|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
7.4.2016 8:46:40   
branki*
Bas,vala,sanjiceuser posted image kad putujes?ponesi neki ferveks i brufen,izlecice te venecijauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 176
7.4.2016 8:51:27   
Sanjica26 RR
Popila sam sinoc febricet. Izgleda moram da drmnem nesto jace. Veceras putujemo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 177
7.4.2016 8:52:11   
Modessty
Dobro jutro! Gde ste mame! user posted image
Danilo mi prehlađen, pije Cefzil, imao temperaturu samo dve noći, preko dana ništa. Nikola je dobro, malo curka nosić, ali lepo spava. Hvala bogu pa se više ne budi noću user posted image
Šta ima novo ovde? Branki kao su dečica?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 178
7.4.2016 8:53:52   
IvanaSK RR
Sanjice, zao mi je. Ako ne pomaže Ferveks probaj Defrinol ili Rinasek.
Mi smo jutros isli ranije u skolu. Kupio sin ruzu za devojcicu, pa ga sramota, pa ne zna kad i kako da joj da.... Valjda hteo ranije da bi "ubio" tremu... Kaze, zezace ga drugari. Onda trazio i kosulju da obuce, frizuru da namesti... Ludilo :)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 179
7.4.2016 8:58:21   
Modessty
Sanjice defrinol popij. On je super. I brzo deluje

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 180
7.4.2016 9:21:46   
branki*
Mod,draga,boka je nemirna,pravi gankster!samo se pentra,sve cacka,a pekmez je nevidjeni!bozi se vratilo raspolozenje,ok je,guramo sa dijetom nekako,spremamo se za beograd i to je to uglavnom.nadam se da cete vi brzo ozdraviti!
Sanjice,srecan put i lep provod!
Ivana,videh sliku,bas je sladak!

branki

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 181
7.4.2016 9:31:50   
IvanaSK RR
Branki, hvala. Ako ti je za utehu, imam jednog "penjaca", nema gde se taj nije peo, a da jos nije prohodao kako treba.
Sad sam čitala na fb, izbacen post RR, mama pise o bljuckanju. Au sto se isplakah.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 182
7.4.2016 9:33:42   
amelia
Jutro mame! Mi ustali u pola sedam A je ceo noc kenjkao visio na sisi imao cak i T 37.8 rekoh evo ga sad neki drugi prokleti virususer posted image
Ujutru vidim ga kako nesto mulja jezikom operem prst i stavim mu u usta kad ono grebe izbio mu zubic donja jedinicauser posted image eto konacno i njemu sa 7 meseci izbio zubic. Sad sam ga ponovo uspavala da rasiirim ves pa valjda posle odemo u setnju vreme je divno cak sta vise toplo jeuser posted image
Bolesni da sto pre ozdrave. Sanjice srecan put i lepo se provedite.

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 183
7.4.2016 9:45:42   
Modessty
Branki nek se penje kad već ume user posted image Nikola tako isto luduje. Sad mu je hit da skače na Danila. Penje mu se na glavu. A ovaj dobrica ga trpi.

Amlei šta bre konačno! Pa Dnailu izašao prvi zub sa 10 meseci user posted image E to je bilo da plačeš!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 184
7.4.2016 9:52:13   
amelia

IZVORNA PORUKA: Modessty

Amlei šta bre konačno! Pa Dnailu izašao prvi zub sa 10 meseci user posted image E to je bilo da plačeš!

Mod ma ja sam to rekla samo zbog toga sto vecini dece ovde na rr mladze od njega probili im zubici. Inace mojoj sestricini su izasli sA 13 meseciuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 185
7.4.2016 10:08:44   
Mala Elena
Jutro!
Bila sam bolesna pet dana, grip..sto je najgore udario me na oci, jedva sam gledala..taman ozdravim, Petra dobije T..verovatno isto to. user posted image mrvica moja juce vadila krv, danas opet za crp. Cekamo rezultate...na prvom nalazu leukociti miruju ali opet nije pouzdano dok ne vidimo ovo drugo.
Tako...bezveze sve u svemu. Jedva cekam da prodje.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 186
7.4.2016 10:19:02   
IvanaSK RR
Jao bre,svi bolesni user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 187
7.4.2016 10:27:47   
Modessty

IZVORNA PORUKA: amelia

IZVORNA PORUKA: Modessty

Mod ma ja sam to rekla samo zbog toga sto vecini dece ovde na rr mladze od njega probili im zubici. Inace mojoj sestricini su izasli sA 13 meseciuser posted image

ma muka su bre ti zubi dok izbiju. Nikola je super prošao, ali Danilo se baš mučio. Evo sad ima 6 godina i još nema 6! A deca mlađa od njega imaju.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 188
7.4.2016 11:11:02   
nikiteki
Ovde kod nas u bolnici je puno dece, svi pod virusom.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 189
7.4.2016 12:11:00   
Sanjalicaaa
Sanjice, srecna put! Lepo se provedi, sto sigurno hoces! Ja bih ponela brufen. On meni sve leci.
Ivana, on je predivan. Jedva cekam da cujem kako je sve proslo sa devojcicom user posted image
Amelia, user posted image za zubic.
Ovaj grip je grozan.
Ja pijem kafu, pa da uspaval G. Nocas sam se lepo naspavala, Ika se samo jednom budio.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 190
7.4.2016 12:17:54   
suzi kju
Mislim da su moja deca jedina koj a nemaju zubiće user posted image , al neka, izbiće im već.
Mi ustale u 7h, evo već su nervozne, a ne smem napolje jako je sunce, sinoć sam išla da primim inekciju zbog ove alergije što mi je izbila, pa moram da izbegavam sunce ovih dana dok se ne smiri malo. Ima da razapnem suncobran n a terasu pa da sedimo tamo.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 191
7.4.2016 12:21:11   
branki*
Meni b otisao na cas,a ja mu obukla bluzu dugih rukava,a bas je sunce,valjda se nece skuvatiuser posted image
Boka spava,ja malo kuliram pored nje,rucak imam od juce...

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 192
7.4.2016 12:26:51   
suzi kju
Pretoplo je ovde, a ja se ne usuđujem da ih skinem u kratak rukav, iako viđam čini mi se još i manje bebe i majicama. A mislim da im je vruće u brodićima.
Juče sam im kupila po suknjicu i kompletiće šorts i kao majca-tunika, prelepo je.user posted image Sve što su dobijale je uglavnom veliko za jesen ili zimu, za leto nemaju ništa pa moramo da kupujemo, a ima svašta diiivno, da ne mogu da se odlučim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 193
7.4.2016 12:34:52   
jess021
Hello!
Maryauser posted image
Mi smo vec bile u setnji, ustale u 7:30h, u 9h smo vec bile napolju. Kad smo isle u centar sve je bilo super, i odspavala je, i u parku smo jele kasicu....kad smo isle kuci L je toliko vristala da nisam znala sta da radim, nikad tako nije plakala. Kad smo dosle kuci i kad sam je uzela sve je bilo u redu, e onda sam ja otplakala. Nece u kolica, a stvarno ne smem da je naviknem da je uzimam, kako cu kasnije sa stomakom, kolicima i sa njom u rukamauser posted image
Sanjice, da sto pre ozdravis.
Mod, nema te 100 godina ovdeuser posted image
Suzi, ja sam L juce obukla kratke rukave, jeste da je april, ali su temperature letnje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 194
7.4.2016 12:42:15   
IvanaSK RR
Suzi,slobodno kratke rukave.
Sanjalice,rekao je da ce kleknuti kad joj bude davao ruzu,rekoh,ne,bre,sine, to kad budes prosio devojku :)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 195
7.4.2016 12:42:38   
suzi kju
Jesu letnje, ludo vreme skroz. Evo nas na terasi a mene peče ovo gde imam alergiju, ubija!!!
A ja im obučem tanke neke bodiće i helanke i to je to.
E da, i šeširiće smo juče našli. A videla sam i minijaturne sunčanice za njih i dm-u, pa planiram da im uzmem.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 196
7.4.2016 13:19:33   
Sanjalicaaa
Ja Iki obucem bodi bez rukava i tanku bluzu dugih rukava. A i G nosi ves majcu i tanku bluzu dugih rukava.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 197
7.4.2016 16:47:48   
Sanjica26 RR
Zene popila sam defrinol. Spakovala sam se. Pece mi se pecivo. T ode na ples, pa cemo Sofi i ja po nju. Posle toga putujem.
Mislicu na vas. Verovatno necu da pisem zbog ovih reklama.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 198
7.4.2016 16:52:27   
Ana RR
Sanjice, srećan put i lep provod user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 199
7.4.2016 16:57:03   
Mariya
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ja Iki obucem bodi bez rukava i tanku bluzu dugih rukava. A i G nosi ves majcu i tanku bluzu dugih rukava.

Ja moje bubice isto ovako oblačim,ali danas je ovde zaista vreme za kratke rukave. Moraću da ih počnem prati,a polako i da zamenim zimsku odeću za prolećnu,mada kako je krenulo odmah ćemo krenuti sa letnjim stvarimauser posted image sreća pa sam kad god sam našla letnje stvari na sniženju kupila svašta za L pa sad imamo šta da obučemo,ne moram u kupovinu. A H nasleđuje L-ine stvariuser posted image
Jess draga,to je verovatno faza. I moje su prošle to,kada su veći deo dana bile budne,a kad ih stavim u kolica, vrištale su kao da im derem kožu!! Sve dok nisu počele da sede. Videćeš,tad će moći da razgleda i uživaće.
Sanjice,srećan put i uživaj!!

< Poruku je uredio Mariya -- 7.4.2016 17:01:10 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here