Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 7:55:19
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, Sanjalice srecan put i lijepo se provedi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 8:02:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecan put i da se odmoris :) Niko ne zna kada se vraca, dete joj ima zdravstvenih problema... Ja krenula malo do lekara :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 8:15:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mamite?? Ja polako odbrojavam dane do Beograda. Još 18 dana!!!! Ima da proleti dok trepnem. Juče išli malo napolje pa redno po kući šta ima. Veša me čeka tona, ne znam kad. Problem je što mali kidiše na dasku, a kad on spava pre podne, ja vežbam. Treba mi jedan vikend da pada kiša
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 8:20:17
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Di ste mamite?? Ja polako odbrojavam dane do Beograda. Još 18 dana!!!! Ima da proleti dok trepnem. Khm. Khm.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 8:22:35
|
|
|
|
nikiteki
|
Jutro mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 8:33:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Di ste mamite?? Ja polako odbrojavam dane do Beograda. Još 18 dana!!!! Ima da proleti dok trepnem. Khm. Khm. Daaaaaa?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 9:02:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala, drage
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 9:08:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Sanjalice srećan put
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 9:43:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mamike. Mi sinoć stigli kući, raspakivanje, pranje veša, menjanje posteljine, imam veša za pranje gomilu. Ne znam za vas, al ja kad se vratim kući imam utisak da mi je sve prljavo, bez obzira što je mm bio kući, i što je jako pedantan, tako da me sada čeka generalno sređivanje. Kupatilo sam sinoć sredila, ostala do ponoći, danas idemo dalje. Deca zaspala malopre, ja sela da iščitam šta se dešavalo. Bolesni da brzo ozdrave, ko ide na put, srećan put. Dan je divan, kasnije ćemo napolje. Moram da idem da tražim neke šeširiće za moje cice, smeta im sunce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 9:45:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, da pijemo kafu cim sredis kucu :) i nadjes sesirice za cice :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 9:59:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Može jesi često ovde u kraju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 10:08:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi isto i ja. Volim da ostavim čisto, i iako nismo bili tu kad dodjemo meni se čini da je prljavo. Sad sam još ostavila lom. Tako da kad se vratim tri dana ću sređivati.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 10:47:57
|
|
|
|
mama krava
|
Aaaaa...ubiću se... I dalje smo u bolnici i MOŽDA, ali možda izlazimo sutra! Grozno, je ovde! Grozno! Ne možeš ni da se opereš ko čovek a o odlasu u WC da ni ne pišem! Bože, kako smo bedni!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 10:50:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
MK, zao mi je :( Suzi, onako, dodjemo. Ali cu da dodjem kad se dogovorimo, nikakav problem :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 11:14:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
MK, šta kažu lekari? Kako je mališa?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 13:56:25
|
|
|
|
mama krava
|
Mališa je mnigo bolje, ali i dalje krči mada to nije ništa neobično, ali kao da bude pod nazorom. Jedino je dobro što su nam vadili krv za IEG test iz krvi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 14:30:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,ti ides ovamo,a ja ka tebi! DAce Bog da budemo zdravi,sada smo sve tri bolesne..ja ne pamtim kad sam imala temperaturu,,i nocas 37,7...Joka dobila panklavv,upaljeni krajnici,Tika isto temp..virus.. Ja na poslu,jedva cekam kuci..popila sam coldrex...dosla mi je sveki,ne vredi,prosle nedelje nisam radila..
< Poruku je uredio vonavoj -- 4.4.2016 14:31:43 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 14:38:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
MK, super da je dobro. Bolje neka je tamo ako dr tako kazu. I ja mrzim bolnice. Meni je 5 dana u bolnici posle porodjaja bio smak sveta. Doduse ja ih se i plasim . Von, vreme je uzasno. Ja sam prosle nedelje ispila celu kutiju antibiotika i posle dva dana krene grlo opet da me boli. Svi smo bili bolesni, i evo jos se nismo oporavili. Prepuni smo slajma. Drzite se
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 15:06:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, drzite se. Bas grozno kad su svi bolesni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 16:15:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam sad dosla sa kontrole vodila cerku bila na inhalacijama zbog slajma i sad kaze doktorka mora pulmolog da je pogleda i primila urbazon
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 16:22:18
|
|
|
|
mama krava
|
Niki...mi smo od petka na pulmologiji i vec cetiri dana na Urbazonu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 16:32:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Katastrofa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 16:33:21
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, samo da posaljem jednog grlisu drzi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 17:07:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zao mi je drugara, ozdravite sto pre!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 4.4.2016 17:35:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uh, kad cujem to, nije mi dobro. SVe se plasim da se Iki ne pogorsa. I on puno kaslje. Da ozdravite brzo.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?