Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.4.2016 11:01:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk : A mamaaaaa kada ce moj rodjendan? Ja : tacno za mesec dana Vuk : mozemo li nekako da preskocimo taj mesec
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.4.2016 11:40:48
|
|
|
|
Ana RR
|
mislim stvarno, ko će to da čeka!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2016 19:18:02
|
|
|
|
lesica
|
Kaze Lenka juce u Zoo vrtu: Mama, ja znam da je zirafa zensko- ima duge trepavice!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2016 21:15:30
|
|
|
|
Rosita
|
Avast antivirus se oglasava: suspicious file has been detected, a Damjan ce: mama, teti se piski!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.4.2016 22:36:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 21.5.2016 10:32:36
|
|
|
|
superm
|
Gledam ' Praktičnu ženu' a moji sinovi sa mnom. Pod punom pažnjom i još pamte recepte
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 22.5.2016 22:43:47
|
|
|
|
Rosita
|
Moj Edip je danima u izjavama, propracenim seretskim smejanjem, tipa: mama, ja bih se s tobom ozenio
< Poruku je uredio Rosita -- 22.5.2016 22:44:57 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.5.2016 10:59:00
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Moj Edip je danima u izjavama, propracenim seretskim smejanjem, tipa: mama, ja bih se s tobom ozenio Dobro se sećam Edipovske faze kod Aruna. Jedan dan, bili smo u selu, Svratio Ž do automehaničara nešto a mi ga čekamo u kolima. Vidi Aki u dvorištu neku ženu pa kaže."A što se tata ne oženi ovom tetom?" Ja ga pitam "zašto" a on kaže: "Pa da mogu ja da se oženim sa tobom" To je bilo pre jedno tri godine a pre par dana mi dolazi sa pričom: "Mama ,jel znaš kako se Anja zaljubila u mene?" Ja ga pitam "kako" a on mi kaže: "Pitala me: "Arune ,jel mogu da ti pipnem mišiće" i ja joj kažem možeš. Kada je pipnula rekla je "Wow" .I sve mi to on priča onako sa zadovoljnim osmehom i širom otvorenih očiju sav zadovoljan Pa nastavlja: "ali ja nisam više zaljubljen u nju, ona samo sedi i nešto crta. Sad sam se zaljubio u Mariju." ja ga pitam: "A što ti se sada Marija sviđa" a on mi isto tako sav "veliki" kaže: "Pa brate, živahna je!" Umrla sam od smeha ali u sebi da ga ne uvredim
< Poruku je uredio Anarunika -- 27.5.2016 11:04:32 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.5.2016 11:12:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni moja pre neki dan kroz igru rece "Umukni mama"... ja ostadoh zgranuta ali me posteno i nasmeja.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.5.2016 16:29:40
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, jao smesni su :). D bi se ozenio sa mnom da se " grlimo i ljubimo" .
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.5.2016 5:50:06
|
|
|
|
isidora88
|
Kako su slatki Moje dete nije imalo izjave da bi da se ozeni sa mnom i slicno, on je u fazonu da ima devojke u vrticu i stalno se neke nove smenjuju, posebno voli starije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.5.2016 7:37:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Rosi,znaci on smatra da si ona prava zena, da zasluzujes to, sto bi se reklo zena ipo i najbolja mama
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.5.2016 14:11:53
|
|
|
|
Rosita
|
Elenice, hvala . Ljub.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.5.2016 14:14:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nista Rosi tako je reklo dete a deci se veruje. Ja te ne poznajem.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.5.2016 14:31:14
|
|
|
|
Rosita
|
Hvala na tumačenju
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.5.2016 10:13:53
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Haha, jao smesni su :). D bi se ozenio sa mnom da se " grlimo i ljubimo" . Hihihi da, moj Aki je jedno vreme meni tražio da se ljubimo kao muž i žena Šta sve njima padne napamet, a ti se posle izvlači kako znaš i umeš
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 29.5.2016 10:16:33
|
|
|
|
isidora88
|
A to za ljubljenje je bilo i kod nas srecom brzo je proslo jer je stalno isao po kuci i vijao nas da nas ljubi u usta
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 4.6.2016 22:07:25
|
|
|
|
mila83
|
I kod nas je bilo toga,da D hoce da se venca sa mnom ! Ali to smatram normalnom fazom,lepo mu objasnim,a malo se i nasmejemo... Moj sin je neko vreme zaljubljen u jednu Kristinu,ranije je bila aktuelna Ana.pitam ga,zasto sad Kristina,a on kaze kako je mnogo fina prema njemu A kaze mi mm kad ga je vodio u vrtic,kako mu ta devojcica deli komplimente,tipa kako mu je lepa majica itd..
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 11:57:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sinoć dojim Andreu, ona nesto nervozna, hoce, nece da sisa, a sin sedi pored i igra igricu na telefonu, i prokomentarise :"E moja Andrea, ni ja nikad nisam voleo da jedem " Ja sam se polomila od smeha :) Eto, brat potppot razume sestru
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 12:22:35
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 13:50:26
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mila83 I kod nas je bilo toga,da D hoce da se venca sa mnom ! Ali to smatram normalnom fazom,lepo mu objasnim,a malo se i nasmejemo... Moj sin je neko vreme zaljubljen u jednu Kristinu,ranije je bila aktuelna Ana.pitam ga,zasto sad Kristina,a on kaze kako je mnogo fina prema njemu A kaze mi mm kad ga je vodio u vrtic,kako mu ta devojcica deli komplimente,tipa kako mu je lepa majica itd.. Hehe Mila vidiš da dečaci razviju ukus od malena . Tvoj D voli fine ženske a moj A živahne
< Poruku je uredio Anarunika -- 5.6.2016 13:51:10 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 14:50:39
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika IZVORNA PORUKA: mila83 I kod nas je bilo toga,da D hoce da se venca sa mnom ! Ali to smatram normalnom fazom,lepo mu objasnim,a malo se i nasmejemo... Moj sin je neko vreme zaljubljen u jednu Kristinu,ranije je bila aktuelna Ana.pitam ga,zasto sad Kristina,a on kaze kako je mnogo fina prema njemu A kaze mi mm kad ga je vodio u vrtic,kako mu ta devojcica deli komplimente,tipa kako mu je lepa majica itd.. Hehe Mila vidiš da dečaci razviju ukus od malena . Tvoj D voli fine ženske a moj A živahne Ahahahaha,da...zato mu je sesetra skroz drugacija ! IvanaSk
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 14:53:51
|
|
|
|
17 joka
|
pametna decica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2016 17:16:19
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ivana sou program
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
omeksivacsneza90koji omeksivac koristite za bebinu odecu?duel (
21%)
lenor (
21%)
chicco (
34%)
neki drugi (
9%)
ne koristim (
15%)
Ukupan broj glasova: 307Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!