Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 11:34:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni je dr videla jos sa 12 nedelja da je bitno da su nase zive i zdrave a kog pola su to je najmanje bitno,ti kupuj stvarcice u svim bojama pa iako pogresis boju ostace za drugu Ma ja hocu da kupim, bas sam kupila plave benkice sa zivotinjama, ali nemaaaa Kazem vam, samo plavo ili roze,... A bas mi se kupuje.... Valjda ce za kojidan da im stigne jesenja roba...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 11:37:41
|
|
|
|
snješka
|
A što ne može dječak da obuče nešto roze boje?! Ja Viktoru obučem i ponekad nešto roze. Baš mi je to s bojama bezveze. Što mora da znači da je beba, ako je u nečemu što je roze, djevojčica?!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 11:43:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije problem da obuce roze, i mm kaze taman da oseti zensku stranu u sebi Ali bukvalno u radnjama ima samo plavo ili roze, ni l;jubicasto, ni bordo, ni crveno, narandzasto, zuto, drap, sve je prazno...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 11:44:19
|
|
|
|
Dora
|
U prodavnici Osh Kosh dobijaju novu kolekciju. Super su kvalitetne i lepe stvari a nisu skupe, mislim, prodaju se u dvodelnim, trodelnim, četvorodelnim i petodelnim kompletima pa kad se presabereš cena je ok. naspram kvaliteta. 5 komada bodića na kratke rukave košta 2100 din. a svaki je različitog dezena. Dobiće na duge rukave po istoj ceni ali 4 u kompletu. Isto svaki različit. Trodelni kompletić za bebu (pantalonice malo deblje, bodić na duge rukave i prdluk deblji sa kapuljačom 2000 din. Sledeće nedelje idem da uzmem Sari krpice za jesen pa ako se setim okačiću slike.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 12:33:51
|
|
|
|
Dora
|
prdluk! Htedoh reći- prsluk...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 13:05:26
|
|
|
|
mtajcica83
|
Smeshkice, Cindarella, Mashka, Isidora....sve stvarcice za bebice su fenomenalne.... ... ako sam koga zaboravila da napisem,sorry, uglavnom sva robica je preslatka
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 13:26:44
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nije problem da obuce roze, i mm kaze taman da oseti zensku stranu u sebi Ali bukvalno u radnjama ima samo plavo ili roze, ni l;jubicasto, ni bordo, ni crveno, narandzasto, zuto, drap, sve je prazno... Bravo za tm, da se poveže sa svojom animom. Ma znam to, baš bezveze, ali tako nam je. Uđeš u prodavnicu i tražiš nešto za dječaka, odmah ti iznose sve plavo i obrnuto.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 15:45:36
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Dora Jedan savet: Kupi samo ono za prve dane, ono osnovno. Mnogo toga se dobije, bar su moja deca dobila dosta stvarčica i para :))) pa posle od tih para uvek možeš kupiti šta još bude trebalo. ja zato hocu sve i da kupim jer nikakve pare ne ocekujem,niti ce mi iko ista doneti za bebu.moja familija je posebna prica a od mm ce doci tek kad beba bude imala par meseci jer su takvi a ni tada nece dati pare sto je najgore ne mogu da racunam ni na ciju pomoc
< Poruku je uredio isidora88 -- 5.9.2010 15:46:47 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.9.2010 15:49:12
|
|
|
|
isidora88
|
nisam lepo citirala,ne znam sta se desilo
|
|
RE: Prva bebina garderoba 8.9.2010 22:27:59
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Tash Svraćaj u Zaru, pre par godina su imali baš super. Mislim da je neko stavio sliku u temu Skafander. Bila ja i kažu verovatno neće dobijati, kažu dobili su ih samo jedne godine... Bila i do Benettona, dobijaće ih a cena je laganih 5000 -6000 dinara
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 10.9.2010 23:41:13
|
|
|
|
Jele
|
Kupila za bebana komplet šal, kapa, rukavice za izlazak iz Betanije ako bude zimoća i male hulahopkice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:13:16
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Joj što mi se ovo sviđa, gde si uzela i ko je proizvođač?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:15:38
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 imam jos dosta stvari,slikacu ostatak drugi put,sledeci mesec idem u nabavku svih stvari koje mi fale i da zavrsim sa kupovimnom Ovi bodići su mi isto super..., jesi li ih našla u novom Sadu? Pretpostavljam da je to jedan komplet od tih nekoliko bodića, a ne da se kupuju pojedinačno? Preslatki su
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:16:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Da , Isidora , baš je slatko Je l' može neko da mi kaže , pošto se u svim kompletima za izlazak bebe iz bolnice nalazi stotinu stvari - šta sve treba obući bebi ? Nije valjda da treba navući na bebu sve iz kompleta . Moja beba će se roditi u novembru , pa me zanima - šta se sve u to vreme oblači bebi ?
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:23:33
|
|
|
|
Jele
|
Evo BM,probaću ja da ti pomognem. Uroš se rodio krajem marta, bilo je sveže, te sam mu spremila za izlazak: pampers 1, tetra pelene, švedske, bodić 56 skroz na raskopčavanje, a ne preko glave da se oblači, deblje, termo čarapice, plišane štramplice 56 deblje (to je ono pantalonice + čarapice zajedno, ne znam kako da objasnim, ali razumeš, svako to zove svojim imenom), onda kao malu jaknicu debelu plišanu preko bodića, kapicu deblju, rukavičice, i ono na raskopčavanje što kad raskopčaš bude ćebence, a kad zakopćaškao džak sa kapuljačom sa rupicama za ruke, uzela u Aksi tada za neki 700 dinži...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:25:05
|
|
|
|
Jele
|
Ovaj put sam naručila maliskafander - džak,postavila sam sliku u temi skafander, pa ako stigne, beban izlazi utome umesto u tom džaku-ćebencetu...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:32:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa super , hvala , Jele ... Mislim - u porodilištu ih svakako oblači med. sestra pred izlazak , ali me čisto zanimalo koliko "slojeva" garderobe beba treba da ima na sebi u novembru , decebru i td ...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 12.9.2010 12:37:49
|
|
|
|
Jele
|
Pa budući da ćete se slikati unutra, a da ćete napolju biti tih minut-dva do kola, ne mora imati sto slojeva
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.9.2010 11:58:18
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Jele Ovaj put sam naručila maliskafander - džak,postavila sam sliku u temi skafander, pa ako stigne, beban izlazi utome umesto u tom džaku-ćebencetu... Iiiiii dobili smo mali skafander, jeee, jako sam srećna, celu zimu ne moram da brigam, a imai učemu da izađe iz Betanije
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.9.2010 12:04:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jele, a odakle si naručila? Super je!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.9.2010 12:16:37
|
|
|
|
Snelle
|
Jele, predivan je! Gde si ga uzela, narucila? Ups, nisam videla da je i Alex isto pitala
< Poruku je uredio Snelle -- 23.9.2010 12:17:33 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.9.2010 12:18:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni to treba, jer cu dobiti zimsku bebu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 23.9.2010 14:51:40
|
|
|
|
Jele
|
Uh drage moje, sad ću vas rzočarati, ali ja sam to naručila preko online shopping varijante u H&M-u u Nemačkoj, pa mi je sveki donela... Ne znam da li postoji varijanta da tako naručite i platite preko neta pa da vam dostave kod nas....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.10.2010 18:06:01
|
|
|
|
isidora88
|
idem sledeci ponedeljak u kupovinu svega sto mi fali u cemu bude beba u porodilistu? koliko pelena da uzmem onih jednokratnih?da li mora pampers ili mogu i one iz dm-a? u zari cu kupovati bodice i pidzamice pa me zanima koju velicinu da uzmem jer ne znam da li su bodici predvidejni za siroki povoj?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 3.10.2010 18:41:08
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 idem sledeci ponedeljak u kupovinu svega sto mi fali u cemu bude beba u porodilistu? koliko pelena da uzmem onih jednokratnih?da li mora pampers ili mogu i one iz dm-a? u zari cu kupovati bodice i pidzamice pa me zanima koju velicinu da uzmem jer ne znam da li su bodici predvidejni za siroki povoj? Imaju benkice u porodilistu,ja nisam nosila nista od stvari dok smo bili u bolnici,samo za izlazak...A ja sam uzela najmanje pakovanje od 33 pelene,a ono sto je ostalo vratila sam kuci...Mozes da uzmes bilo koje,ne mora pampers...A sto se tice velicine,sve zavisi kolika ce ti biti beba,Vuk je na rodjenju mogao vec da nosi 62,a nekim bebama je i 50 veliko...
|
Anketa
imesupermKoje ime vam se vise dopada?1. Petar (
32%)
2. Mihajlo (
32%)
3. Aleksandar (
36%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!