Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 17:10:06
|
|
|
|
eca89
|
Sanjice srecan put i lijepo se provedi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 18:11:18
|
|
|
|
bebilule
|
Samo da vam mahnem. Tu sam, nego sadim luk i ostalo povrce . Ako nista ne nikne upucacu se. A mm posadio pola baste jagoda. Vidjecete kada njemu sve uspije, a meni nista i ne nikne! Sanjice, srecan put i dobar provod. Suzi, ni mi nemamo zube. I mi smo danas bili u kratkim rukavima. Pretoplo je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 18:29:40
|
|
|
|
Mariya
|
Bebilule, vrednice Ma nešto će već uspet valjda Ja sam slobodna dva dana, baš sam happy, presadiću sobno cveće,završiti baštu,možda i posadim paradajz U prethodnom postu sam napisala kako nema šta da kupujem za H jer sve nasleđuje od L,pa se setih da moram da joj kupim cipele i sandale! Još malo i odoh kući!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 18:39:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bas je lepo kad imate svoje bastice. Nista lepse i zdravije. Ko zna sta mi kupujemo na pijacama. I ja sam ove godine unapred nakupovala sorcice i majice za G, i samo par komada za Iku jer ce naslediti od G. A na leto cu kupovati za jesen i zimu. Obucu kad naidjemo na nesto lepo kupimo i ostavimo, i kad dodje vreme samo izvadim. Sada u steku za G imam patike, sandale i kozne postavljene cipele. I jedne cipelice za Iku isto postavljene kozne.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 7:55:35
|
|
|
|
branki*
|
Jutro mame,gde ste!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 7:58:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, mame! Jel MK dosla kuci? Kako su? Niki, kad cete vi kuci? Nadam se da je Sanjici bolje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 7:59:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja tu. Danas žnj dan, neću vrovatno ići napolje. Ana danas nema ni karate (spalila bi onog trenera), pa ću ići po nju klasično oko pola tri. Juče smo zato iskoristili dan maksimalno. Prvo u duuuguu šetnju, pa kući na užinu i dok sam ja sredila šta imam i odvežbala i posle opet po Anu u školu. Budi se kao vampir, ljubi ga sestra.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:01:45
|
|
|
|
branki*
|
I kod nas neki oblaci....ne znam kako je.mrzi me kafu da kuvam,a pije mi se...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:04:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, sto bi spalila trenera?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:05:25
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, kod nas takođe oblačno! A.vršlja po kući, taman se ostavi jedne ladice, ali krene na drugu, ludim vše!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:11:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Trco, sto bi spalila trenera? Jer je totoalno neozbiljan. Imali su trening valjda u utorak, totalno neplanirano i nikom rečeno. Pa onda u sredu su imali trening u drugom mestu, danas su trebali da imaju trening, ali niko nije rekao da ga nemaju. Komšinica slučajno saznala. Pa onda jedni kažu imaju trening, drugi ne. To za sredu - na papiru piše jedno, u mailu drugo. Juče sam pošizela. I takkkkooooooo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:17:44
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame! Mene je probudio bol u stomaku, ne znam šta mi je Onda vidim kroz prozor kako je tmurno i oblačno, bljak. L je dobro, H juče imala T 37,6 i mislim da smo otkrili šta joj je-juče joj počeo curiti nos! Tako da je najverovatnije virus,ali to joj je treća prehlada od 10.marta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:30:37
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro!! kod nas stanje/sra bili juce na kontroli,J i dalje ima upalu uha,sad je dobila cefzil...T je dobro,a ja sam dobila ospamox 1000..konjski lek..grlo mi je upaljeno! Sanjice,lepo se provedi! I mi smo juce u kratkim rukavima,ma nije normalno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:35:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. I kod nas je tmurno. Prilično je i zahladnelo, sreća te sam ponela i nešto debljih stvari. Mariya, mi smo od sredine februara bolesni. Samo prelazimo iz jedne u drugu prehladu sa par dana razmaka izmedju. Postajem očajna
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 8.4.2016 8:47:07 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:41:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Kad cujem vas,onda necu da kukam,mi smo sad bolesni prvi put od novembra..ako ne racunam T boginje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:43:45
|
|
|
|
GagaT
|
Dobro jutro devojke Kako ste, sta rade vase bebe? Ja sam malo, malo, malo uznemirena posto moja beba vriska kada hoce nesto. Tipa najjace vristi kad hoce dudu.. Da li vase bebe rade slicno i kako uspevate s tim na kraj -mislim da ne vriste? Beba je 5 meseci. Hvala
< Poruku je uredio GagaT -- 8.4.2016 8:45:45 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:49:05
|
|
|
|
vonavoj
|
juce sam citala odlican tekst,bas za plac...to im je jedini nacin da dobiju sta zele,zato i placu...nema pomoci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:49:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj,ozdravite sto pre! Hladno,a dete mi otislo u kratkim rukavima u skolu.Divno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:58:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Šta tačno znači vriska? Ika plače kad traži da sisa i kad se umori od ležanja, pa bi se malo nosio.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 8:58:19
|
|
|
|
branki*
|
Ja spremam dorucak deci mojoj,a serpu sa kupusom sam spremila sinc,samo cu da je stavim na sporet da se kuva kasnije.nisam jos otvorila terasu,ne znam kako je napolju. Von,da brzo ozdravite,bzv
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:31:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobar dan mame! Mi evo cekamo viziju,da vidimo šta će danas da kazu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:34:42
|
|
|
|
mama krava
|
Niki, kako ti je dete? Mi smo juče Dušana odveli na pregled kod dr koji praktikuje kvantnu medicinu i na osnovu tih merenja pravi homeopatske lekove za podizanje imuniteta. Otvorila sam novu temu, pa mi značilo da neko napiše iskustva lična ili posredna ako ih ima. tema
< Poruku je uredio mama krava -- 8.4.2016 10:39:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:39:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Niki, kako ste danas? MK, jeste vi izašli iz bolnice?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:40:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Mk kazu malo bolje, videćemo sad sta kazu. Kako je tvoje dete, jer bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:44:42
|
|
|
|
branki*
|
Covece,ja ko sa majmunima da zivim pa,ovo je strasno vise!ja koja sam vredna kao mrav,samo nesto cistim i sklanjam i ne mogu da postignem sve,svaki hebeni dan nesto brisem i cistim i opet ima!prebrisem parket,bojana prospe sok,ulepi sve,tako sa tim nogama mokrim prodje kroz hodnik i kupatilo i tamo sve ulepi,lap top je stalno umrljan zbog njenih prstiju,glupa komoda kako je pipne ostanu tragovi prstiju.usla. vc da pocistim,ona uzela toalet papirs,sve pocepala i razbacala.na terasi mi sve stipaljke pobacala kroz terasu,nemam nijednu vise!ja ne znam jesu li svacija deca takva ili ovi moji neki nemoguci!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?