Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.1.2021 18:09:10
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,Iva,Emice,divni su sa svojim izjavama.❤❤❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.1.2021 18:10:31
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ivanka-pa lepo dete pita.Ljubi je puno.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.1.2021 19:54:06
|
|
|
|
sneza24
|
Pre 2,5 god išli smo svi zajedno kid prijatelja da vidimo. Putem do njih moramo proći pored mm posla i ja kažem deci da gledaju kroz prozor da vide gde tata radi. A L kaže : Koji tata? Jel ovaj ovde što sedi? 😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.1.2021 20:03:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jaooooo jel ovaj ovde 😂😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.1.2021 0:43:23
|
|
|
|
smeško
|
Obozavam ovu temu!I moj debitant u njoooooooj, prvi put na sceniiiiiii, Jovan! 🤣Imamo obicaj da pozovemo jedni druge i samo kazemo:,,Volim te". Pozove mene Joca:,,Mama. - Molim? - Voim te. - I ja tebe volim, Joco". Mudruje moje dete i opet ce:,,Mama, a zasto Joca kaze voim te? To nije isto kao-ja sam gvadan (gladan)".
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.1.2021 9:28:53
|
|
|
|
Ana RR
|
jao šou! Smeško, tako i moje dete milion puta dnevno, mama volim te, tata volim te... non stop
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 15.1.2021 10:04:08
|
|
|
|
flamingos
|
Smeško,dušice mile.To"Volim te"se kod nas izgovara nebrojano puta tokom dana.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 8:16:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj smesko pa hit totalni Evo i kod nas juce: - ,,Mama, sta to peglas? '', -,,Neke tatine pantalone' za posao'', -,,Ja sam mislila da samo mi deca ne smemo da diramo peglu'', -,,Pa tako je..... '' i prekide me sa pitanjem -,,Pa zasto onda TI peglas TATINE?? ''
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 9:06:14
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo mudro dijete 😁
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 9:10:48
|
|
|
|
smeško
|
Mama Jo, drzim se za stomak! 🤣
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 9:23:40
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,pa lepo te dete pita.Slatkiš.Lepa je ova tema,nasmejete me i ulepšate dan.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 10:44:57
|
|
|
|
Milena18
|
Kako su slatki svi sa svojim izjavama ❤️ Smeško, divan je, pričalica mala. Mama Jo, imaš malu feministkinju. Dobro ti je pitanje i postavila. Moje dete je sad jako zainteresovano za anatomiju ljudskog tela. Pre neki dan me je pitala da li ljudi u piši imaju zglob 😬
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 16:46:26
|
|
|
|
smeško
|
Jao, Milena! Cim vidim da si pisala u ovoj temi pripremim se.🤣🤣
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 16.1.2021 16:58:12
|
|
|
|
emicaa
|
Milena ja nju obozavam 😂😂😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.2.2021 20:39:23
|
|
|
|
emicaa
|
David bio kod svekrve,otisao u njenu sobu da se igra.Otisla ona kod njega da se malo mazuljaju,a on joj rekao "izadji baba,idi tamo u tvoju sobu" ,misleci na dnevnu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.2.2021 20:44:47
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Emice,duša mila.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 11.2.2021 21:42:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehe snalazljiv je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 6:42:07
|
|
|
|
Duškić
|
mali covek, odlucio koja mu se soba svidja.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 8:00:24
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hehe snalazljiv je Njega jako nervira kad ga neko prekida u igranju da bi ga cmakao.generalno ne voli to cmakanje.Voli da se grlimo do besvjesti,mada i to samo sa mnom 🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 8:04:11
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, divan je
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 8:24:16
|
|
|
|
mati
|
Emi, zaigrali se dete, a baba došla da mu smeta. Ni ja kao mala nisam volela ta cmakanja, gnjecenja... Kad god idemo u goste ja bežim.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 8:24:35
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sjajan je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 12:46:51
|
|
|
|
Milena18
|
Martin razgovor sa drugaricom: Drugarica: Ne postoji morski pas. M: Postoji, to je ajkula. Drugarica: Dobro, ali ne postoji morski sunđer kao što ti kažeš. M: Meni je mama čitala da postoji. Drugarica: A morske gaće? M: Pa, ako ih baciš u more, onda postoje.
< Poruku je uredio Milena18 -- 12.2.2021 12:47:54 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 12:51:53
|
|
|
|
Duškić
|
Marta je pametnica!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.2.2021 12:53:24
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha joj obožavam je!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
najlepse ya devojcicupisuljicanapisite Tijana (
38%)
Hana (
19%)
Kalina (
17%)
Lana (
26%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!