|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/16 [chat]
9.4.2016 13:09:02   
mama krava
Ma budala! Ovo je vec treci put da se desava user posted image .

Ladno ostave vodu da tece i sudopera se prepuni, a to je tacno iznad moje rerne i mikrotalasne. A sada mu je i element viseci nabubreo od vode. Sreca da sam odmah videla inace bi mi sjebao i rernu. Mize bre neku kurslus da nastane...ma poludela sam. A nisu to sad neki baba i deda od 100 god....iznad nas zive ti matorci sa po 60-65 god i prilicno su vitalni, ali mislim da deda cirka.

Prosla dva puta smo kao ok nema veze...a sad cu da uzmem novac jer ga svaki put nude za sanaciju. Mada nije mi to resenje.

Plasim se da ce sa godinama tek da prolupaju...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 251
9.4.2016 13:13:24   
amelia
Super ivana. A kakva je to ljuljaska na struju.? Mi imamo ali na baterije i vecina su takve nikad nisam cula da imaju na struju?.
Sanjalice ma dajem mu ja da siki pred spavanje 23h. Budi se skoro na svaka dva saata legnem ga u 23h on se u 1 ili 2 h probudi. vecera isto mu dajem kasno oko 9 h ali ni je izgleda zbog toga navikao je na (.) na visi i tako spava ako mu trgnem odmah poce da balavi i dame trazi i tako. Pre je bilo gore nisam mogla ni minut da odspavam sad se po nekoliko puta budi valjda ce proci ova faza. Ja se cudim zenama kad cujem uspavaju decu u 21 h i spavaju im do 6 h kod nas se ovo nikad nije desilo cak ni kad sam ga legla u 1 h.
Emice strasno gde vas nadze prokleti virus. Bas sad kad ste na odmoru. Da przo prodze i bude sve ok
user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 9.4.2016 13:18:58 >

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 252
9.4.2016 13:22:26   
Jole84
Zdravo mamike kako ste user posted image
Mi smo dobro, uhodali smo se lepo, Mila je prihvatila seku odlično, trudimo se da i dalje izgleda kao da nema novih dešavanja u kući, mada jes teško user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 253
9.4.2016 16:10:13   
IvanaSK RR
Amelia, ova moze i na baterije i na struju, ima tri brzine ljuljanja i tri melodije i kao neku sijalicu sa strane u boji.
Jole, drago mi je da ste ok!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 254
9.4.2016 18:51:40   
Sanjalicaaa
Ta ljulja je super stvar. I nasa je na struju.
Jole, po tikeru bih rekla da je kod vas razlika kao kod nas, 21 mesec?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 255
10.4.2016 6:42:04   
amelia
Jutroo mame ja budna od 6 h. A se probudio menali smo pelenu sikili i sad je opet zaspao. Ja sam nesto gladna a rano mi da jedem bolje da jos malo odspavam. Jole super da ste se uhodali a za ono plakanje sto si pisala u temu posle podoja mi smo imali slicna iskustva ali kod nas je bilo to da mu smetalo ono sto ja jedem primer mleko pasulj kupus i jos mnogo sto sta ali trebalo mi vremena da vidim i ukopcam o cemu se radi. Mozda je i kod vas nesto slicno pripazi na ishranu i prati sta se desava.

Ayan <3

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 256
10.4.2016 11:42:46   
Sanjalicaaa
Gde ste mame?
Mi danas idemo nazad. Uopšte mi se ne ide, jedino što mi mm nedostaje. Od sutra, sve po starom. Smor.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 257
10.4.2016 12:14:41   
Mariya
Dan mame!
Ja radim. A vas nema, kao i obično nedeljom user posted image
Branki,i kod nas je tako,večito haos. A mm juče u 10 prepodne leži u gaćama i majici, ja ne znam gde ću pre,treba pristaviti ručak, nahraniti devojčice,uključiti mašine,usisati,spremiti malo kuću a on čovek leži!!user posted image A uveče mi kaže kako je meni spremanje važnije nego deca user posted image user posted image Pa da je do njega,kuća bi se srušila,ne bi imao iz čega da jede niti šta da obuče,a gazio bi po igračkama,mrvicama i prašini!!
Von,drž''se!

< Poruku je uredio Mariya -- 10.4.2016 12:18:09 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 258
10.4.2016 12:22:19   
IvanaSK RR
Jaoj, muškarci!!! Stvarno znaju biti nekada kreteni!!!
Mi isli na utakmicu (sin igrao).
Ja, naravno, nisam nista spavala i tako :)

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 259
10.4.2016 12:28:44   
Mariya
Htedoh još da dodam, Sanjalice, možeš da piješ sirup protiv kašlja, pogledaj u temi lekovi i dojenje, dojenje i prehlađena mama. Znam da ne smeš bršljan, ali ostalo možeš. Skoro svi sirupi sadrže malo alkohola pa se zato ne preporučuju maloj deci,trudnicama i dojiljama.
Mk,za komšijuuser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 260
10.4.2016 12:41:51   
Sanjalicaaa
Mariya, potrazicu te teme. Mozda odem sutra kod lekara.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 261
10.4.2016 12:44:37   
Maraj
Pozdrav mame.
ja od jutros nisam stala , spremala L dorucak pa nama. Pa njemu rucak , pa pristavila i za nas. Pa oko njega...sad on zaspao a ja iskoristila da se malo izdepiliram. M gleda neki film - sa Brus Lijemuser posted image blago ovim muskarcima.
Kucu nisam usisala , od ovog grejanja sve mi se mace stvaraju oko radijatora.
L da ustane pa cu da ga nahranim pa odosmo do mojih ; da malo danem dusom user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 262
10.4.2016 14:21:59   
branki*
Cao,mame!
Mariya,sve znas,istouser posted image
Ja bila da kupim poklon,danas imamo rodjendan kod drugara,pa svratila da vidim malu S,do pijace i majala se oko kuce i rucka.uzela neke koprive,cistila i pravila corbu.super ispala.bas je zahladnelo u odnosu na prethodne dane.a,juce bio pljusak.i tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 263
10.4.2016 17:09:38   
nikiteki
Mamike samo da vam se javim mi smo još u bolnici kazu da smo malo bolje

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 264
10.4.2016 17:11:46   
IvanaSK RR
Niki, jel znate koliko bi trebalo jos da ostanete?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 265
10.4.2016 17:23:48   
nikiteki
Necemo pre srede kuci, sada su krenuli da joj smanjuju terapiju urbazon su smanjili

Direktna veza do poruke: 266
10.4.2016 17:27:21   
IvanaSK RR
Ljubi je puno!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 267
10.4.2016 17:36:24   
suzi kju
Pih bre Niki baš se namučiste, da što pre izađete!!
Mi danas skitali, malopre došli kući, beke ručkale i evo A gleda crtani i ubi se od smeha. E leži kulira a ja sedim na podu i čituckam. Baš je neki dan težak.

Direktna veza do poruke: 268
10.4.2016 17:49:48   
suzi kju
Ivana gledam ti ticker i definitivno moramo što pre da pijemo kafu ili jedemo sladoled.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 269
10.4.2016 18:15:56   
IvanaSK RR
Mislis, da se ne porodim u kaficu? user posted image
Samo da se ustali ovo vreme.
A moram i sa Sanjalicom da pijem kafu :)

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 270
10.4.2016 18:29:29   
Mariya
A ja gledam tvoj tiker Suzi, tvoje bebice 6,5 meseci!!
Moji otišli na rođendan, opet bez meneuser posted image Ali doneće mi tortuuser posted image drugarica je otkrila jednu ženu koja peče sjajne torte, a sad stalno naručuje tortu koja ima biskvit sa makom,fil je sa krem sirom i šumskim voćem. Verujte mi, torta je fantazija!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 271
10.4.2016 19:11:40   
suzi kju
Da Ivana, na to sam mislila user posted image
Mariya da, leti vreme, pogotovo zadnji meseci, valjda sam se privikla, opustila, ranije sam bila pod velikim pritiskom malo šta treba raditi.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 272
10.4.2016 19:27:41   
Maraj
Gde ste mame , mi kod mojih. Cekam da se L probudi pa da idemo kuci. Bas je dobro hladno. Ne rekoh cam , juce sno bili da L izvadimo pasos.user posted image Brzo smo ga slikali , bio je dobaruser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 273
10.4.2016 20:30:27   
nikiteki
Suzi kju namuci se evo sad vizita bila kaze nastavlja sa inhalacijom lekovima i kaze pumpica najverovatnije jutro vece

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 274
10.4.2016 20:44:27   
Mariya
Maraja user posted image za malog mirka i prvi pasoš! Sad put pod noge i da pokažete Lazi svetuser posted image
Suzi znam da u početku nije lako,prvo dete pa se brineš oko svega,a ti si to duplo!pa još ako imaš pametnjakoviće oko sebe koji ti samo otežavaju i komplikuju umesto da pomognu i olakšaju....ali vremenom se sve nauči,uhodaš se i znaš šta je dobro za tvoje dete.. Sad će one početi da sede pa da puze,pa hodaju i nećeš ni primetiti i proslavićete 1.rođendan!!
Ja se inhaliram. Zapušio mi se nos. I usput tipkamuser posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here