmuzem jer nemam sta, i onda se nerviram jer joj ne dajem i moje mleko na flasicu... Ponekad kad me uhvati frka, napravim joj malo dohrane pa dam posle dojenja..
U utorak idemo na kontrolu, pa cemo videti sta smo uradile :)

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 399
17.6.2016 17:38:22   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

Trcko pocela si da radis?
Kako ste trudnice i buduce trudnice?

Jesam draga, radila 3 dana, pa 3 dana poslovnog puta i noć pred polazak sjebem nogu tako da sam na bolovanju user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here