Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 4.7.2020 23:27:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moj sin je govorio za sudoperu - sudorepa. Za svetlo izgasuj i ispaljuj.Kad sam je ja naslonila na jastuk i on se onako ulubio kaze mpj sin "mama, nas jastuk je puknjen". I kada se igra u pesku on se ne igra on tada "futruje pesak"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.7.2020 17:42:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Igra se moj sin sa svpjom drugaricom. Oni u igri kupuju picu. Kaze devojcica : " dva parceta kaprićoze"..Narucuje kao i odlazi. Dolazi moj sin i kaze: " i za mene dve pićoze" 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.7.2020 18:06:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha pićoza
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.7.2020 18:07:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Za svetlo izgasuj i ispaljuj. Haha svi imaju ove fore, moj je govorio da ga otpokrijem (otkrijem)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.7.2020 18:12:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj mirko Presmesno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.7.2020 22:13:41
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,lepo ti dete reklo.😀Duša draga.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2020 20:36:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Pustamo deci neku pesmu ,,Dunav je moje more'' od jedne novosadske grupe i gledamo spot, a spot je naravno na Dunavu. I sad moje mladje dete inace umesto Dunav kaze DuVan, kao i sva deca u tom periodu. Ali presmesno je zvucalo kad je juce rekla: ,,pusti mi onu naDuvanu pesmu''
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2020 20:39:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, 😂😂😂 njihovi biseri ti zaista podignu raspolozenje.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2020 20:43:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, tako odjednom kad lupe. Sad je i mm i ja zovemo naduvana pesma
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2020 21:05:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.7.2020 21:12:57
|
|
|
|
flamingos
|
Ha,ha,kako su samo slatki sa svojim izjavama.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.7.2020 22:27:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja: Marko, idi operi zube. M: Moram prvo da te zagrlim! Ja: Pa zagrli me posle. M: Ali posle nećeš biti tako lepa! Ja: Pa šta će mi faliti?! M: Mama, čovek stari svake sekunde!
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.7.2020 22:32:08 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.7.2020 22:29:49
|
|
|
|
flamingos
|
Joj duša draga.❤Mogu misliti kako je to slatko zvučalo.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.7.2020 22:32:28
|
|
|
|
pari
|
Hahaha Ana 😆 Šta li je u njihovim glavicama...
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.7.2020 22:34:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahah Ana 😁 Srce je on.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.7.2020 22:34:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Ana Sjajan je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:06:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče sam sređivala nešto oko cveća u dvorištu i kada sam završila ušla sam u garažu da operem rukavice i pribor i ruke. Ne skidajući rukavice, perem ih ja pod česmom sa tečnim sapunom (lakše ih tako operem) a M stao i zapanjeno me pita šta to radim, kako mislim da operem ruke kada nisam skinula rukavice ja mu odgovorim da perem rukavice i da mi je tako lakše da ih istrljam a on mi odgovara Uh dobro je, mislio sam da si ošašavila od posla! ošašavila!
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.7.2020 15:10:56 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:11:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hahahhahaha osasavila si 😂😂😂😂 Jao genijalan je ☺
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:17:27
|
|
|
|
Milena18
|
Ana, Mama Jo, sjajno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:32:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno ,,osasaviti od posla'' svidja mi se taj termin!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:34:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo,prava rec za nas koje su osasavile od posla (u kuci)..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 13:54:44
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ana,pa on je genije,ljubi ga puno.❤
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 15:11:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Šou sa njim, smejala sam se do suza
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 15:16:52
|
|
|
|
Milena18
|
Sad se setih, pre neki dan kaže moj brat Marti "Jao, kakve su ti noge, skroz izrazbijane, izujedane..." a ona njemu "Ne gledaj mi noge, manijače!"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.7.2020 15:18:17
|
|
|
|
Ana RR
|
A joj, manijače hahaha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
šta vam je pomoglo ?vladimir_nsKo vam je više pomogao u lečenju neplodnostiLekari (
66%)
Travari (
7%)
Vračevi (
0%)
Bioenergetičari (
8%)
Iskustva sa foruma (
20%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!