|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
9.3.2016 7:53:53   
nikiteki
Jutro mamike

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 426
9.3.2016 7:55:25   
branki*
Jutro,mame!
Jess,je l to lenka propuzala?bravo!
Meni boka pocela od pre neki dan se pentra na krevete,a ne ume da sidje,nego se popne i onda se baca po krevetu i smeje,ne smem uopste da je ostavim samu!
Zavila sarmu juce,sad cu da je krckam..doci ce mi mama kasnije.juce sam se komirala,zaspala za sekud!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 427
9.3.2016 7:56:18   
emicaa
]dobro jutro mamice.
Ja sam sinoć u 1 prešla kod T u sobu,mm počeo kihati i balaviti i probudi me,pošto je i nastavio morala sam bježati.Ni kod Dore mi nije bilo bolje,budila se svaki čas,a imala sam deset_ak cm da se namjestim.Ledja sad u raspadu.
Sanjice kakvo je stanje kod tvojih sa vodom

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 428
9.3.2016 8:03:22   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Nama su sinoc gacice suve. Cula sam je u toku noci da se meskolji, pa sam je odvela da piski.
Emice kazu da je stabilno. Nema kise sto obecava. Ali sutra po Ruskoj prognozi najavljuju katastrofu sa vremenom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 429
9.3.2016 8:08:58   
vikiveki
Dobro jutro mame...mom S. temperatura još ne spada.Veseo je ali ima 39 T... Starije sam ispratila u skolu i sada sa mm pijem kafu.
Sinoc mi majka javila da je kod njih situacija teža sada nego pre dve godine kada su bile poplave

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
9.3.2016 8:12:08   
emicaa
Sanjice jesi li stavila Sofi onu zaštitu za dušek,ja čekam da to kupimo pa da i mi skinemo jer već dvije sedmice se budi suva.
Sad sam na fb vidjela sa je već negdje poplavilo ako su tačne info.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 431
9.3.2016 8:16:10   
Sanjica26 RR
Emice, uzela sam musemu. Uzeo je mm kad smo odvikavali T neke princeze. Imam zastitu za krevetac, a Nisan nasal dimenziju preko celog krevetca. Zato mi je ovo bill zgodno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 432
9.3.2016 8:18:26   
vikiveki
Jesu emice tačne su informacije,tetka mi je u jednom selu između Ivanjice i Arilja i ona kaže da im je sad strašnije nego za vreme prošlih poplava,još malo pa im voda ulazi u kuću, a maline su im sve pod vodomuser posted image i mama mi sinoć javila da je i Skrapež veći nego pre za vreme poplava,a kiša je padala samo jedan ili dva dana...strašno

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 433
9.3.2016 8:21:14   
Animsaj9
Dobro jutro mamice, kod nas je juce bilo veselo, nisam stigla ni da provirim na RR... Imali smo goste, posle toga drugi gosti, onda su mi javili da mi je tablet "popravljen" da bi otisli po njega , a ono nista nije uradjeno, onda sam zvala servis u BG i dok malo ne budes ostriji neces nista dobiti.... Uhhh sto sam bila besna, da bi serviser rekao da posaljem direktno njemu na ruke, Aks postom, jel neko od vas slao Aksom, koja je proedura, jel ih nazovem samo da dodju po paket?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 434
9.3.2016 9:09:02   
emicaa
Vik strašno,zar za dvije nisu ništa mogli uraditi da ne dodje opet do polava.Vidjela sam da je negdje manastir polavljen ali zaboravih gdje.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 435
9.3.2016 9:36:14   
Mala Elena
Vik, tuga...kako vlast uvek iznenadi ono sto se vec dogodilo!?
Jutro je tmurno...nema sunca ni za lek...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 436
9.3.2016 10:21:53   
Khaleesi
Dobro jutro mame, ako moze neka da nam da savet...
Pre mesec dana je mala pocela da slibi i kaslje, bili kod dr, slusali su je kazu nema nista samo je nosic... Nista nisu dali samo ispiranje fizioloskim...
Ispirali smo i ja sam joj davala caj od belog sleza, izbacivala je dosta slajma...
Prestala je da kaslje, ponekad se malo zakaslje ali ne slini. Sad smo sa vakcinacije dosli kuci. Nije dobila vakcinu jer u krvnoj slici nesto nije bas bas. Nije strasno kaze dr, virus neki kao ima, pa za dva meseca na kontrolu... Dr mi je rekla da nastavim slez i fizioloski i to je to...
Ona je ovako super vesela i sve, ne bih rekla da ima virus i da nije ok...
Da li neka mama ima neki savet...
Beka ce da napuni sest meseci za devet dana...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 437
9.3.2016 11:02:42   
Sanjalicaaa
Jess, i mi imamo ogradicu, puzle nemamo. Meni je ogradica u kuci bila spas. Stavim ga i na miru skuvam rucak. A posluzila nam je kad isemo kod mojih, ili nege za vikend a nema krevetca.

Emice, i ja sam kao da me je voz pregazio. Ika se opet cele noci budio. Da li je glada, ili su mozda zubi krenuli.
Vik, strasno user posted image Besna sam kad pomislim kako je vlast nesposobna.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 438
9.3.2016 12:59:56   
IvanaSK RR
Nisu oni nesposobni, samo su alavi. Stoka jedna lopovska!!
Dobili su novac tada da bi sanirali sve to, i gde je taj novac?!?
Mada, i mi smo krivi, sto cutimo. Treba da se izadje na ulice i sklone kreteni. A sad ce verovatno opet da pobede.

Khaleesi, da probas nekako da joj pojacas imunitet?

< Poruku je uredio IvanaSK -- 9.3.2016 13:03:55 >

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 439
9.3.2016 13:18:39   
Mariya
Dan mame!
Evo i mene. Klasika, opet radim,samo tad se i javljamuser posted image od jutros sam čitala unazad šta ste pisale ovih dana. Pa sad da prokomentarišem user posted image
Maraja kad ga uspavljuješ popodne nemoj ga prebacivati u krevetac, lezi sa njim,pa kad se uspava na sisi ti samo ustaneš,a njega ogradiš da ne padne i gotovo. Što ga premeštaš u krevetac? I da ti kažem,moje devojčice su takve kao tvoj L. Idu na spavanje u 11.I njih kupanje razbudi i posle toga nema spavanja. Pokušavala sam sa L,nije išlo. Odnesem je u sobu posle kupanja u 9,sisa i glupira se se do 11 i tad zaspi. A do tad oči kao krofne. I onda smo je okupali i sa nama u dnevnu do pola 11. H isto. Ja nju u sobu u 9,ona sisa, zaspi,pa se probudi za pola sata,ili što je bilo još gore,u 11 kad mi odemo u spavaću. I kako je rasla više nije htela ni da zaspi do 10 i onda smo lepo obe okupali pa u dnevnu na igranjac. I idemo svi zajedno na spavanje u 11. I spavaju ujutro do 9-10. Ništa im ne fali,svi smo naspavaniuser posted image A za spavanje sa decom sam već pisala,popodnevna dremka sa njima može. Noću-svako u svoj krevet.i ustajaću i ustajala sam 1000000 puta ali nisu spavale samnom.
UM,pisala si da joj daš flašicu,jel'' ne dojiš?
A ti Jess,dojiš još?
Evo pitala sam carinika,kaže da, ako ćeš zvanično da uneseš neki lek u državu,to moraš preko špedicije. Ali može da ti neko kupi pa ponese za Slo,ili da ti se pošalje autobusom. I to tako može da prođe bez problema,jer nije to neki ne znam kakav lek, niti je neka velika vrednost, pa možda ako baš naleti na nekoga da je toliko blesav da traži papire za homeopatski lek za dete...

IZVORNA PORUKA: bebilule

Je li ovo opet aktuelna neka nagradna igra? Vidim isplivavaju teme iz naftalina user posted image

Ne samo teme već su i neki korisnici isplivali iz naftalinauser posted image čim je nagradna igra...

Moja L je inače prehlađena od ponedeljka, jadniče,baš je bezveze raspoložena, kaže da je boli grlo,malo joj curi nos. Samo se nadam da se H neće razboleti. A H je neverovatna,tako je raspoložena, vesela,ceo dan brblja,igra,vrti se,milina je gledatiuser posted image
Sanjice, user posted image za skidanje pelene!

< Poruku je uredio Mariya -- 9.3.2016 13:22:10 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 440
9.3.2016 14:24:26   
MAMAMAJ
Ja sam malko isplivala iz naftalina, ali odmah da vam kažem, ne igram nagradnu igru. user posted image
Idemo na kontrolu i vakcinu, jedva čekam da čujem koliko smo porasli.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 441
9.3.2016 14:33:37   
Animsaj9
ja sam danas uspela svasta nesto da uradim po kuci dok je D spavao, sad mi je dosla mama , pa malo odmaramo , sutra idemo na kontrolu

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 442
9.3.2016 14:41:01   
superm
Dobar dan!
Pijuckam drugu kafu danas, stariji sin u školi, malci spavaju, muž na poslu. Tišina u kući. Za promenu.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 443
9.3.2016 14:43:14   
suzi kju
Mamaj pa ti uopšte nisi iz naftalina, ti si tu čim te nekolicina nas zna.
Ja danas ništa po kući radila nisam, evo dobar deo dana gledam crtani user posted image
Mamaj kad idete na kontrolu?
Mi bile juče, videla si da sam pisala, misliš da je to ok dobijena težina? Ja kontam da jeste, dobile au otprilike po 110gr nedeljno što mislim da je ok. Pogotovo što su mi bile i prehlađene pa nisu htele da ručkaju.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 444
9.3.2016 14:44:49   
superm
Ja tek treba da zakažem kontrolu i vakcinu. Malo kasnimo. Baš me zanima koliko je napredovala.
Suzi, dobre su ti curice!

< Poruku je uredio superm -- 9.3.2016 14:45:34 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 445
9.3.2016 14:45:33   
IvanaSK RR
Suzi, ja mislim da je to skroz ok tezina za taj period.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 446
9.3.2016 14:50:25   
eca89

IZVORNA PORUKA: Mariya

Evo pitala sam carinika,kaže da, ako ćeš zvanično da uneseš neki lek u državu,to moraš preko špedicije. Ali može da ti neko kupi pa ponese za Slo,ili da ti se pošalje autobusom. I to tako može da prođe bez problema,jer nije to neki ne znam kakav lek, niti je neka velika vrednost, pa možda ako baš naleti na nekoga da je toliko blesav da traži papire za homeopatski lek za dete...

Hvala Marya, ali već sam se pomirila, da ih neću naći, baš sam se trudila. Ova cura kaže da su joj na pošti rekli da ne može poslati. U Bosni takođe nema kupiti, ni u Hrvat.samo u Srbiji, a ja tamo nikog nema, jedino od rođaka curu, ona je iz Bora, ali ne ide tamo tako često. Šta da radim, izguraćemo nekako i ovih 10 što su nam ostaliuser posted image !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 447
9.3.2016 15:12:39   
jess021
Evo i mene!
Marya, opet zabusavasuser posted image Ne dojim vise, dojila sam cetiri meseca.
Za vikend cemo ici da vidimo za te puzzle, a sledeci mesec za ogradicu.
Branki, da , macka pocela da puziuser posted image
Khaleesi, a sta nije u redu krvnoj slici? Crp, leukociti...
L spava, ja kuvam rucak.
Juce sredim ceo stan i ostane mi kupatilo. Jutros borba u glavi, toliko me mrzilo da ga idem ribati da sam sat vremena sama sa sobom imala dijalog da li ustati ili odustati i naravno da se luda glava nije smirila dok ga nisam sredila. Nekad mi nista nje tesko, a danas mi je bas bilo mrsko. Poenta ovoga je od cega ja sebi napravim problem. Pametnije bi mi bilo da sam iskulirala, pa ga oribala sutra. I ovo sad se svadjam sama sa sobomuser posted image
Eco, ma sto je uopste pitala. Imas li nekog u Srbiji da ti posalje postom? Pa lek kosta nekih 800din, da ne budem snob, ali nije 1000 evra pa da ne sme da se rizikuje.

< Poruku je uredio jess021 -- 9.3.2016 15:14:06 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 448
9.3.2016 15:36:43   
Sanjica26 RR
Jess da nisi devica.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 449
9.3.2016 15:46:07   
eca89

IZVORNA PORUKA: jess021

Evo i mene!
Marya, opet zabusavasuser posted image Ne dojim vise, dojila sam cetiri meseca.
Za vikend cemo ici da vidimo za te puzzle, a sledeci mesec za ogradicu.
Branki, da , macka pocela da puziuser posted image
Khaleesi, a sta nije u redu krvnoj slici? Crp, leukociti...
L spava, ja kuvam rucak.
Juce sredim ceo stan i ostane mi kupatilo. Jutros borba u glavi, toliko me mrzilo da ga idem ribati da sam sat vremena sama sa sobom imala dijalog da li ustati ili odustati i naravno da se luda glava nije smirila dok ga nisam sredila. Nekad mi nista nje tesko, a danas mi je bas bilo mrsko. Poenta ovoga je od cega ja sebi napravim problem. Pametnije bi mi bilo da sam iskulirala, pa ga oribala sutra. I ovo sad se svadjam sama sa sobomuser posted image
Eco, ma sto je uopste pitala. Imas li nekog u Srbiji da ti posalje postom? Pa lek kosta nekih 800din, da ne budem snob, ali nije 1000 evra pa da ne sme da se rizikuje.

Jess, ona kaze da bez obzira pitaju sta je u posiljci i da otvaraju, ma nema veze.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here