Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 14.11.2010 23:12:26
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: pepino Lilly je upravu,vjerovatno je do slikomata,npr. u slikama djecice na poslednjoj stranici vidim samo Gaganinu Unu,ostale ne,do slikomata je sigurno,popravice... Jeste do Slikomata,ja sam slike postavila sa fb-a,zato se i vide.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 11:57:37
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 11:58:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jako je slatko , isidora !!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 12:02:45
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 12:04:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Super su stvari !!! I baš se vidi da su kvalitetne ! Mogu misliti kako sad uživaš sa svojim stvarčicama , tako sam i ja
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 12:06:24
|
|
|
|
isidora88
|
presrecna sam bubo i sve je tako mekano i slatko,jedva cekam da mom mateji obucem sve to
|
|
RE: Prva bebina garderoba 16.11.2010 13:50:47
|
|
|
|
jovicaa
|
jaaako su slatke!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 17.11.2010 6:42:52
|
|
|
|
maja19
|
Isidora stvari su prelepe a i ekstra kvalitetne..ja sam mom Nikoli nosila a sad kad sam oprala za ovo drugo kao nove su...bices prezadovoljna...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 13:31:52
|
|
|
|
Barbarica
|
Ja sam kupila oko 50 bodica, sto na kratke, sto na duge rukave...Pidzamice 6 komada, 25 zekica, 10ak pantalonica... 15ak majcica... 20ak carapica... 10ak kapica... Nekoliko pari patofnica... Ne racunajuci osnovno ono, benke, pelene i tako to... Jel dosta to, sto se toga tice....?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 13:36:34
|
|
|
|
Natalie018
|
Barabarice, ja mislim da je to za pocetak i vise nego sto treba. Ja na tvom mestu ne bih vise kupovala.. Verovatno cete dosta toga za bebu dobiti i od prijatelja, rodbine..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 15:40:38
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Barbarica Ja sam kupila oko 50 bodica, sto na kratke, sto na duge rukave...Pidzamice 6 komada, 25 zekica, 10ak pantalonica... 15ak majcica... 20ak carapica... 10ak kapica... Nekoliko pari patofnica... Ne racunajuci osnovno ono, benke, pelene i tako to... Jel dosta to, sto se toga tice....? Dosta je, mozda cak i vise nego sto treba...jako brzo se sve preraste...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 19:33:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Barbarice,to je i previse,bebe jako brzo rastu,Vuk neke stvari nije ni stigao da obuce...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 22:15:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobili smo prelep bebi bade-mantil od tetke iz UK , sad sam ga slikala ali ne mogu da prebacim fotke na komp , ništa se ne razumem u ovaj f*** Mekintoš ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:00:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo opet se hvališ (imas li SD karticu? Ja prebacujem preko SD ) Barbarice 50 bodica??? Mislim da ti je to dovoljno gardarobe , a bodice neces morati da peres vise nego 2 put, svaki dan novi bodi
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:12:32
|
|
|
|
red sonia
|
Barbarice ja ne znam da li ova moja od kad se rodila pa do sad ima 50 bodica
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:13:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Instalir''o mi mužić Picasu Je l'' vam se dopada badeM mantil ?
< Poruku je uredio BubaMira -- 23.11.2010 23:15:01 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:14:23
|
|
|
|
Ana RR
|
woooooow jel ima to i za nas, veLke?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:14:29
|
|
|
|
isidora88
|
bubo presladak je
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:15:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hocu i ja ovakav. I ja cekam da mi stigne jedan paketic. Nadam se da nece da zaluta.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.11.2010 23:19:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubo odlican je badeL mantil
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:21:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira ništa se ne razumem u ovaj f*** Mekintoš ... Ćuti, ne bogohuli
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:29:21
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Barbarica Ja sam kupila oko 50 bodica, sto na kratke, sto na duge rukave...Pidzamice 6 komada, 25 zekica, 10ak pantalonica... 15ak majcica... 20ak carapica... 10ak kapica... Nekoliko pari patofnica... Ne racunajuci osnovno ono, benke, pelene i tako to... Jel dosta to, sto se toga tice....? Auuu barbarice di nije dosta, imaćeš za celo porodilište modnu reviju da napravite Pretpostavljam da su bodići svih veličina...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:30:50
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: red sonia Barbarice ja ne znam da li ova moja od kad se rodila pa do sad ima 50 bodica Ja nisam sigurna da mi i sad imamo toliko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:31:30
|
|
|
|
Jele
|
Bubo, jako ti je šladak bade mantilčić
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:35:02
|
|
|
|
Barbarica
|
IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Barbarica Ja sam kupila oko 50 bodica, sto na kratke, sto na duge rukave...Pidzamice 6 komada, 25 zekica, 10ak pantalonica... 15ak majcica... 20ak carapica... 10ak kapica... Nekoliko pari patofnica... Ne racunajuci osnovno ono, benke, pelene i tako to... Jel dosta to, sto se toga tice....? Auuu barbarice di nije dosta, imaćeš za celo porodilište modnu reviju da napravite Pretpostavljam da su bodići svih veličina... Hehehehe... Ma ima velicina dosta... Sta cu, ja kad vidim da je lepo ja moram da kupim :) A i imam jos od svoje lutke stvari, koja je bila velicine prave bebe, pa sam joj kupovala stvari za pravu bebu... To cu da sredim, i cool .. Cooooooovece, gde su moje pare
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?