|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
7.4.2016 17:10:06   
eca89
Sanjice srecan put i lijepo se provedi!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 201
7.4.2016 18:11:18   
bebilule
Samo da vam mahnem. Tu sam, nego sadim luk i ostalo povrce user posted image . Ako nista ne nikne upucacu se. A mm posadio pola baste jagoda. Vidjecete kada njemu sve uspije, a meni nista i ne nikne!
Sanjice, srecan put i dobar provod.
Suzi, ni mi nemamo zube.
I mi smo danas bili u kratkim rukavima. Pretoplo je.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 202
7.4.2016 18:29:40   
Mariya
Bebilule, vrednice user posted image Ma nešto će već uspetuser posted image valjdauser posted image
Ja sam slobodna dva dana, baš sam happy, presadiću sobno cveće,završiti baštu,možda i posadim paradajz user posted image
U prethodnom postu sam napisala kako nema šta da kupujem za H jer sve nasleđuje od L,pa se setih da moram da joj kupim cipele i sandale!
Još malo i odoh kući!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 203
7.4.2016 18:39:27   
Sanjalicaaa
Bas je lepo kad imate svoje bastice. Nista lepse i zdravije. Ko zna sta mi kupujemo na pijacama.
I ja sam ove godine unapred nakupovala sorcice i majice za G, i samo par komada za Iku jer ce naslediti od G. A na leto cu kupovati za jesen i zimu. Obucu kad naidjemo na nesto lepo kupimo i ostavimo, i kad dodje vreme samo izvadim. Sada u steku za G imam patike, sandale i kozne postavljene cipele. I jedne cipelice za Iku isto postavljene kozne.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 204
8.4.2016 7:55:35   
branki*
Jutro mame,gde ste!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 205
8.4.2016 7:58:50   
IvanaSK RR
Jutro, mame!
Jel MK dosla kuci? Kako su?
Niki, kad cete vi kuci?
Nadam se da je Sanjici bolje!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 206
8.4.2016 7:59:29   
Trcosava
Ja tu. Danas žnj dan, neću vrovatno ići napolje. Ana danas nema ni karate (spalila bi onog trenera), pa ću ići po nju klasično oko pola tri.
Juče smo zato iskoristili dan maksimalno. Prvo u duuuguu šetnju, pa kući na užinu i dok sam ja sredila šta imam i odvežbala i posle opet po Anu u školu.

Budi se kao vampir, ljubi ga sestra.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 207
8.4.2016 8:01:45   
branki*
I kod nas neki oblaci....ne znam kako je.mrzi me kafu da kuvam,a pije mi se...

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 208
8.4.2016 8:04:38   
IvanaSK RR
Trco, sto bi spalila trenera?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 209
8.4.2016 8:05:25   
eca89
Dobro jutro mamike, kod nas takođe oblačno!
A.vršlja po kući, taman se ostavi jedne ladice, ali krene na drugu, ludim vše!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 210
8.4.2016 8:11:57   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Trco, sto bi spalila trenera?

Jer je totoalno neozbiljan. Imali su trening valjda u utorak, totalno neplanirano i nikom rečeno. Pa onda u sredu su imali trening u drugom mestu, danas su trebali da imaju trening, ali niko nije rekao da ga nemaju. Komšinica slučajno saznala. Pa onda jedni kažu imaju trening, drugi ne.

To za sredu - na papiru piše jedno, u mailu drugo. Juče sam pošizela.

I takkkkooooooo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 211
8.4.2016 8:17:44   
Mariya
Jutro mame!
Mene je probudio bol u stomaku, ne znam šta mi jeuser posted image
Onda vidim kroz prozor kako je tmurno i oblačno, bljak.
L je dobro, H juče imala T 37,6 i mislim da smo otkrili šta joj je-juče joj počeo curiti nos! Tako da je najverovatnije virus,ali to joj je treća prehlada od 10.martauser posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 212
8.4.2016 8:30:37   
vonavoj
jutro!!
kod nas stanje/srauser posted image bili juce na kontroli,J i dalje ima upalu uha,sad je dobila cefzil...T je dobro,a ja sam dobila ospamox 1000..konjski lek..grlo mi je upaljeno!
Sanjice,lepo se provedi!
I mi smo juce u kratkim rukavima,ma nije normalno!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 213
8.4.2016 8:35:45   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
I kod nas je tmurno. Prilično je i zahladnelo, sreća te sam ponela i nešto debljih stvari.
Mariya, mi smo od sredine februara bolesni. Samo prelazimo iz jedne u drugu prehladu sa par dana razmaka izmedju. Postajem očajna

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 8.4.2016 8:47:07 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 214
8.4.2016 8:41:27   
vonavoj
Kad cujem vas,onda necu da kukam,mi smo sad bolesni prvi put od novembra..ako ne racunam T boginjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 215
8.4.2016 8:43:45   
GagaT
Dobro jutro devojke user posted image

Kako ste, sta rade vase bebe? user posted image

Ja sam malo, malo, malo uznemirena posto moja beba vriska kada hoce nesto. Tipa najjace vristi kad hoce dudu..

Da li vase bebe rade slicno i kako uspevate s tim na kraj -mislim da ne vriste? Beba je 5 meseci.

Hvala

< Poruku je uredio GagaT -- 8.4.2016 8:45:45 >

Direktna veza do poruke: 216
8.4.2016 8:49:05   
vonavoj
juce sam citala odlican tekst,bas za plac...to im je jedini nacin da dobiju sta zele,zato i placu...nema pomociuser posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 217
8.4.2016 8:49:53   
IvanaSK RR
Vonavoj,ozdravite sto pre!
Hladno,a dete mi otislo u kratkim rukavima u skolu.Divno.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 218
8.4.2016 8:58:12   
Sanjalicaaa
Šta tačno znači vriska? Ika plače kad traži da sisa i kad se umori od ležanja, pa bi se malo nosio.

Direktna veza do poruke: 219
8.4.2016 8:58:19   
branki*
Ja spremam dorucak deci mojoj,a serpu sa kupusom sam spremila sinc,samo cu da je stavim na sporet da se kuva kasnije.nisam jos otvorila terasu,ne znam kako je napolju.
Von,da brzo ozdravite,bzvuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 220
8.4.2016 10:31:23   
nikiteki
Dobar dan mame! Mi evo cekamo viziju,da vidimo šta će danas da kazu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 221
8.4.2016 10:34:42   
mama krava
Niki, kako ti je dete?

Mi smo juče Dušana odveli na pregled kod dr koji praktikuje kvantnu medicinu i na osnovu tih merenja pravi homeopatske lekove za podizanje imuniteta. Otvorila sam novu temu, pa mi značilo da neko napiše iskustva lična ili posredna ako ih ima.

tema

< Poruku je uredio mama krava -- 8.4.2016 10:39:26 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 222
8.4.2016 10:39:45   
Sanjalicaaa
Niki, kako ste danas?
MK, jeste vi izašli iz bolnice?

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 223
8.4.2016 10:40:23   
nikiteki
Mk kazu malo bolje, videćemo sad sta kazu. Kako je tvoje dete, jer bolje?

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 224
8.4.2016 10:44:42   
branki*
Covece,ja ko sa majmunima da zivimuser posted image pa,ovo je strasno vise!ja koja sam vredna kao mrav,samo nesto cistim i sklanjam i ne mogu da postignem sve,svaki hebeni dan nesto brisem i cistim i opet ima!prebrisem parket,bojana prospe sok,ulepi sve,tako sa tim nogama mokrim prodje kroz hodnik i kupatilo i tamo sve ulepi,lap top je stalno umrljan zbog njenih prstiju,glupa komoda kako je pipne ostanu tragovi prstiju.usla. vc da pocistim,ona uzela toalet papirs,sve pocepala i razbacala.na terasi mi sve stipaljke pobacala kroz terasu,nemam nijednu vise!ja ne znam jesu li svacija deca takva ili ovi moji neki nemoguci!

branki

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here