Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
[Dete] >
Deca > RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2018 9:29:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Deset pet J je odgovor na to - pedeser. ,,J koliko ima sati" ,, pedeset"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2018 9:50:09
|
|
|
|
Milena18
|
Vidiš, i kod nje je kombinacija brojeva deset i pet
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2018 10:32:22
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2018 10:41:03
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Vidiš, i kod nje je kombinacija brojeva deset i pet ima nesto u tome
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 2.7.2018 11:30:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Deset pet J je odgovor na to - pedeser. ,,J koliko ima sati" ,, pedeset" Ahahhaahahhahaahahhaa, dusaaaa
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.7.2018 22:55:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Sava: Makana, ti si moja ljubav, ali kada podivljaš, teška si (tačno ovim rečima)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.7.2018 22:58:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ti? Podivljas? Ne verujem
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.7.2018 23:13:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ne znam zašto ljudi misle da ja ne divljam, kada nije tako
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.7.2018 23:22:33
|
|
|
|
Rosita
|
Dunja, i za mene misle. Retko, al kad se desi....vatru bljujem.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.7.2018 23:41:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I za mene misle Pre neki dan Teodora meni kaze:Mama, vi ste najbolji roditelji. Uplasila sam se kako vice komsija na decu. Sofija se okrece i kaze pa mama je isto malo pre vikala
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 14.7.2018 8:53:36
|
|
|
|
vocicana
|
Volim izraz divljanje, jednostavno kada sebe tako opisem, bolje da nikoga nema u krugu od kilometra! Savo, srce moje!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 14:13:38
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, bata ce cudno da piski! Nece valjda da stoji pored wc solje kao decaci u vrticu! Mi cemo ga nauciti da piski sedeci kao sav normalan svet (laugh) Mini buba
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 15:08:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Jao, bata ce cudno da piski! Nece valjda da stoji pored wc solje kao decaci u vrticu! Mi cemo ga nauciti da piski sedeci kao sav normalan svet (laugh) Mini buba Ahahhaahahhahaahahhaa ahahhaahahhahaahahhaa, kao sav normalan svet 😂😂
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 15:10:49
|
|
|
|
emicaa
|
Buba pametnica Mi cesto kad setamo ovde pored jednog potocica sretnemo jednu baku sa stapom.Ja uvjek malo popricam sa njom a David za to vrijeme pokusava da joj uzme stap smjeskajuci se.Ona se svako jutro obraduje kad nas vidi. Jutros smo je opet sreli.Posle mi pise svekrva (ona radi u starackom u kom ta baka zivi) da je pricala sa jednom bakicom o malom plavom djecaku koji joj hoce uzme stap.Na kraju svekrva skonta da prica o ovom mom plavusanu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 19:10:22
|
|
|
|
Rosita
|
D je kod babe i dede. Planina, kisa. Nesto ja tu njemu trubim oko oblačenja, on ce- jao bre mama, kao baba si M (prababa). Ostavi ovo udarices se, nemoj tamo pasces, daj bre mama opusti se
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 21:21:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah jao jao opasni su. Ja danas isla da vidim D i zovem popodne i kazem mami daj mi je na telefon a ona kaze "necu da pricam sa mamom sta imam da pricam videla sam je danas" Covece ja sam mislila da to krece u pubertetu "mama smaras" kad eto ti nasi petogodisnjjaci
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 17.7.2018 23:54:25
|
|
|
|
Milena18
|
Danas su sva dečica bila u elementu. Lepo se nasmejah Ja sam večeras pričala M kako je ona kad je bila kod mene u stomaku najviše volela da jede sladoled. A ona mi povukla okovratnik majice i stavila nogu unutra, da uđe u stomak. Pa kad je videla da ne može, ubacila mi lutku bebu i kaže joj "jedi sadoled, bebo"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 18.7.2018 7:11:09
|
|
|
|
jess021
|
Deca su stvarno sou Milena, dobro si prosla, meni je L sinoc stavila 2 bebe ispod majice da bi rodila blizance.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 19.7.2018 8:26:08
|
|
|
|
vocicana
|
Pa obozvam ovu temu! decice
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.8.2018 17:49:48
|
|
|
|
Milena18
|
Pita mene M jutros za ožiljak na nozi šta mi je to. Ja joj kažem "Ujela me kuca" I ode ona kod tate, kaže "Mama je... mama je...", pita je on "Šta je mama?". Kaže ona "Mama je ujela kucu...za nogu."
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 5.8.2018 19:19:19
|
|
|
|
mama Jo
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 13:53:56
|
|
|
|
mama Jo
|
,,Jana, sta zelis da ti mama i tata kupe za 3.rodjendan?" J: ,,zelim plišanog goblina i rukavice za bejzbol." WTF
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 14:04:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kaze T baba: Teodora, vodi racuna da ne padnes. Baba se spopetlja i Teodora se okrece prema njoj i kaže: "Vodi ti racuna kako hodas".
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 16:22:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, pa ja se stvarno slatko nasmejah. Ne znam koja je bolja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2 deo 12.8.2018 19:23:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mama jo mislim da ima bejzbol klub ja bih je momentalno upisala haha... Sanjice mora T da prigovori kad se verovatno njoj stalno prigovara
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?