Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 8:46:40
|
|
|
|
branki*
|
Bas,vala,sanjice kad putujes?ponesi neki ferveks i brufen,izlecice te venecija
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 8:51:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Popila sam sinoc febricet. Izgleda moram da drmnem nesto jace. Veceras putujemo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 8:52:11
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Gde ste mame! Danilo mi prehlađen, pije Cefzil, imao temperaturu samo dve noći, preko dana ništa. Nikola je dobro, malo curka nosić, ali lepo spava. Hvala bogu pa se više ne budi noću Šta ima novo ovde? Branki kao su dečica?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 8:53:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, zao mi je. Ako ne pomaže Ferveks probaj Defrinol ili Rinasek. Mi smo jutros isli ranije u skolu. Kupio sin ruzu za devojcicu, pa ga sramota, pa ne zna kad i kako da joj da.... Valjda hteo ranije da bi "ubio" tremu... Kaze, zezace ga drugari. Onda trazio i kosulju da obuce, frizuru da namesti... Ludilo :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 8:58:21
|
|
|
|
Modessty
|
Sanjice defrinol popij. On je super. I brzo deluje
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 9:21:46
|
|
|
|
branki*
|
Mod,draga,boka je nemirna,pravi gankster!samo se pentra,sve cacka,a pekmez je nevidjeni!bozi se vratilo raspolozenje,ok je,guramo sa dijetom nekako,spremamo se za beograd i to je to uglavnom.nadam se da cete vi brzo ozdraviti! Sanjice,srecan put i lep provod! Ivana,videh sliku,bas je sladak!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 9:31:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, hvala. Ako ti je za utehu, imam jednog "penjaca", nema gde se taj nije peo, a da jos nije prohodao kako treba. Sad sam čitala na fb, izbacen post RR, mama pise o bljuckanju. Au sto se isplakah.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 9:33:42
|
|
|
|
amelia
|
Jutro mame! Mi ustali u pola sedam A je ceo noc kenjkao visio na sisi imao cak i T 37.8 rekoh evo ga sad neki drugi prokleti virus Ujutru vidim ga kako nesto mulja jezikom operem prst i stavim mu u usta kad ono grebe izbio mu zubic donja jedinica eto konacno i njemu sa 7 meseci izbio zubic. Sad sam ga ponovo uspavala da rasiirim ves pa valjda posle odemo u setnju vreme je divno cak sta vise toplo je Bolesni da sto pre ozdrave. Sanjice srecan put i lepo se provedite.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 9:45:42
|
|
|
|
Modessty
|
Branki nek se penje kad već ume Nikola tako isto luduje. Sad mu je hit da skače na Danila. Penje mu se na glavu. A ovaj dobrica ga trpi. Amlei šta bre konačno! Pa Dnailu izašao prvi zub sa 10 meseci E to je bilo da plačeš!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 9:52:13
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Amlei šta bre konačno! Pa Dnailu izašao prvi zub sa 10 meseci E to je bilo da plačeš! Mod ma ja sam to rekla samo zbog toga sto vecini dece ovde na rr mladze od njega probili im zubici. Inace mojoj sestricini su izasli sA 13 meseci
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 10:08:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Bila sam bolesna pet dana, grip..sto je najgore udario me na oci, jedva sam gledala..taman ozdravim, Petra dobije T..verovatno isto to. mrvica moja juce vadila krv, danas opet za crp. Cekamo rezultate...na prvom nalazu leukociti miruju ali opet nije pouzdano dok ne vidimo ovo drugo. Tako...bezveze sve u svemu. Jedva cekam da prodje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 10:19:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao bre,svi bolesni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 10:27:47
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: amelia IZVORNA PORUKA: Modessty Amlei šta bre konačno! Pa Dnailu izašao prvi zub sa 10 meseci E to je bilo da plačeš! Mod ma ja sam to rekla samo zbog toga sto vecini dece ovde na rr mladze od njega probili im zubici. Inace mojoj sestricini su izasli sA 13 meseci ma muka su bre ti zubi dok izbiju. Nikola je super prošao, ali Danilo se baš mučio. Evo sad ima 6 godina i još nema 6! A deca mlađa od njega imaju.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 11:11:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Ovde kod nas u bolnici je puno dece, svi pod virusom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:11:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, srecna put! Lepo se provedi, sto sigurno hoces! Ja bih ponela brufen. On meni sve leci. Ivana, on je predivan. Jedva cekam da cujem kako je sve proslo sa devojcicom Amelia, za zubic. Ovaj grip je grozan. Ja pijem kafu, pa da uspaval G. Nocas sam se lepo naspavala, Ika se samo jednom budio.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:17:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Mislim da su moja deca jedina koj a nemaju zubiće , al neka, izbiće im već. Mi ustale u 7h, evo već su nervozne, a ne smem napolje jako je sunce, sinoć sam išla da primim inekciju zbog ove alergije što mi je izbila, pa moram da izbegavam sunce ovih dana dok se ne smiri malo. Ima da razapnem suncobran n a terasu pa da sedimo tamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:21:11
|
|
|
|
branki*
|
Meni b otisao na cas,a ja mu obukla bluzu dugih rukava,a bas je sunce,valjda se nece skuvati Boka spava,ja malo kuliram pored nje,rucak imam od juce...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:26:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Pretoplo je ovde, a ja se ne usuđujem da ih skinem u kratak rukav, iako viđam čini mi se još i manje bebe i majicama. A mislim da im je vruće u brodićima. Juče sam im kupila po suknjicu i kompletiće šorts i kao majca-tunika, prelepo je. Sve što su dobijale je uglavnom veliko za jesen ili zimu, za leto nemaju ništa pa moramo da kupujemo, a ima svašta diiivno, da ne mogu da se odlučim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:34:52
|
|
|
|
jess021
|
Hello! Marya Mi smo vec bile u setnji, ustale u 7:30h, u 9h smo vec bile napolju. Kad smo isle u centar sve je bilo super, i odspavala je, i u parku smo jele kasicu....kad smo isle kuci L je toliko vristala da nisam znala sta da radim, nikad tako nije plakala. Kad smo dosle kuci i kad sam je uzela sve je bilo u redu, e onda sam ja otplakala. Nece u kolica, a stvarno ne smem da je naviknem da je uzimam, kako cu kasnije sa stomakom, kolicima i sa njom u rukama Sanjice, da sto pre ozdravis. Mod, nema te 100 godina ovde Suzi, ja sam L juce obukla kratke rukave, jeste da je april, ali su temperature letnje.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:42:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi,slobodno kratke rukave. Sanjalice,rekao je da ce kleknuti kad joj bude davao ruzu,rekoh,ne,bre,sine, to kad budes prosio devojku :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 12:42:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Jesu letnje, ludo vreme skroz. Evo nas na terasi a mene peče ovo gde imam alergiju, ubija!!! A ja im obučem tanke neke bodiće i helanke i to je to. E da, i šeširiće smo juče našli. A videla sam i minijaturne sunčanice za njih i dm-u, pa planiram da im uzmem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 13:19:33
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja Iki obucem bodi bez rukava i tanku bluzu dugih rukava. A i G nosi ves majcu i tanku bluzu dugih rukava.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 16:47:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene popila sam defrinol. Spakovala sam se. Pece mi se pecivo. T ode na ples, pa cemo Sofi i ja po nju. Posle toga putujem. Mislicu na vas. Verovatno necu da pisem zbog ovih reklama.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 16:52:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, srećan put i lep provod
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 7.4.2016 16:57:03
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ja Iki obucem bodi bez rukava i tanku bluzu dugih rukava. A i G nosi ves majcu i tanku bluzu dugih rukava. Ja moje bubice isto ovako oblačim,ali danas je ovde zaista vreme za kratke rukave. Moraću da ih počnem prati,a polako i da zamenim zimsku odeću za prolećnu,mada kako je krenulo odmah ćemo krenuti sa letnjim stvarima sreća pa sam kad god sam našla letnje stvari na sniženju kupila svašta za L pa sad imamo šta da obučemo,ne moram u kupovinu. A H nasleđuje L-ine stvari Jess draga,to je verovatno faza. I moje su prošle to,kada su veći deo dana bile budne,a kad ih stavim u kolica, vrištale su kao da im derem kožu!! Sve dok nisu počele da sede. Videćeš,tad će moći da razgleda i uživaće. Sanjice,srećan put i uživaj!!
< Poruku je uredio Mariya -- 7.4.2016 17:01:10 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?