Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.6.2020 23:31:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahahahah Ivanka 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.6.2020 7:42:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Juce zove komsinica D sa kapije. D je cuje i ustaje i trci di kapije (radila je matematiku u kuci) i vraca se. Kaze ona : mama komsinica (da sad ne imenujem) ide kod LOBOKEDA. 😂 ide da nauci jedno slovo hahha...reko mozda ne bi bilo lose i ti da odes hahah...posle se mislim posto mala komsinica od 30 slova zna pola a krece u skolu u septembru ko zna kako je ona D i rekla gde ide hahah tako da je LOBOKED jos i razumljivo hahah...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.6.2020 8:32:41
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,Ljisho,nasmejaste me.😀😀❤❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 8:27:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Da podignem malo ovu temu, da se malo podset_imo bisera nase dece pa da se malo smejemo, nekako mi se cini da nam toga malo fali ovde Elem.. Idemo cesto u neki restoran/kafic (Novosadjanke ce znati _- Piknik) i njih dve obozavaju tamo. Tamo ima magarac, poni i koza i mladja je u stanju sve vreme da stoji kod njih i daje im listice da jedu. A cim dodjemo kuci sledi pitanje: ,, hocemo i sutra da idemo kod magareTa, ponijeTa i kozeTa'''' Sad se stalno salimo - idemo kod kozeta
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 8:28:50
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, ahahahaahah... Kozeta🤣🤣😊 Samo budite pazljivi, L je pre dve godine taj magarac malo gricnuo dok ga je hranila.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 8:34:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Zezas? Ju, bas sam mislila da su bezopasni, mada im non stop govorim - vadite ruke Inace, mi cesto koristimo izraz koji sam bas ovde procitala, i jess potice od tvoje L mislim, a to je,, golisava strudlica'''' Kad god jedemo strudlice toga se obavezno set_im. To mi je presmesno i dalje
< Poruku je uredio mama Jo -- 2.7.2020 8:35:02 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 8:36:12
|
|
|
|
jess021
|
Sad kad kazes nesto mi je poznato, ali ne mogu bas da se set_im. Tako mi i treba kad ne zapisujem.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 9:02:53
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Juce idemo sa igralista i pitam ih hoce li strudlicu. Kaze L hoce, ali da bude golisava Misleci bez celofana. Evo jess, tvoja L je u pitanju
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 9:05:16
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: jess021 Juce idemo sa igralista i pitam ih hoce li strudlicu. Kaze L hoce, ali da bude golisava Misleci bez celofana. Evo jess, tvoja L je u pitanju Golisao nego sta! Vruce .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 9:36:13
|
|
|
|
Milena18
|
I ja se sećam ovim golišavih štrudlica Ja uglavnom zapisujem te Martine bisere, ponekad propustim pa mi bude krivo jer znam da je nešto urnebesno rekla, ali ne mogu da se setim šta. Mama Jo, kad ćete kod ponijeta?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 9:39:56
|
|
|
|
flamingos
|
Duša draga.Golišave štrudlice.Slatki su sa tim svojim izjavama.Da su živa i zdrava sva dečica.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 10:13:14
|
|
|
|
bebilule
|
Pitam M hoće li bar šiške da mu ošišam jer ne vidi ništa. Pristane. Gleda se princ Valijant ujutru u ogledalu, kaže Ne volim te više, niti ću te ikada voljeti jer si me ošišala. Reko, pa pristao si. Da, ali ti si kao moja mama trebala da znaš da ću se predomisliti.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 11:14:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj bebi On je mangup pravi, sa ili bez sisaka A ti, molim te, aktiviraj te vidovite sposobnosti moramo bito spremne svaki scenario sa njima da predvidimo, majke Vrteh par stranica unazad, i opet mogu da kazem da je ovo najbolja tema na forumu. Ismejah se posteno. Ja sve njihove zapisujem u radosnicu i dalje, i sad neko vreme nisam, ali sreca pa sam ovde pisala pa mogu da prepisem 😊
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 11:59:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha jao šou sa njima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 12:25:07
|
|
|
|
Milena18
|
Hahaha, Bebi, pa kako to da ne predvidiš kao majka?
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 13:41:04
|
|
|
|
bebilule
|
Ma sram da me bude!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 14:05:26
|
|
|
|
jess021
|
M je stvarno odlican, kao i njegova mama, ja to vrlo dobro znam 🤗 Mama jo, hvala ti za ovo podsecanje, bas sam se raznezila.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2020 14:51:16
|
|
|
|
pari
|
Hehe Bebi 😆 Ja ništa ne zapisujem :( i jako malo se sećam... Budala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.7.2020 14:11:17
|
|
|
|
Milena18
|
M će kad poraste bii policijski odlučar. To znači da će da ide po svetu i da odlučuje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.7.2020 14:17:26
|
|
|
|
jess021
|
Milena, pa ona je hit. Iskreno, mnogo mi se dopada termin, odlučar!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.7.2020 14:20:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj sjajno Tvorac nove profesije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.7.2020 14:23:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 M će kad poraste bii policijski odlučar. To znači da će da ide po svetu i da odlučuje Haha sviđa mi se deo hodanje po svetu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 3.7.2020 16:17:03
|
|
|
|
vocicana
|
Bas mi se svidja njeno razmisljanje.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 4.7.2020 15:55:01
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam se set_ila da je L, za jednog decala koji je imao konjuktivitis, rekla da ima konjovu bolest🤣🤣
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 4.7.2020 21:51:12
|
|
|
|
Milena18
|
Jess Definitivno treba zapisivati, mnogo toga se zaboravi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
NezgodaAutor: Miroslav Antić, Peva: Dragan Laković i dečiji hor Kolibri
Anketa
Najlepse musko ime za bebcaMM26Po vama,koje je ime najlepse za bebca muskonju? :)Mateja (
29%)
Mijat (
6%)
Marko (
30%)
Aleksa (
20%)
Relja (
13%)
Kadja (
2%)
Ukupan broj glasova: 181Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!