Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 10:53:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Branki, draga, sva su deca takva. Kao da si opisala stanje u našoj kući.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 11:05:24
|
|
|
|
eca89
|
Branki draga, ako ti je za utjehu A.je izvukla proso i rasipala ga po cijeloj kuhinji, ja uzela da napravim neku tortu kad ono corak!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 11:09:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jaoj, Eco, ništa gore. Meni je G pre par meseci isto. Bilo ga je na sve strane. Morala sam šporet i kuhinjske delove da pomeram, svuda se zavukao. I danima posle sam pronalazila kuglice po kući.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 11:13:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas po celoj kuci ima otpadaka od brisanja gumicom. Svi stolovi, podovi... Svuda..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 11:15:24
|
|
|
|
nikiteki
|
Kod nas u kuci svuda smoki, pod krevetom, na tepihu katastrofa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 13:22:01
|
|
|
|
mama krava
|
Mi smo izašli u sredu iz bolnice. On je dobar, još od subote, odmah on bude bolje kad primi Urbazon... ali ja se nerviram jer ga je posle primio i naredna 3 dana . Luuudim što ih ‚‚leče‚‚ isključivo kortikosteroidima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 13:33:41
|
|
|
|
branki*
|
E,pa sad mi je lakse kad cujem da i vasi divljaju pitam se ,bre,kako li su zene ranije cuvale decu kad nije bilo niceg! Eco,mogu misliti!iste su! Mk,daaa,samo kortiko ne znam da li samo to radi posao ili je to jedino za sta oni znaju.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 13:57:40
|
|
|
|
Zemunka85
|
Zene, samo da vas . Nesto i ne pisem, ali cituckam. Kod nas sve ok i po starom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 8.4.2016 15:02:30
|
|
|
|
branki*
|
Gde si,zemunka draga,100 godina te nema!kako je lara?kako fax?😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 7:18:22
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike... kako ste? kako su decica? ja opet u nekoj guzvi,skola,vrtic,kuca....ponekad i stignem da procitam nesto ovde...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 9:34:40
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, mi odosmo u N. Pazovu u goste. Zemunka, ziva li si? Bas sam pitala za tebe Branki, Serpi
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 9:58:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro! Ja ništa nisam spavala. Celu noć sam kašljala. Ne mogu da razumem da ne mogu bas ništa da pijem za kašalj. Sutra se vraćamo za Bg. Baš mi se ne ide nazad
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 10:34:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, prosetajte malo pa se onda baci na posao. Sanjalice, ja stvarno mislim da ima nesto sto mozes da popijes. Mi cemo po kolica, na kraju sam uzela polovna...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 10:35:11
|
|
|
|
mama krava
|
Uf sto volim kada mi ovako pocne dan......ali NEeeeeee Debil u stanu iznad nas je opet zaboravio da zatvori vodu u sudopri i napravio poplavu i opet je nama sve procurelo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 10:40:15
|
|
|
|
Ana RR
|
O bože.. kako neko može da zaboravi da zatvori vodu, to mi nije jasno. Pa jbt je l gluv da ne čuje?? Strašno mk..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 10:42:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Boze, svakakvih kretena ima!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 11:11:36
|
|
|
|
amelia
|
Jaooo mk mogu da zamislim kako se osecas nama se to desilo prosle godine. Ivana nisam ispratila a sto je bilo sa onom kolicom koju su kupila ljubicasta jel nesto nije bilo ok pa si je vratila?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 11:14:34
|
|
|
|
MishMash
|
Dobro jutro mamike! Sanjalice, šerbet smeš sigurno, a mislim da smeš i sirupe od belog sleza ili jagorčevine za bebe. Čaj od belog sleza sme čak i u trudnoći, bar je meni dr tako rekla.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 11:16:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kad smo došli kuci videli smo da je neki deo polomljen pa smo vratili. I posle tri nedelje nas obavestili da ne mogu da poprave, a da takva druga nemaju. Tako da za bilo koja smo trebali doplatiti. Na kraju sam resila da uzmem nazad novac. Za taj novac sam sad uzela kolica, nosiljku, kišobran kolica i ljuljasku na struju :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 12:32:40
|
|
|
|
emicaa
|
Mamice drage samo da vas pozdravim,mi smo bile dobro zaglavile,ja sam u nedelji išla u hitnu zbog temperature a T u utorak,ona je imala i upalu grla.Još slinavi ali bolje je.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 12:38:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Amelia, a kad ti se budi da siki? Na koliko? Sto ne probas da mu das oko ponoci da sisa i trebalo bi onda da spavka bar do 6h. Ivana, Mish, pijem serbet i caj od belog sleza. U apoteci su mi rekli ne smem nikakav sirup. Ja sam htela neki za decu da uzmem za grlo i kasalj, ona mi nije dala kao zbog konzervansa. Ja sam konzervans unesem i preko hrane Danas je moja mama isla, obisla apoteke, isto su joj rekli. Ivana za kupovinu! Mk, strasno Joj bre Emice, nadam se da vam nije propao odmor.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 9.4.2016 12:42:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 12:53:53
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice do srijede smo bili u kući stalno ali šta je tu je.Bitno da je sad bolje.Ja i dalje kašljem a naravno ništa osim čaja ne smijem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 13:00:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, razumem, isto tako i ja
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 13:02:59
|
|
|
|
branki*
|
cao,mame! emice,drago mi je sto si opet sa nama ovde i nadam se da cete ubrzo biti bolje mk,stvarno svasta,koji ljudi,ja bih odlepila isto nesto sam sva smlacena,koji mi je pojma nemam.deca spavaju,ja bila do prodavnice,bila mi mama na kratko i tako...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?