Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 2:21:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Evo da otvorim novu temu.. Budna u ove sitne sate, cekam D da zaspe budio se da siki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 4:03:46
|
|
|
|
branki*
|
Ja se probudila,ne mogu da zaspim...bzv.. Vec april..
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 6:35:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce sam se spustila niz tobogan, da ohrabrim svoje dete, da se i on spusti, i cvrc nece i dalje. Malo je falilo da guzicom poljubim prasinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:04:30
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! April u Beogradu...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:25:28
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, vec april kako vrijeme brzo leti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:27:41
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:28:40
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro mamice... Bicu i ja mama, nadam se da cete me primiti u drustvance. Jos malo ii eto nas dvoje sa milion pitanja i podpitanja zavas .
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:38:22
|
|
|
|
eca89
|
Voci draga, rado ćemo te primiti u naše društvance !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 7:41:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mamice. Voci tvoje je samo da se porodiš,mi te čekamo
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 8:01:18
|
|
|
|
vocicana
|
Drzite mi pesnice da vam se sto pre pridruzim. Cekam da se mm probudi, pa da se sredim pa da idem i tako... Gde je branki? Bas mi nedostaje, vidim da je neka frka stallno, ne pise cesto. Nadam se da je dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 8:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobroooo jutro dzezveri
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 8:05:41
|
|
|
|
branki*
|
Voci,bas udjoh da napisem kako te iscekujemo s radoscu da nam dodjes u razgovore mama,kad eto tebe😘😘slabo sam stizala ovih dana,produzavala svoje bolovanje,a to se otegli,te specijalista,pa opsta praksa,pa komisija,pa opet opsta praksa.a,b mi taman bio u starom raspolozenju,kad se nesto opet bio pogubio neka dva,tri dana,tako da mi nije bilo ni do cega iskreno.sve mi je lakse kad je on veseo i raspolozen,onda imam nadu da ce biti sve koliko toliko dobro,a kad ga uhvati ona mrzovolja,a ne mogu da mu pomognem,dodje mi da me nema!sad je opet ok,hvala bogu!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 8:12:25
|
|
|
|
vocicana
|
bice to dobro. Imaju faze, nisam u toku da li se to cesto nesto desava, ali proci ce. Mozda je takvo dete. MM ima takve faze, prosto sam se uplasila kada mi je ispricao da kada je bio dete cesto je imao te faze nezadovoljstva, skenjavanja doslovno, a bez razloga. Nista se tu nije desavalo narocito, ali nedelja mu je recimo bila narocito teska zato sto je pusto sve i tako u krug. Sada zna da bude potisten povremeno, normalno, odrasla osoba, ali smeta znas, a ima i razloga sto je malo tako promenljiv. Pisala sam ti o tome u pp onda...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 9:01:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Nadam se da ste dobro mame. Ne stizem bas da pisem. Brankic, svi imamo zute minute. I mi veliki i oni mali.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 9:36:02
|
|
|
|
mama krava
|
Mamike, kakve ste... Ja bzv...ovaj moj od sinoć diše na škrge...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:14:18
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro u aprilu kako divan dan! Sad cu dati L vockice pa da idemo napolje. Povrce sam mu izdinstala , samo da mu ispasiram kad se vratimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:28:54
|
|
|
|
amelia
|
Ohoo mame jutro ili dan ne znam ni sta je mi ustali 8 h sikio pojeo kasicu u 11 h od jabuke i sad se ponovo uspavao.ja sam dobila prekjuce a sve se ponadala da sam jer mi kasnilo 3-4 dana hehe. Juce smo celi dan skitali danas racunamo opet pa videcemo dal cemo vreme je bas tmurno mozda ce i kisa. Voci jos si tu? Ja sve vreme virkam da vidim jel izasla beba. Jel ti bese ispao cep?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:32:07
|
|
|
|
amelia
|
Emice zaboravih da kazem sinoc sam pravila tvoje buhtle u 1 h posle sam se razbila pojela sam 6 komada i jedva sam mogla zaspati. Sad evo opet ih jedem hihihi fenomemalne suu!!!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:56:21
|
|
|
|
emicaa
|
Amelia super da ti se svidjaju ali gdje si bila ranije malo da ih praviš
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:58:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia,sledeci put nece doci vestica :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 11:59:12
|
|
|
|
amelia
|
I ja se to pitam jeste li se spremili za put? Ivana ma nek dodje nemam protiv nego nam se omaklo par puta pa sam pomislila da nisam zakacila . ima vremena jos mi rano da bebac malo naraste.
< Poruku je uredio amelia -- 1.4.2016 12:03:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 13:01:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
D od jutros hoce da pojede svoje rukice koliko ga svrbe desni... ja sredjivala kucu, i sad idem da mu opeglam pelene. Napolju duva, pa sve cekam da prestane da izadjemo napolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 13:06:39
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: amelia I ja se to pitam jeste li se spremili za put? Ivana ma nek dodje nemam protiv nego nam se omaklo par puta pa sam pomislila da nisam zakacila . ima vremena jos mi rano da bebac malo naraste. Još malo pa je sve spremno,još kad mm dodje sve ubaciti u auto i ujutruput pod noge/guzicu Sad vidim tek da si dobila,sad nek vam se opet koji put omakne pa možda i bude
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 1.4.2016 16:28:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, za bebaće nikad nije rano ni kasno :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?