|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
21.6.2016 18:57:06   
vocicana
Optrcala mini maraton, po gradu, kupila sve i svasta sto treba, ali sam razvlajena noge nisu moje vise.
Ovo dete je zadremalo, posle idemona kupanje, pa hranjenje pa na spavanje.
MM i ja cemo popiti po Radler, domaca radinost, hladni Sprite i pivo, pola pola, pa da pevamo.
Mnogo sam umorna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 451
21.6.2016 19:03:53   
emicaa
Hvala vam drrage moje,nešto kao da mi i nije rodjendan,raspoloženje mi je kritično ali svejedno ću u subotu spremat tortu i ručak pa valjda ću tad biti bolja user posted image
Wiv šta ti je bilo sa autom?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 452
21.6.2016 19:07:45   
Anck Su Nmaun
Uh Emice neznam koliko si napunila ali ja se ne osecam bas euforicno za svoj rodjus, pa sigurno poslednjih par god..od kad sam presla u 30-te user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 453
21.6.2016 20:35:36   
emicaa
Anck 29 već user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 454
21.6.2016 21:16:04   
eca89
Emice, jos si 20-imuser posted image !
Mi sutra idemo za Bosnu, ne znam kako ce ona u autu i tuta, valjda ce biti sve ok.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 455
21.6.2016 21:30:00   
emicaa
Eco ali tridesete su mi za vratom ,sledeće godine ću na današnji dan pasti u depresiju user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 456
21.6.2016 22:10:06   
bubulence
Emice neces. Trudesete su najbolje. Veruj. Ja se zaita najbolje osecam sada, odnosno poslednje dve godine.
Eco, tutu u auto i pravite pauze

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 457
22.6.2016 6:58:16   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 458
22.6.2016 7:35:04   
vocicana
Eice, tektipredstoje odlicni dani. Naravno da nista nije isto kao u 20-tim, ali i Anck lepo kaze, manje euforije za rodjendan, ali mnogo kvalitetnije uzivanje.
Garanntovano!
Dobro jutro barske!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 459
22.6.2016 7:42:51   
branki*
Jutro,zenskice!
Prva polovina tridesetih- najbolje doba za zenu,ubedljivo!jos kad bih mogla vecno da ostanem u njinauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 460
22.6.2016 9:16:35   
emicaa
Jutrooo user posted image
Ja se super osjećam i u dvadesetim ali šta mogu,ne mogu zaustavit vrijeme nikako user posted image
Imate li kafe ili da kuvam?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 461
22.6.2016 17:52:01   
wivern
Kuvaj kuvaj, evo i mene user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 462
22.6.2016 21:34:00   
emicaa
Pretpostavljam da je kasno za kafu,može li ovo user posted image

user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 463
22.6.2016 21:36:31   
veselicaa
Olaaa zenske user posted image
Nedostajale ste mi sve,ali bas sam u nekom bezveze raspolozenju pa slabo svracam na forum.
Juce sam usla u sedmi mesec,ove vrucine mi uopste ne prijaju,a nisam neko ko se zali na toplotu jer obozavam leto.
Jeste li za pice neko,vidim slabo pijete a ovamo vam ovo kao neki bar user posted image
Haha Emica me preduhitri user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 22.6.2016 21:38:10 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 464
22.6.2016 21:41:49   
emicaa
Veselice neka sam i ja ovakva truntava nekog prestigla user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 465
22.6.2016 21:44:56   
veselicaa
Aaaa nisi,nisi truntava videla sam slike samo stomace,super izgledas user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 466
22.6.2016 22:01:29   
emicaa
Veselice ne znam zašto ali uživo mi je stomak još veći user posted image da me samo vidiš,kao slonić user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 467
22.6.2016 22:05:38   
veselicaa
Ma ja mislim da mi same sebi delujemo ogromno,ja stalno dobijam komentare da se nisam mnogo ugojila a sebi delujem bas kao slonica user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 468
22.6.2016 22:06:47   
branki*
Cao,zenske!
Ja po uzoru na voci,hladim se uz domaci radler!bio mi brat,pa isli u parkic i setali,sto je sparina,sve se lepi za mene..inace,za vikend cemo malo u bosnu,brat ce nas voziti kolima,koliko se radujem sto idem,toliko mi je tuga sto baba vise nijee ziva,prvi put idem odkako nje nema tamo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 469
22.6.2016 23:02:11   
amelia
Ja sam danas lipsalauser posted image . No vazno je da sam se najale lazanje koje su ispale extra i sada pijem red bull hladni doneo i mm..
samo da vam mahnem i gotova sam da se uspavam srecom pq je A danas ranije zaspao..
Laku nocc zenskeuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 470
23.6.2016 7:34:46   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 471
23.6.2016 7:40:06   
Anck Su Nmaun
Jutro i od mene...mada bih se rado vratila u krevet user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 472
23.6.2016 7:53:55   
vocicana
Jutric zenskice, Radler je sinoc Branki odradio dobar posao. A moj sincic najlepsi, spavkao je cele noci sa pelenom preko guze, dusa moja malena.
Tako da orna ustala u pola sedam, sada ce gosn malo da drema, a ja cu se zakaciti za luster pa kao Dzejn iz Tarzana da se klackam. Poludecemo od vrucincine.
Razmisljam se kako muzu da uvalim zvaku da kupimo jednu klimu, bas je postalo nepodnosljivo, proslo leto nije ovako toplo u stanu bilo.
Pocela sam da mislim da izolacija nije dobra, da je za tri godine istekao rokuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 473
23.6.2016 8:39:36   
mali_mis
Sad mi je mama ispricala sto smo A. i ja buncali dok je ona pokusavala da zaspi user posted image
Ja: Iju tolika user posted image na jednom mestu.
Mama: Sta pricas ti?
Ja: Ma ovi iz *** (vladajuce stranke)

Posle pola sata je i A. poceo nesto da prica, i nije ga razumela, i kaze taman je uhvatio san, kad se A. prodere "Masa i medved" i nastavi da spava user posted image

Znaci pred spavanje vise ne citam ni o komarcima (cesala sam se citavu noc), a ni politiku.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 474
23.6.2016 10:09:59   
emicaa
Hello,šta radite.Ovde od juče pravo ljeto,i trajaće do sutra,onda opet kiša.Bolje išta nego ništa,bar da se podsjetim kako je to kad grije user posted image
Mišu da se A nije u snu udružio sa Mašom protiv mede user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here