|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
8.3.2016 10:42:22   
Sanjica26 RR
Za sada je stabilna situacija.
Jednoj Sam pravila smuti,a drugoj sok. Tako je i nama mama ugadjala.user posted image
Posle sam lakirala T noktice, jer sam joj obecala da ako popije da cu da joj lakiram. Inace ne volim da vidim na devojcicama. Onda je Sofi trazila. Na kraju sam I sebi lakirala.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 401
8.3.2016 10:50:52   
emicaa
Ja obožavam T lakirati noktiće,jednom mjesečno obavezno lakiramo ali ne skidam nego sam spadne.Dok se jednom iskiseli u kadi i lak ode.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 402
8.3.2016 11:17:40   
IvanaSK RR
Ja obozavam da lakiram nokte user posted image Jadno moje dete unapred :)
Jel ima neka mama koja je knjigovodja ili koja se razume u trudnicko, porodiljsko?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
8.3.2016 13:35:35   
Sanjalicaaa
Ivana, cekas devojcicu?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 404
8.3.2016 14:10:02   
IvanaSK RR
Daaaaa, daaa, daaaa, daaaaa, mislim cetiri razlicita lekara su rekli da je devojčica! Valjda ne mogu sva četiri da pogrese :)

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 405
8.3.2016 14:11:29   
serpica
Dobar dan mamike user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 406
8.3.2016 14:35:38   
Maraj
Ivana mislim da ce ti vonavoj najbolje pomoci. Javi joj se tamo u temi

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 407
8.3.2016 14:38:20   
IvanaSK RR
Hvala, zvala sam u medjuvremenu neku knjigovodju, ali mi ni ona sto posto nije odgovorila.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 408
8.3.2016 21:23:14   
jess021
Ivana, pisi u temi sta t nije jasno. Znam poprilicno o toj temi, pa mozda ti mogu pomoci.
Ja sam danas crkla, ceo stan sredila, ostalo mi kupatilo, a krsta me bole vec duze vreme i veceras sam se jedva ispravila.
L razvaljuje gimnastiku, skontala je kako jedan od lukova da zategne nogom, pa da pusti, sve se trese, a zenska i puzi. Ne znam da li sme? A i ako ne sme, kako da je zadrzim?!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 409
8.3.2016 21:25:24   
IvanaSK RR
A sto ne bi smela ako sama hoce? Ja sam sinu davala da radi onako kako on hoće, a da ga forsiram nisam htela.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 410
8.3.2016 21:29:12   
jess021
Ivana, nemam pojma, nesto mi rano.
E da, moram da pohvalim mm, za 8. mart je meni, mojoj sestri i mami doneo tacnu, kutije ukrasene dekuzpazom. Jes da je omasio boje, ali nema veze, vrlo je originalan. Iskreno, znala sam da ce nesto kupiti, ali sam bila iznenadjena.

Direktna veza do poruke: 411
8.3.2016 21:30:40   
eca89
Jess, meni je dr rekla da sve sto radi sama da je pustim, jer je i moja vrlo rano pocela sa akrobacijama!user posted image

Direktna veza do poruke: 412
8.3.2016 21:32:15   
IvanaSK RR
Da, kad deca rade sami ne treba ih sputavati.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 413
8.3.2016 21:36:47   
Sanjica26 RR
Jess nije rano. To znaci da je motoricki spremna.za.tako nesto. Slobodno je.pusti. Samo je bitno da se Ne povredi. Teodora je as sest I po pocela.da samostalno da stoji. Mi je nismo sprecavali.
Danas sam se cula sa mojom Torbicom. Sad mi je puno srce.user posted image
Moja deca spavaju. Sofiji sam skinula nocnu. Muslim da cu i ja u krevet. Premorena Sam.
Onog decak o kome vam pricam smestaju u Dom.user posted image Rece mi njegova majka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 414
8.3.2016 21:39:29   
jess021
Sanjice, danas sam je nasla nekih pola metra od gimnastike, sto znaci da cu morati nekako prosiriti prostor za igru.
Joj, pa zasto u dom? Nemaju uslove ili? Tuga velika, ne znam sta bi rekla.user posted image
Sta nam je sa Zemunkom? Danas sam je setila.

Direktna veza do poruke: 415
8.3.2016 21:50:59   
Sanjica26 RR
Moraces Jess. user posted image Sad ces ti da vidis sta ce L da radi. Kupi one podne puzle ili ako IMA neko da ti poajmi ogradicu. To je super stvar.
Majka kaze da je nemiran. A posto Znam da ga maltretira sigurno je zbog toga.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 416
8.3.2016 21:53:54   
jess021
E vec smo razmisljali o ogradici, ali sam mislila da je rano, jos ne sedi, a za puzzle cu videti. Gde to ima da se kupi?
Ja popijem jos casu vina i obavestavam muza da je nocas dezuranuser posted image
Jadno dete, nadam se da ce ipak imati srece u zivotu.
Aj laku noc, lepo mi spavajteuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 8.3.2016 21:54:27 >

Direktna veza do poruke: 417
8.3.2016 21:56:57   
bebilule
Ja sam se brinula sto se M jos nije okrenuo, ali sam skontala da je samo trut user posted image .
E sanjice, jadno dijete. Koliko mu je godina? Sjecam se placa svih nas i osoblja u porodilistu kada se jedna klinka porodila i ostavila bebicu. Dosli su odmah i sluzbe za socijalni rad user posted image

Direktna veza do poruke: 418
8.3.2016 21:58:59   
IvanaSK RR
Joj, bebi, to su grozne stvari :(
Nisam u toku, zašto u dom, a roditelji?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 419
8.3.2016 22:04:06   
suzi kju
Joi boze dragi strašno, jadno dete.
Meni drugarica radi u frontu i kaze da je mnogoooo ostavljene dece, nekad mesecima ostanu u frontu dok se u zvečanskoj ne oslobodi mesto.

Mi vodili decu na kontrolu, za mesec ipo dana dobile 650 i 700gr,kaze dr da je to ok. Ja nešto čitala o dobijanju na težini i deluje mi da je solidno, a o ne volim bumbavu decu one su mo baš fit user posted image
Odoh u krevet sada,umorna sam baššš!!!

Direktna veza do poruke: 420
8.3.2016 22:16:10   
Sanjica26 RR
10 godina.
Jess imas u prodavnici igracka. Vidi u Aksi. U tom periodu sam stavljala T i S u ogradicu. Znacilo mi je za T kad odem u kupatilo. Svuda ju je bilo.Ovako legne u ogradicu igra se i okrece. Tu je pocela da stoji.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 421
8.3.2016 22:25:35   
Khaleesi
Moja zaova je kupila na limundu polovnu ogradicu za 3000 din. Ne znam nove koliko su, ali neka deca nece ni minut u tome da provedu... Ja nisam imala pgradice ali dubak jesam i to je nama bilo super korisno...
Proveri da li beka hoce u tu ogradicu pre nego je kupis...

Direktna veza do poruke: 422
8.3.2016 22:30:24   
emicaa
Joj Sanjice ne znam šta da kažem,mnogo mi je žao tog djeteta.
Ja se spremam na spavanje,nešto mi muka od kako sam popila vitamin.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 423
8.3.2016 22:33:58   
aleksandrici
Stalno se susrećem sa ovom temom.Zašto ne roditelji zašto dom?Više razloga sam čula ali nekako mi najupečatljivije i najviše zapamtila ono gde kažu mlada majka.Imam kolegenicu ali i znam ženu iz komšilika koje čuvaju decu još iz porodilišta.Jedna je uzela blizance.Kasd sam pitala šta je sa majkom kaže "mlada je,ne zna sa bebama".Oni slatki,preslatki,slavili im prvi rođendan,zovu je mama,ježim se kad čujem.Jadna deca aili su presrećna što imaju takve negovateljice.Na žalost znam dosta primera.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 424
8.3.2016 22:59:31   
MAMAMAJ
Dobro veče, mame.
Srećan vam praznik, da ste zdrave, lepe, nasmejane.
Suzi, devojke su lepo dobile, mada su moji ipak 'bumbavi' i ja to baš volim. user posted image
Jess, super za malu puzavicu, preslatko. user posted image
Moji su kasno večerali, a onda se teško uspavljivali, zeznula sam se u proračunu malko...
Čak i ovaj malecki, jedva se odvoji od sike.

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here