Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 10:53:57
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha, jao deco :)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 11:03:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče mi Marko nešto priča, ja radim pa baš i ne obraćam pažnju previše.. međutim, čujem ja kako kaže mama da si videla tetu kako pleše sa šipkom, mama, ne drži se uopšte rukama, samo nogama... meni se alarm upalio ali nisam stigla da pitam mm o čemu ovaj mali priča.. i sinoć ga pitam i on počinje da se smeje, kaže gledali smo spot, mnogo mu se svideo.. a spot je ovaj: https://www.youtube.com/watch?v=d8OI9FllKfg Znači, već vidim kako nas učiteljica zove na razgovor jer Marko deci priča kako je gledao tetu da pleše sa šipkom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 13:41:38
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, Ana ne mogu da pustim, uspavljujem N, šta i da priča, video je, desi se, ništa strašno, ih šta će još videti :)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 14:15:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma naravno, ali mislim da previše vremena njih dvojica provode sami u potkrovlju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 14:19:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Aahhaahhahahahaa Ana, znaci on se odusevio teti sa sipkom? Sou bre 😊
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 15:40:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Čuj oduševio - mislim da je gleda kao super junaka
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 16:03:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Čuj oduševio - mislim da je gleda kao super junaka i moja D isto
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 16:08:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha Btw, ona je evropska prvakinja u plesu sa šipkom
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 16:15:56
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ana, pa sou sa njima
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.9.2018 16:55:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana moja je isto sa mm gledala na Ja imam talenat ples na sipki i odusevila se. Onda je jedno vreme stalno trazila to da gleda. Ali ja mislim da oni to ipak dozivljavaju kaooo VaUUU vestinu nego neku erotiku ahahha... Sta znam nisam branila. Cak ona krene tako da se ludira i kao vii sta ja mogu. IZes ga to je sad sport. To vise nije vulgarno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.9.2018 19:46:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kaze meni D danas. Mama naucila sam da vezem perKle u vrticu. Stvarnoooo sreco? Svaka cas_t. Da mama. Na CVOR 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 13.9.2018 10:41:22
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, jao 😛 Čitam D nešto o sportu i pomenem džogiranje. Kaže otkud je to sport? Pa kako nije, kažem, trči se. A on kaže da je mislio na čišćenje kuće džogerom😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 13.9.2018 11:03:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana ahahhaha pa gde bas to da nadje Rosi pametno ti dete,sport nego sta
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 13.9.2018 12:10:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutros kazem J,ajmo po T u skolu. Ona u cudu,sta, vec idemo,gotova skola? Ala je dobra ta skola..hocu i ja..umrla sam.Mukica,u vrticu bude ceo dan.😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2018 10:43:35
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jutros kazem J,ajmo po T u skolu. Ona u cudu,sta, vec idemo,gotova skola? Ala je dobra ta skola..hocu i ja..umrla sam.Mukica,u vrticu bude ceo dan.😂
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.9.2018 16:04:38
|
|
|
|
vocicana
|
O srce moje pametno. Kako su slatki...ali dzogiranje...dzogerom po kuci lumperaj!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2018 10:49:54
|
|
|
|
Rosita
|
Kupujemo D patike za fudbal. Mi, naravno, gledamo da može i ovako da ih nosi dok je još lepo vreme, a i cenu itekako. On se lepi sve za neke od oko 5 hiljada, najviše za neke adidas 5.5, a sasvim dobre joma su 3 h. I mi kažemo preskupe su D ove, a vidi i tanak je đon, nećeš moći po kiši da ih obuješ, ne valja im ovaj prednji deo, bla, bla- što sve, ruku na srce, jeste istina. On kaže, pa dobro, u redu, ali što proizvode takve patike ako su tako loše 🤔😁?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2018 12:04:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa pametno pitanje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2018 15:10:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, pametno pitanje Koji broj D nosi? Inace, on je u pravu, cisto da znate adidas (i nike) su ubedljivo najkvalitetniji sa patikama za fudbal.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2018 17:41:49
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, 30. Verujem, al on ne trenira, to čisto u vrtiću, nekad uveče.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 20.9.2018 17:56:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vidim da ce uskoro trenirati to vam je prvi korak. Znam da ne trenira, moj sin i ovako nosi patike za fudbal, najvise traju
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 24.9.2018 18:16:03
|
|
|
|
vocicana
|
Srce pametno!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.10.2018 12:07:51
|
|
|
|
Rosita
|
Čuo D pesmu "ne plači dušooo, ja ću ti doooći..." i kaže, mora da on to nju zove telefonom da joj ovo otpeva 😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.10.2018 12:47:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa logicno
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 7.10.2018 22:38:29
|
|
|
|
Milena18
|
Rosita, pa i meni kad pročitam stihove deluje kao da je zove telefonom Kažem ja M jutros "Hajde smiri se malo, ne znam gde mi je glava", a ona pokazuje prstom i sva oduševljena, kao da je stvarno nešto pronašla, kaže "Evo ti je - na kosi!"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?