|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
9.3.2016 16:26:26   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: emicaa

Vik strašno,zar za dvije nisu ništa mogli uraditi da ne dodje opet do polava.Vidjela sam da je negdje manastir polavljen ali zaboravih gdje.

Emice to je sigurno neki manastir u Ovčar banji,ima jedan što je blizu reke ,bila sam kao mala devojčica u njemu...do njega se dolazi skelom..
Ja sad došla sa posla i evo kući sam zatekla haos..mm je uzeo godišnji da čuva S jer ima temperaturu,ali ništa ne stigne da uradi kako je planirao.Sada vidi kako je meni user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 451
9.3.2016 16:38:24   
branki*
Evo i mene!bila mi mama..ja sa bozom isla do vrtica,zvala me vaspitacica da nesto potpisem,razgovarala sa pedagogom i logopedom,hocu da mu unajmim asistenta za vrtic,pa opet treba neka komisija.
Eco,sad citam,cekaj a sta npr ako taj lek stavim u kutiju neku od kreme i u kovertu i kad pitaju sta je,kazem da je kozmetika.je l oni to stvarno otvaraju u posti ili samo pitaju?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 452
9.3.2016 16:41:56   
vikiveki
Branki to za Božu što hoćeš je li personalni asistent i jesi li ti tražila ili je vaspitačica predložila?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 453
9.3.2016 16:46:38   
branki*
Nije niko predlozio,viki,hocu ja sama njemu to,jer vidim i znam da je njemu u vrticu potrebna odrasla osoba da ga usmeri na aktivnost i pokaze mu,jer ima puno dece,a vaspitacice ne mogu samo njemu da se posvete i onda nema svrhe od vrtica ako ce on tamo da se iskljucuje.ovako cu da budem sigurna da je on tamo nesto radio,provodio vreme u grupi,postovao pravila,postovao autoritet,a ne da se iskljucuje i one ga puste.

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 454
9.3.2016 16:46:39   
emicaa
Branki ja mislim da na granicama otvaraju,a sad vidim da je već bio neko u pošti.Ništa Eco,zapucaj u Bg i eto user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 9.3.2016 16:49:23 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 455
9.3.2016 16:51:39   
serpica
Samo da vam mahnem i sve vas user posted image i ako uspem u narednih pola sata bar nesto da iscitam

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 456
9.3.2016 16:56:48   
vikiveki
Branki u potpunosti te razumem šta tražiš...ja sam već na raznim temama pisala o dečaku koji ide kod mene u grupu...i on tako povremeno dođe u neku fazu kada nikako neće da se igra sa ostalim drugarima...ima dana kada samo sedne na jedno mesto i uopšte ne reaguje na sve što mu mi kažemo ili uradimo...i posle određenog vremena sam ustane i priđe ostaloj deci.Dosta je napredovao u odnosu na prošlu godinu,počeo je da nam se obraća,igra se sa drugovima ima i najbolju drugaricu koja mu sve pomaže a i ostala deca ga vole i prihvatila su ga takvog kakav jeste

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 457
9.3.2016 16:59:47   
emicaa
Šerpi kako je Tomo sad posle onog pada?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 458
9.3.2016 17:02:37   
branki*
da,znam da si pisala o tom decaku.a,vidis,opet,koliko se ti zauzimas za njega i trudis se da ga ukljucis i da bude aktivan,ove bozine,ne kazem da su lose,fin su,ali,cini mi se da one ne znaju kako sa njim ili ne mogu,pojma nemam.npr,rucak je,svi sede za stolom,boza ne,radi sta hoce,zato sto su ga one pozvale i on se buni i one popustaju da on ne bi dramio i on to tamo je naucio kao obrazac ponasanja i tera tako.njegova prva reakcija na sve je inace bunt i protest i negodovanje,ali ako ces da ga pusti,onda to ne vodi nicemu,bunice se,pa ce prihvatiti.a,inace i njega ovi jegovi obozavaju,kako ga vide,tako se raduju i zovu ga i grle ga i ljube ga,aon opet taj fizicki kontakt ne voli bas,ma cirkususer posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 9.3.2016 17:04:07 >

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 459
9.3.2016 17:26:28   
superm
Jess, bravo za Lenku! Već puzi?Sjajno!

Moja Mikica još ne ali obožava kada je spustim na pod i onda se prevrće i uživa

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 460
9.3.2016 17:31:40   
serpica

Emice,mi smo nakon toga imali jos jedan peh i to mnogo opasniji,pao je sa wc solje direkt na glavu izasla je ogromna cvoruga ustvari tri coroge elicine tenise loptice,izoblicilo mu se lice,zvala sam hitnu odmah jer sam se oduzela,on nije licio na sebe...i to pored zivog oca koji je stajao pored njega.. sad je dobro hala bogu,ali jos ima plavo na celu i izbocinu

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 461
9.3.2016 17:36:05   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Vik strašno,zar za dvije nisu ništa mogli uraditi da ne dodje opet do polava.Vidjela sam da je negdje manastir polavljen ali zaboravih gdje.

Emice to je sigurno neki manastir u Ovčar banji,ima jedan što je blizu reke ,bila sam kao mala devojčica u njemu...do njega se dolazi skelom..
Ja sad došla sa posla i evo kući sam zatekla haos..mm je uzeo godišnji da čuva S jer ima temperaturu,ali ništa ne stigne da uradi kako je planirao.Sada vidi kako je meni user posted image

Ili je Valjevska Gracanica...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 462
9.3.2016 17:36:28   
emicaa
A joj Šerpi draga,jesu li mu snimali i tad glavicu.
Jel tvoja ruka sad ok?
Ivana Valjevska Gračanica,za nju sam vidjela.

< Poruku je uredio emicaa -- 9.3.2016 17:37:37 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 463
9.3.2016 17:45:23   
Ana RR
Ajoj šerpi!!! Duša mala user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 464
9.3.2016 18:18:05   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

Evo i mene!bila mi mama..ja sa bozom isla do vrtica,zvala me vaspitacica da nesto potpisem,razgovarala sa pedagogom i logopedom,hocu da mu unajmim asistenta za vrtic,pa opet treba neka komisija.
Eco,sad citam,cekaj a sta npr ako taj lek stavim u kutiju neku od kreme i u kovertu i kad pitaju sta je,kazem da je kozmetika.je l oni to stvarno otvaraju u posti ili samo pitaju?

Ne znam draga, pokušajuser posted image , ova mi tako reče!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 465
9.3.2016 19:06:40   
Sanjalicaaa

Jaoj bre serpice user posted image secam se kad si pisala da je pao u vrticu, jos sad i to. I nama se desilo da G padne sa wc solje isto tako, ali se nije udario puno.

IZVORNA PORUKA: serpica

Emice,mi smo nakon toga imali jos jedan peh i to mnogo opasniji,pao je sa wc solje direkt na glavu izasla je ogromna cvoruga ustvari tri coroge elicine tenise loptice,izoblicilo mu se lice,zvala sam hitnu odmah jer sam se oduzela,on nije licio na sebe...i to pored zivog oca koji je stajao pored njega.. sad je dobro hala bogu,ali jos ima plavo na celu i izbocinu

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 9.3.2016 19:16:47 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 466
9.3.2016 21:08:04   
nikiteki
Joj serpice jel sada dobro

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 467
9.3.2016 21:54:59   
MAMAMAJ
Serpice, nadam se da je malac sada ok, imali smo i mi sličnu epizodu prošle nedelje s jednom teniskom lopticom, užas. Govorim o srednjem detetu, o K.
Nadam se i da ti je ruka ok, mene još ponekad boli i budim se toliko utrnula da je ne osećam, ali sve ređe, ipak je kod mene bilo vezano za trudnoću i to pomeranje kostiju i uticaj na neki pršljen.
Kako se ja smanjujem, tako to prolazi.
Suzi, zezam se malo, naravno da sam "stara" već. user posted image
Super su one dobile, ne brini, mislim da su od moje kume blizanci dobijali skoro duplo manje, pa je bilo ok.
A mi bili na vakcini, sad govorim o najmlađem detetu, o D. user posted image
Bogami, bilo je reakcije, zaplakao se u momentu baš jako, istuširala sam ga, dala mu paracetamol, sikio, mazili se, držali hladnu oblogu i zaspao napokon.
Priznajem, malo sam se uplašila...
I da, dobio je 1400, sada imamo 6700. user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 9.3.2016 21:57:12 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 468
9.3.2016 22:10:22   
branki*
Mamamaj,super za kilazu!
Serpi,draga,bas ga poteralo,mukica,au,cuvajte se,ljubni ga😘
Ja uspavljujem bokicu,sutra moram do skole nesto.a,ne da su mi dobro ispale sarme sto sam pravila danas i to prvi put,pa ja bolje u zivotu nisam jela!i tako...

branki

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 469
9.3.2016 22:13:56   
Sanjica26 RR
Masem vam. Bas sam umorna. Valjda cu nocas spavati. A sutra vece kad bude padala kisa necu moci. Moji pakuju bitne Stvari. Mama kaze da su joj najbitniji lekovi njeni i tati I. Prosli put nije uspela da ih ponese. Rekla sam joj da spakuje i garderobu, ali ona kaze da i ovako nista posebno nema tako da joj nije bitno.
Moja deca spavaju. Gledali su sa mm snimke i slike kad su bile bebe dok sam ja bila na poslu.
Kobajagi sedim i citam a ne mogu da gledam. Moram.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 470
9.3.2016 22:17:33   
MAMAMAJ
Branki, danas sam negde pročitala o toj tvojoj sarmi i koliko sutra idem da kupim kupus. user posted image
Pa valjda D neće boleti stomak, ali užasno mi se jede, a i završava mi posao oko ručka za dva dana, to baš znači.
A ovo dvoje je vole, još im potpuno isitnim kupus, da i ne znaju da ga jedu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 471
9.3.2016 22:22:38   
branki*
Ja sam napucala i jedno i drugo dete sarmomuser posted image
Jao,sanjice,bas tuga,nisu se ljudi oporavili ni od one pre dve godine katastrofe,nece valjda opet user posted image

branki

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 472
9.3.2016 22:23:23   
Sanjalicaaa
Branki, bravo za sarmu. Ja obožavam sarmu 😱
Sanjice, pa neće valjda opet user posted image
Mi danas snimali kukiće. Sve je ok. Nadam se da će noćas spavati.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 473
9.3.2016 22:31:09   
MAMAMAJ
Moji su danas jeli čorbast beli pasulj, a skuvala ga s gomilom suvih rebara, i uvek strahujem od sitnih koščica, pa im propasiram kroz cediljku, bude skoro kao pire od pasulja, i još im ubacim hleba u to.
Baš sam srećna što tako hranimo decu.
I da, zelenu salatu uz to, kad moj sin jedući je prvi put odvali reč - kišejo - istopila sam se...
Baš je počeo da progovara.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 9.3.2016 22:33:37 >

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 474
9.3.2016 22:40:46   
emicaa
I T obožava salate i sarmu ali pasulj ni da primiriše,nema pojma šta valja.
Nego branki prvo danas kiseli kupus a sad sarma,pa gdje će ti duša user posted image
Moja macolina spava uveliko,sad ude bez problema sa tajom na spavanje,samo je trebalo da ja prelomim i ćao.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here