Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 19:28:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad se njoj prigovara moze i ona. Ne voli kad se baba prema njoj ponasa kao da je beba.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 19:45:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Naravno da ne voli hahah...i moja jedva ceka da me stavi na zub sa sve cccc mamaaaaa...hahah... Deca ko deca...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 20:32:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha, Ljisho nisam znala, bas cu izguglati od kog uzrasta primaju Sanjice, nije ni to lose, mozda ti bude malo neprijatno, ali ne da dete na sebe
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 13.8.2018 7:26:35
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, pametno moje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.8.2018 21:45:44
|
|
|
|
Rosita
|
Pita D goste (teču)- koliko planirate da ostanete ovde? Teča:_20 dana. D: to je stvarno previše! Ali dobro, nemojte molim vas 30
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.8.2018 21:55:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ahhah iskreno dete. I za pohvalu zna da je 30 vece od 20 haha Nego kaze meni D "znas mama ona nema onako ravni kosu vec ima BUDJAVU"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.8.2018 22:07:00
|
|
|
|
Rosita
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 26.8.2018 23:32:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahha Odlicni su oboje
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 9:28:28
|
|
|
|
Milena18
|
Rosita, pozajmi mi tvoje dete kad se najave neželjeni gosti Haos sa D, Ljišo. Njene izjave me uvek nasmeju.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 14:42:06
|
|
|
|
mama Jo
|
J: ,,mogu li da budem malo u golišavoj majici"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 14:51:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 21:53:58
|
|
|
|
Milena18
|
Mama Jo, kakva joj je to golišava majica? Ja: "Kako je bilo u vrtiću?" M: "Bilo je lepo, sunčano i padala je kiša"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 22:04:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zove moja mama T i S. Prica T malo, pa onda S. Pita mama Sofi sta si danas radil? Ona kaze: mama je isla na posao, a i tata. Nas dve smo ostale same (mama ne zna da ostaju same). I Sofija ukapira sta je rekla. Pita je mama sa druge strane zice jel ti je mama rekla da mi ne kazes? Rekla mi je da ne kazem, a ja sam zaboravila
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 22:23:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Iskreni su bar
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 27.8.2018 22:53:33
|
|
|
|
Rosita
|
Joj sanjice I dan danas secam se moje babe kojoj brat pokazuje da na fiksni kaze da on nije tu, a ona vice- Bojane, on ti kaze da nije tuuuu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.8.2018 8:49:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi baka je genije. Ona je jako iskrena. Ali i vodi racuna da nekog ne povredi. Htela je jos nesto da isprica, ali ja sam joj govorila pst i onda se samo smeskala stidljivo. Moram da postedim mamu bez sekiracije. Dovoljno su joj njene brige. Ona se za sve traumira. Sad me je razotkrila. Gotovo.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.8.2018 21:26:10
|
|
|
|
Milena18
|
Bili smo popodne u savetovalištu. Između ostalog, dr je M proveravao refleks kolena. Kad smo se vratili kući, prepričava ona kako je bilo i kaže "bio me lekar čekićom"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.8.2018 21:43:01
|
|
|
|
Rosita
|
Hahaha, nasilnik jedan
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 28.8.2018 21:49:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Sou s'njima stvarno Realno, jes' cudna metoda pregleda
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 30.8.2018 21:59:51
|
|
|
|
vocicana
|
Jao lutke moje pametne. Bio me lekar cekicom
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 1.9.2018 17:11:33
|
|
|
|
Rosita
|
Znate onu pesmu I feel good J. Brown? Juče D pevušio ceo dan i feel good trrrrrr i tako našao R!!! Konačno slovo R. Stavila sam u smešno zbog pesme, a ustvari za pohvalu je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 1.9.2018 18:13:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
haha divno divno bravo za derana
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.9.2018 20:04:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahaha super Rosi Sinoc ja peglam, i hoce i J da pegla... uzima svoju igracku peglu i dasku, otvara svoj orman i trazi koju ce majicu da ispegla... vadi neku kucnu koju nismo bas dugo nosili, i plave boje je... kaze ,,ju otkud meni plava majica, kad sam ja devojcica? Hmmm, da secam se - nju sam nosila onda kada sam bila mali decak..."
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.9.2018 21:39:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da ili je to mozda kad je bila mala beba smesni su jako. Mi u ambulanti cekam da predam samo neke rezultate doktorki i neki mali decak od 4 godine. Zna covek i cirilicu i latinicu i ide na engleski i na kineski. Ludilo. I kazem ja svojoj D vidis kako bata sve zna. Tek ce ona meni: Mamaaa, pa on je prvo isao u skolu pa tek onda u vrtic Jaooo mila majko tesko li se meni s njom u skoli sa takvom logikom
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 6.9.2018 21:51:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Haha. Nasmejah se decijim razmisljanjima.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?