Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 13:09:02
|
|
|
|
mama krava
|
Ma budala! Ovo je vec treci put da se desava . Ladno ostave vodu da tece i sudopera se prepuni, a to je tacno iznad moje rerne i mikrotalasne. A sada mu je i element viseci nabubreo od vode. Sreca da sam odmah videla inace bi mi sjebao i rernu. Mize bre neku kurslus da nastane...ma poludela sam. A nisu to sad neki baba i deda od 100 god....iznad nas zive ti matorci sa po 60-65 god i prilicno su vitalni, ali mislim da deda cirka. Prosla dva puta smo kao ok nema veze...a sad cu da uzmem novac jer ga svaki put nude za sanaciju. Mada nije mi to resenje. Plasim se da ce sa godinama tek da prolupaju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 13:13:24
|
|
|
|
amelia
|
Super ivana. A kakva je to ljuljaska na struju.? Mi imamo ali na baterije i vecina su takve nikad nisam cula da imaju na struju?. Sanjalice ma dajem mu ja da siki pred spavanje 23h. Budi se skoro na svaka dva saata legnem ga u 23h on se u 1 ili 2 h probudi. vecera isto mu dajem kasno oko 9 h ali ni je izgleda zbog toga navikao je na (.) na visi i tako spava ako mu trgnem odmah poce da balavi i dame trazi i tako. Pre je bilo gore nisam mogla ni minut da odspavam sad se po nekoliko puta budi valjda ce proci ova faza. Ja se cudim zenama kad cujem uspavaju decu u 21 h i spavaju im do 6 h kod nas se ovo nikad nije desilo cak ni kad sam ga legla u 1 h. Emice strasno gde vas nadze prokleti virus. Bas sad kad ste na odmoru. Da przo prodze i bude sve ok
< Poruku je uredio amelia -- 9.4.2016 13:18:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 13:22:26
|
|
|
|
Jole84
|
Zdravo mamike kako ste Mi smo dobro, uhodali smo se lepo, Mila je prihvatila seku odlično, trudimo se da i dalje izgleda kao da nema novih dešavanja u kući, mada jes teško
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 16:10:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, ova moze i na baterije i na struju, ima tri brzine ljuljanja i tri melodije i kao neku sijalicu sa strane u boji. Jole, drago mi je da ste ok!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 9.4.2016 18:51:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ta ljulja je super stvar. I nasa je na struju. Jole, po tikeru bih rekla da je kod vas razlika kao kod nas, 21 mesec?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 6:42:04
|
|
|
|
amelia
|
Jutroo mame ja budna od 6 h. A se probudio menali smo pelenu sikili i sad je opet zaspao. Ja sam nesto gladna a rano mi da jedem bolje da jos malo odspavam. Jole super da ste se uhodali a za ono plakanje sto si pisala u temu posle podoja mi smo imali slicna iskustva ali kod nas je bilo to da mu smetalo ono sto ja jedem primer mleko pasulj kupus i jos mnogo sto sta ali trebalo mi vremena da vidim i ukopcam o cemu se radi. Mozda je i kod vas nesto slicno pripazi na ishranu i prati sta se desava.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 11:42:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Gde ste mame? Mi danas idemo nazad. Uopšte mi se ne ide, jedino što mi mm nedostaje. Od sutra, sve po starom. Smor.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 12:14:41
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja radim. A vas nema, kao i obično nedeljom Branki,i kod nas je tako,večito haos. A mm juče u 10 prepodne leži u gaćama i majici, ja ne znam gde ću pre,treba pristaviti ručak, nahraniti devojčice,uključiti mašine,usisati,spremiti malo kuću a on čovek leži!! A uveče mi kaže kako je meni spremanje važnije nego deca Pa da je do njega,kuća bi se srušila,ne bi imao iz čega da jede niti šta da obuče,a gazio bi po igračkama,mrvicama i prašini!! Von,drž''se!
< Poruku je uredio Mariya -- 10.4.2016 12:18:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 12:22:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoj, muškarci!!! Stvarno znaju biti nekada kreteni!!! Mi isli na utakmicu (sin igrao). Ja, naravno, nisam nista spavala i tako :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 12:28:44
|
|
|
|
Mariya
|
Htedoh još da dodam, Sanjalice, možeš da piješ sirup protiv kašlja, pogledaj u temi lekovi i dojenje, dojenje i prehlađena mama. Znam da ne smeš bršljan, ali ostalo možeš. Skoro svi sirupi sadrže malo alkohola pa se zato ne preporučuju maloj deci,trudnicama i dojiljama. Mk,za komšiju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 12:41:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mariya, potrazicu te teme. Mozda odem sutra kod lekara.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 12:44:37
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. ja od jutros nisam stala , spremala L dorucak pa nama. Pa njemu rucak , pa pristavila i za nas. Pa oko njega...sad on zaspao a ja iskoristila da se malo izdepiliram. M gleda neki film - sa Brus Lijem blago ovim muskarcima. Kucu nisam usisala , od ovog grejanja sve mi se mace stvaraju oko radijatora. L da ustane pa cu da ga nahranim pa odosmo do mojih ; da malo danem dusom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 14:21:59
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Mariya,sve znas,isto Ja bila da kupim poklon,danas imamo rodjendan kod drugara,pa svratila da vidim malu S,do pijace i majala se oko kuce i rucka.uzela neke koprive,cistila i pravila corbu.super ispala.bas je zahladnelo u odnosu na prethodne dane.a,juce bio pljusak.i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:09:38
|
|
|
|
nikiteki
|
Mamike samo da vam se javim mi smo još u bolnici kazu da smo malo bolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:11:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Niki, jel znate koliko bi trebalo jos da ostanete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:23:48
|
|
|
|
nikiteki
|
Necemo pre srede kuci, sada su krenuli da joj smanjuju terapiju urbazon su smanjili
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:27:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljubi je puno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:36:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Pih bre Niki baš se namučiste, da što pre izađete!! Mi danas skitali, malopre došli kući, beke ručkale i evo A gleda crtani i ubi se od smeha. E leži kulira a ja sedim na podu i čituckam. Baš je neki dan težak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 17:49:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana gledam ti ticker i definitivno moramo što pre da pijemo kafu ili jedemo sladoled.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 18:15:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislis, da se ne porodim u kaficu? Samo da se ustali ovo vreme. A moram i sa Sanjalicom da pijem kafu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 18:29:29
|
|
|
|
Mariya
|
A ja gledam tvoj tiker Suzi, tvoje bebice 6,5 meseci!! Moji otišli na rođendan, opet bez mene Ali doneće mi tortu drugarica je otkrila jednu ženu koja peče sjajne torte, a sad stalno naručuje tortu koja ima biskvit sa makom,fil je sa krem sirom i šumskim voćem. Verujte mi, torta je fantazija!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 19:11:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Da Ivana, na to sam mislila Mariya da, leti vreme, pogotovo zadnji meseci, valjda sam se privikla, opustila, ranije sam bila pod velikim pritiskom malo šta treba raditi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 19:27:41
|
|
|
|
Maraj
|
Gde ste mame , mi kod mojih. Cekam da se L probudi pa da idemo kuci. Bas je dobro hladno. Ne rekoh cam , juce sno bili da L izvadimo pasos. Brzo smo ga slikali , bio je dobar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 20:30:27
|
|
|
|
nikiteki
|
Suzi kju namuci se evo sad vizita bila kaze nastavlja sa inhalacijom lekovima i kaze pumpica najverovatnije jutro vece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 10.4.2016 20:44:27
|
|
|
|
Mariya
|
Maraja za malog mirka i prvi pasoš! Sad put pod noge i da pokažete Lazi svet Suzi znam da u početku nije lako,prvo dete pa se brineš oko svega,a ti si to duplo!pa još ako imaš pametnjakoviće oko sebe koji ti samo otežavaju i komplikuju umesto da pomognu i olakšaju....ali vremenom se sve nauči,uhodaš se i znaš šta je dobro za tvoje dete.. Sad će one početi da sede pa da puze,pa hodaju i nećeš ni primetiti i proslavićete 1.rođendan!! Ja se inhaliram. Zapušio mi se nos. I usput tipkam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?