Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.7.2022 22:33:40
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Strahinja (5god) jako slabo jede..svega par namirnica..Mučimo se..ubedjujemo ..evo dve godine .Sinoć stariji brat Mihajlo (8 god)od muke i on ne zna sta će sa batom..brine i on za zdravlje ..stalno pričamo o tome..Došao na ideju da pročita molitvu Oče naš..Danas Strahinja pojeo tanjir supe!Kažem ja M da je delovala molitva,a on pre pola sata kaze da je sinoc bila molitva za supu,a sada je pročitao opet molitvu i biće za sos,krompir i kolače sa višnjama😁
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 19.7.2022 7:49:59
|
|
|
|
flamingos
|
Duša mila.Kako god,samo da jede.Naka su živi i zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2022 8:37:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: ANDJEELA Strahinja (5god) jako slabo jede..svega par namirnica..Mučimo se..ubedjujemo ..evo dve godine .Sinoć stariji brat Mihajlo (8 god)od muke i on ne zna sta će sa batom..brine i on za zdravlje ..stalno pričamo o tome..Došao na ideju da pročita molitvu Oče naš..Danas Strahinja pojeo tanjir supe!Kažem ja M da je delovala molitva,a on pre pola sata kaze da je sinoc bila molitva za supu,a sada je pročitao opet molitvu i biće za sos,krompir i kolače sa višnjama😁 Divnoca ANDJEELA ❤️
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.4.2023 10:09:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Doručkujemo malopre, komentarišemo kako je grozno vreme i pita Marko kada nam je najlepše za spavanje i kaže kako on najviše voli da spava pored otvorenog prozora kada pada kiša. Ja odgovaram kako ija najlepše spavam kada se lepo uvijem, muž nešto dobacuje i ja kažem dobro, dobro, najlepše mi je kada se uvijem pored tebe a tek će Marko Jel posle "onoga"? i kezi se Previše gleda Prijatelje definitivno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.4.2023 11:54:51
|
|
|
|
dddaca
|
I ne napisa nam kakav je odgovor dobio 😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.4.2023 13:06:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha ja sam ostala bez teksta a mm se iskidao od smeha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.4.2023 20:13:37
|
|
|
|
jess021
|
Jao Ana kad dođu u te godine da sve znaju🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.4.2023 10:52:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Šou
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.4.2023 23:14:43
|
|
|
|
Didy
|
Ah, Ana, kad smo već na toj temi, kod nas je pre par meseci bila sledeća situacija: Ulazi Sofija u sobu i pita mene i mm onako kao iz topa, bez ikakvog uvoda i nagoveštaja - Da li je istina da je svako ko ima dete prvo morao da ima seks? Ne postoji nijedan drugi način? Jao, fuj! Ja to nikad neću raditi! I vi ste to radili? I baba i deda su radili? Da li vi to i dalje radite? Jao, Stefane, oni to i dalje rade! Ne sećam se tačno sad svega, nizala su se pitanja bez pauze i onda kako je ušla u sobu, tako je samo izašla, kao vetar, na šta je moj muž polušokiran samo prokomentarisao - Ne sećam se da sam ja baš ovako direktan bio sa svojim roditeljima. 😄 U našu odbranu - Dobro smo se držali. 😆
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.4.2023 8:38:03
|
|
|
|
Kata90
|
Jao,Didy bas me nasmeje sada 😁😁😁😁ona nece to nikada raditi otd 😁😁😁😁 kada se set_im i ja sam to pričala,ali mami samo.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.4.2023 10:01:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha Didy ja bih tačno plakala od smeha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.4.2023 10:58:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ahahahhahaha, jaoo, šta me čeka
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.4.2023 17:02:48
|
|
|
|
flamingos
|
Jao Didy,nasmeja me.Deca i njihova pitanja.Bitno je da ste se ti i tm dobro držali.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.4.2023 17:47:38
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ahahahhahaha, jaoo, šta me čeka Isto, ali bas isto sam pomislila
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 25.5.2023 13:27:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Milica (4 godine), dok gleda neku emisiju o ovcama: Milica: Mama da li i bebe ovce vole mleko? Ja: Pa naravno, i one vole da sike, sve bebe životinje sike. Milica: Ne sve! Pile ne siki, pilići nisu sisari!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 25.5.2023 13:55:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mudrost i razboritost 😊❤️
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 25.5.2023 15:59:54
|
|
|
|
flamingos
|
Duša mila.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.5.2023 22:31:23
|
|
|
|
dddaca
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!