Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 15:42:37
|
|
|
|
jess021
|
Milena, ahahahaha, ne verujem, koja carica!!! Koliko M ima godina?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 15:47:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Milena
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 18:13:25
|
|
|
|
flamingos
|
Manijače,ha,ha.😀❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 18:54:34
|
|
|
|
emicaa
|
Milena pa ona je hit 😂😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 21:57:59
|
|
|
|
smeško
|
Једна васпитна за манијака. М: Мама (поносно), ја баш волим да једем рибу. Омиљене су ми ,,средина'' и ,,котлић'' (читај: сардина и ослић).
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 22:19:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaahahahhahahaahhahaa smesko sou
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 22:29:52
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Smeško,nasmeja me.👍
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 22:45:56
|
|
|
|
Milena18
|
Joj sredina i kotlić Jess, M puni 4 sad u avgustu.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 23:14:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jao smesko kako sam se nasmejala 😊😊😊 Milena, sou ali sou.😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.7.2020 7:26:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hahah sredina sjajno... i kotlic jos 😂 jao ja jedva cekam da P progovori. Elem... skidamo pelene. I ubacim ga u kola idemo do komsija i kazem nema piskanja i kakanja u kolima. I onako strogo mu bas govorim. I pitam ga DOGOVORENO? Tek mi on pruza ruku da se rukujemo u fazony DOGOVORENO😂. Nije se upiskao ni ukakao haha..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.7.2020 8:44:08
|
|
|
|
Milena18
|
Haha Ljišo, dogovor je dogovor, nema šta. Ozbiljno je shvatio.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.7.2020 8:59:15
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Hahah sredina sjajno... i kotlic jos 😂 jao ja jedva cekam da P progovori. Bravo Elem... skidamo pelene. I ubacim ga u kola idemo do komsija i kazem nema piskanja i kakanja u kolima. I onako strogo mu bas govorim. I pitam ga DOGOVORENO? Tek mi on pruza ruku da se rukujemo u fazony DOGOVORENO😂. Nije se upiskao ni ukakao haha.. Bravo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.7.2020 9:10:34
|
|
|
|
flamingos
|
Ljisho,ozbiljno shvatili dete i ispoštovalo dogovor.Bravo.!❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.7.2020 9:24:14
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, odgovori su vrh, smejala sam se nocas. Sredina i kotlić🤣 Ljiso, tacno mogu da zamislim situaciju 😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 14:41:15
|
|
|
|
Milena18
|
Kaže M tati pre neki dan "Tata, pevaj onu pesmu koju mi mama peva. Ono "Kad te vidim na buvljaku" 😝
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 15:12:43
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Milena,tako su slatki sa svojim izjavama.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 15:35:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Kaže M tati pre neki dan "Tata, pevaj onu pesmu koju mi mama peva. Ono "Kad te vidim na buvljaku" 😝 Jao. ona je genijalna
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 15:36:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, znam na koju pesmu misli. I ja to pevam svojoj deci.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 15:38:37
|
|
|
|
mama Jo
|
joj Milena, ona je haos
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 18:15:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha kad te vidim na buvljaku sjajno! Juče predveče sedimo mm i ja u dvorištu, pijuckamo vince a Mare vozika trotinet i u jednom momentu stane ispred mene i pita me Mama, šta je to sex? Već mi je u glavi bilo sine to ti je keks haha mm već ne može da izdrži i počinje da se smeje. I ja, gutajući knedlu, pitam Maki odakle ti to? Kaže on - Rekao mi je Aleksa ( njegov drug) da jedva čeka da se oženi i da ima sex! Ja sam ga pitao šta je to sex a on je rekao to ti je kada možeš da vidiš ženu golu! Omg I onda sledi pitanje - A jeste li vi imali sex pre nego što sam se ja rodio? Popih ja sinoć vina više nego što sam planirala
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 18:28:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idi bre Ana u persun. Nasmeja me slatko. Moraces da pocnes da odgovaras na ta pitanja. Mene sinoc Sofi pita: "mama, sta je to lažni porođaj". 😀 Nisam ni videla da gleda iza mene "Uvod u Anatomiju".
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 18:29:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Ana Kakva situacija Ali ,,vec mi je u glavi da mu kazem to je keks'' Boga mi, ozbiljne teme slede kod vas 😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 20:08:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa već sam sebe videla kao Čkalju Majko, mila, svašta nas čeka mada je on kao pao sa kruške, pojma nema ni o čemu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 20:30:37
|
|
|
|
pari
|
Hehehe keks...Ali definitivno treba da se spremimo za ta pitanja...bolje mi da kažemo nego da čuje od drugih
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.8.2020 20:31:42
|
|
|
|
vocicana
|
E bas si me nasmejala i bacila u razmisljanje, jbt, pa lizi se, sve su mladji i sve cesce pitaju sta je ...ovo...to
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!