Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 11:03:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cockic, zao mi je, ozdravite sto pre.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 12:23:02
|
|
|
|
branki*
|
Gde nam je sanjica?nema je...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 13:03:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjica je svratila malo u nedelju vece...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 13:14:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Mi smo ostale na odeljenju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 13:26:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjica, valjda putuje ovih dana. Niki, niste valjda i vi?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 13:53:43
|
|
|
|
nikiteki
|
Jesmo
< Poruku je uredio nikiteki -- 5.4.2016 13:54:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 14:10:53
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pa sta kazu lekari? Koliko ima godina tvoja cerkica?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 14:29:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
O, bre, Niki, baš mi je zao :(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 19:31:06
|
|
|
|
nikiteki
|
Sedam godina ima astma bronhijala evo ceo dan je na kiseoniku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 21:45:16
|
|
|
|
jess021
|
Mamike cao! L bas malo spava preko dana, pa ne stizem da se javim. Novo je to da nemamo kandidu, 3 stolice za redom su negativne Bas sam umorna, odoh da spavam. Nikiteki, da sto pre ozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 21:51:24
|
|
|
|
vocicana
|
Jao ja tek sada vidim da si na odeljneju, zelim vam da budete dobro sto pre. Sta je ovo vise? Koza mi se jezi od ovih gluposti koje vcas snalaze a i mene ce isto tako. Bas stvarno treba izdrzati...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 22:08:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta je sa bolestima?!??! Mutiranim virusima?! Doslo lepo vreme i odmah alergije,virusi.. Moja sestra dobila upalu pluca...uzas..ja sam jos slinava,pijem defrinol..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 22:19:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki evo me. Ne stizem da pisem. Kao na pokretnoj traci sam. Jos nisam otisla. Putujem u cetvrtak. Nadam se da cu da imam tamo neki wife da mogu da vam kucnem. Izgleda cu ko za baksuza da dobijem. Upravo kazem mm da mi se ne ide. Kaze da je to tako kad nisam bez njih isla. T je bas slinava. Nadam se nece da dobije temperaturu dok sam na putu. Inace krenula je T kod logopeda moje koleginice koja nam ne naplacuje. Nemam neki problem samo da ozvuci neka slova. Danas mi kaze kako ona sve zna. Cudi se kako zna boje i oblike. Meni je normalno da to treba da znaju sva deca. Malo smo produzili da budemo budne. Citala sam neku knjigu. Mnogo smo se smejale. Von ozdravite brzo. I decica koja su u bolnici.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 22:56:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Sad na viziti kazu upala pluca ovo je ludnica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:31:46
|
|
|
|
mama krava
|
Jao Niki, bezveze! Gde lezite? Mi cemo valjda sutra kuci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:40:25
|
|
|
|
nikiteki
|
Mi smo na decijem odeljenju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:44:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Niki, da brzo ozdravite
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:50:43
|
|
|
|
nikiteki
|
Hvala sanjalice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:51:25
|
|
|
|
mama krava
|
I ja se nadam da cete se brzo oporaviti? Vi niste iz Bg? Pitala sam u kojoj ste bolnici misleći da ste u Bg.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 5.4.2016 23:57:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Nismo iz beograda iz kraljeva smo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 6.4.2016 6:18:19
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Nikiteki,da brzo ozdravite!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 6.4.2016 6:55:11
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamaike. Samo da se javim opet, nema nista jos od mene, ali bice danas, sutra. Niki bas bzv, zelim vam da se sto pre oporavvite, nije valjda stvarno upala pluca... .... Ostalim mamama zelimm lep dan
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 6.4.2016 7:43:17
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas! Voci, brzo ćeš ti nama! Nikteki, da brzo ozdravite!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 6.4.2016 7:46:56
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Voci uzivaj jos dok si 2u1, sad ce beba napolje da ti napravi zurku Svima koji su bolesni zelim da brzo ozdrave Juce sam oderala koleno dok sam se provlacila ispod ograde od zice (ima mali prolaz, ne znam kako sam uspela da se provucem) vijajuci A. koji je trckao za decakom koji ima loptu. Mali ga je isprovocirao, smejao mu se, i bezao sa loptom, a A. place i trci za njim. Rogovi su mi izbili, uhvatila A. i nosila ga sve do kuce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 6.4.2016 8:12:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mame!! Da nam bolesnici što pre ozdrave, a hospitalizovani što pre kući. Mene nema po ceo dan. Ujutru što stignem dok pijem kafu, posle ode dan. Danas ćerka ceo dan neće biti kući. Prvo škola, pa neki sport ili šta već, pa onda na trening karatea. U subotu imaju takmičenje. I tako, dan osvanu lep, ali izgleda da se oblači. Drugo ništa novo kod nas.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?