Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:26:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Mk da sto pre ozdravite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:27:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, bre, ne prizivaj loše!!!!! Cccc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:29:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana ajd dogovaramo se neki dan, ja uglavnom mogu svaki dan, jedino da ne pogodimo kad trebaju da ručkaju, i treba dooobro razmotriti gde ćemo piti kafu, pošto moja velika kolica ne mogu svuda da uđu ili da idem popodne kad mm može da čuva decu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:32:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ma, mozemo kad god tebi odgovara i gde god ti odgovara, meni je svejedno :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:35:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Mislim da dole baš u pointu možemo, ima neki kafić-palačinkarnica čini mi se da je pa možemo tamo. Meni najviše odgovara od 11-13:30,tad du budne i site. Da bolesna deca brzo ozdrave, sad tek čitam, MK da sutra izađete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:38:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moze. Eto, sve dogovoreno. Samo dogovaramo dan :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 19:47:19
|
|
|
|
nikiteki
|
Dogovor je pao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:03:44
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene..opet vodila b na neke preglede,ponovo krecemo sa dijetom,bas sam nesto umorna.i dobicu,krece pomalo,lepo bilo ono pre...kao tenk da je prosao preko mene. Mk,jos m alo,pa idete kuci,izdrzi!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:07:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,sto na dijetu? Sta je ovo sa bolestima..kasljem..glupo toplo vreme..alergije..virusi.. Ja uzela defrinol.bude mi malo lakse..devojcice na panklavu,milina...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:16:15
|
|
|
|
branki*
|
Radili test zive kapi krvi i u krvi se vidi prisustvo eozinofila sto opet ukazuje na neku alergijsku reakciju,tako da izbacujemo sve sto mu organizam ne tolerise ma,bzv...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:20:38
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Branki draga drzi se P.S. Meni jos nista nije stiglo, a vjerovatno i nece !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:27:29
|
|
|
|
vocicana
|
Nadam se da ce sve biti ok. Bas ti se oseca da si mrtvosana od svih dogadjanja u zadnjih nekoliko dana... MK zelim vam da sto pre odete kuci, ali stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 22:47:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, drži se Eco, šta treba da stigne?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 7:12:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 7:12:15
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Pijem kaficu pa da virnem malo. Nisam stizala ovih dana, stalno smo u nekom pokretu. Vidim opet haraju viroze. Da brzo ozdrave svi! Mi standardno. M danas ima kontrolu i ako dr da zeleno svjetlo i vakcinaciju. Odgodili smo je radi onog proliva evo vec vise od mjesec dana. Mm i ja pali od umora. Odlucili smo da od nekog malog komada zemlje u dvoristu napravimo bastu . Ideja nam je naravno sinula kada smo uveli nemlijecnu hranu, pa skontali da nemamo sta da damo Milosu, a da je provjereno. Juce smo izasli sa orudjem i poceli da brljamo. Kako ce sve to izgledati vidjecemo. Ali bas se radujem i uzivam. Jos kad bi nam to povrce poraslo .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 7:16:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bebi, super za bašticu. Porašće, što da neće.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 7:55:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bebi, super za basticu! Branki, zao mi je, nadam se da ce brzo opet biti bolje. MK, jel idete kuci?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 8:46:36
|
|
|
|
vonavoj
|
eco,pa sta bi? branki,bas mi je zao..jos i o tome moras da mislis! Noc prosla relativno mirno,s tim da se Joka vrtela od 2-4...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 8:59:38
|
|
|
|
branki*
|
Jutro! Voci,jeste,bas tako,bas sam mrtvosana nekako.dobila jutros. Von,to bre nauka citava,ali moramo da izdrzimo godinu dana nekako,moramo,a kako cemo,ne znam. Eco ni meni nista nije stiglo.bzv . Bebilule,super za basticu!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 9:02:28
|
|
|
|
eca89
|
Nemam pojma ja se jos uvijek nadam da ce nam stici.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 9:21:14
|
|
|
|
branki*
|
Mi zavrsili sa doruckom...bas je lep dan! Eco,i ja se nadam. Meni boka sinoc haos,samo se vrtela i visila na sisi,poludeh!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 9:24:40
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Mi zavrsili sa doruckom...bas je lep dan! Eco,i ja se nadam. Meni boka sinoc haos,samo se vrtela i visila na sisi,poludeh! Branki imas pp ! I moja je cuda morace sisa nocu da se ukida, ali nemam snage.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 9:34:22
|
|
|
|
cockic
|
Mene nema cera 1 marta upala krajnika,nije isla do 17 marta u vrtic i sad 1 aprila noc temperatura, vise nemam snage.sa bolovanja na bolovanje.sin kaslje samo da na njega nepredje, ne znam da li je bolje kuci ili u vrticu. Njena grupa svi imali ovo sa temp po 4-5 dana i iz virusne u bakterijsku njoj bi odmah na krajnike posle par dana. tako da je odmah od subote na pancefu.temp nije imala u nedelju i od juce popodne opet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 9:51:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I Ika se cele noći budio. Čini i se da bi on lepo spavao, ali se zakašlje i probudi pa u plač. Cockic, baš vas je zaređalo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 11:00:04
|
|
|
|
branki*
|
Eco,sad videh Cockic,bzv Ja imam rycak od juce,bar se stim ne bakcem danas...malo briskam,malo sa ovom decom,da uspavam boku,pa da vezbam malo sa bozom.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?