Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:22:28
|
|
|
|
isidora88
|
cind prelepo je,jaknica mi se posebno svidja ja jos ne znam u cemu cu izneti bebu,nisam jos kupila trebalo bi u novembru sve da pokupujem,cekam da zavrse reviziju kartice pa da ispucam limit
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:24:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm jaknicu ne ispusta iz ruku,tako je topla i pufnasta.... Ja sam se odusevila kada sam videla i odelce i jaknicu.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
polako mico,ne zuri,promenices 100 misljenja iz iskustva ti kazem.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:28:48
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Jele Ej žene, našla sam devojku na FB koja prodaje C&A i H&M garderobu, ugraugrađuje uje se 20 % na cene iz kataloga. Ne znam kako da postavim link ka njoj , pa kopiram ovu njenu poruku sa njenim imenom, pa je nađite na FB ako vas interesuje... Verovatno može i ovaj mali skafander kao moj da se naruči.... edit Alexx RR: reklamiranje je zabranjeno na forumu. ... cene su uvecane za 20% Naravno sve moze da se poruci.. :) mozes li na pp da mi posaljes njeno ime? bas ima divnih stvari,jel ona osim sto uzima 20 % trazi da mi platimo i carinu i postarinu ili je sve uracunato?odakle je ta devojka?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:30:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
jele, ti napisi ovde..pa svakog koga interesuje on ce je potraziti.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:30:41
|
|
|
|
isidora88
|
cind ja nigde nisam videla takve jaknice videla sam samo u jednom butiku i tamo kosta skoro 6000 dinara ato mi je bas mnogo a i nemaju najmanju velicinu nego tek za od 3 meseca
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:38:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je sestra donela iz Svajcarske.A videla sam slicnu kod nas u bebinu,i stvarno su skupe,htela sam da je uzmem,ali kada sam cula cenu...... Stvarno preteruju.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:39:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bebino kod nas je najskuplji
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:42:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
devojke, je l' moze neko da mi posalje na pp link od te fb stranice gde se prodaje h&m garderobica?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo sam jednom tamo usla,i nikad vise. Sto je mnogo-mnogo je. Ima lepih stvarcica,ali nisu za moj budzet. A da znate kakva je jaknica bila,2 lica,isto punija,ma preslatka.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 21:45:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pretpostavljam da ima samo Jele njen kontakt. Cekamo nju.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 23:28:18
|
|
|
|
dacica
|
cin- ja sam kupila roze skafander sa medom-u enci-menci-presladak...i u tome cemo izaci slikacu...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 27.10.2010 23:39:03
|
|
|
|
isidora88
|
cekamo slicicu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.10.2010 8:11:09
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: Jele Ej žene, našla sam devojku na FB koja prodaje C&A i H&M garderobu, ugraugrađuje uje se 20 % na cene iz kataloga. Ne znam kako da postavim link ka njoj , pa kopiram ovu njenu poruku sa njenim imenom, pa je nađite na FB ako vas interesuje... Verovatno može i ovaj mali skafander kao moj da se naruči.... edit Alexx RR: reklamiranje je zabranjeno na forumu. ... cene su uvecane za 20% Naravno sve moze da se poruci.. :) mozes li na pp da mi posaljes njeno ime? bas ima divnih stvari,jel ona osim sto uzima 20 % trazi da mi platimo i carinu i postarinu ili je sve uracunato?odakle je ta devojka? Ime ti šaljem na pp, a ona se ugrađuje ukupno 20 %, što je i više nego super po meni. Devojka je iz Novog Sada.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.10.2010 8:19:06
|
|
|
|
Jele
|
Devojke, svima sam vam na pp poslala ime devojke koja prodaje C&A i H&M garderobu preko FB. Ako sam nekog preskočila sorry, javite. Mora na pp, a ne na forum direktno da ne pravim reklamu.
< Poruku je uredio Jele -- 28.10.2010 8:20:48 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.10.2010 9:26:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
hvala jele, srce si hmm, samo da smislim koga cu da saljem u ns
|
|
RE: Prva bebina garderoba 28.10.2010 9:46:39
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga hvala jele, srce si hmm, samo da smislim koga cu da saljem u ns Draga, devojka je rekkla da joj robu naručuju sa svih strana i da u druga mesta robu šalje valjda brzom poštom ili nekim drugim servisom, pitaj je u poruci
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 2:06:54
|
|
|
|
vukosava
|
Ovo su ukupno 6 bodija... Kad sam ih videla nisam mogla da odolim. Cekam devojcicu al omiljena boja mi je ljubicas_ta i plava. Nesto mi roze bode oci uvek...
< Poruku je uredio vukosava -- 14.11.2010 2:08:36 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 2:45:59
|
|
|
|
isidora88
|
preslatko je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:01:53
|
|
|
|
pepino
|
Ja ne mogu da vidim slike koje je stavila Vukosava
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:05:00
|
|
|
|
red sonia
|
ni ja ne vidim zastooo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:08:54
|
|
|
|
LillyT
|
Slikomat nešto zevzeči, pa neko vidi, a neko ne vidi slike (ja sam u grupi srećnika što vide) Lepe su boje, ljubičasta je super
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:08:58
|
|
|
|
Snelle
|
Možda vam je spor net, pa vam se teže učitava stranica, a samim tim i fotke
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:11:23
|
|
|
|
pepino
|
Lilly je upravu,vjerovatno je do slikomata,npr. u slikama djecice na poslednjoj stranici vidim samo Gaganinu Unu,ostale ne,do slikomata je sigurno,popravice...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?