Mariya
|
Dan mame! Evo i mene. Klasika, opet radim,samo tad se i javljam od jutros sam čitala unazad šta ste pisale ovih dana. Pa sad da prokomentarišem Maraja kad ga uspavljuješ popodne nemoj ga prebacivati u krevetac, lezi sa njim,pa kad se uspava na sisi ti samo ustaneš,a njega ogradiš da ne padne i gotovo. Što ga premeštaš u krevetac? I da ti kažem,moje devojčice su takve kao tvoj L. Idu na spavanje u 11.I njih kupanje razbudi i posle toga nema spavanja. Pokušavala sam sa L,nije išlo. Odnesem je u sobu posle kupanja u 9,sisa i glupira se se do 11 i tad zaspi. A do tad oči kao krofne. I onda smo je okupali i sa nama u dnevnu do pola 11. H isto. Ja nju u sobu u 9,ona sisa, zaspi,pa se probudi za pola sata,ili što je bilo još gore,u 11 kad mi odemo u spavaću. I kako je rasla više nije htela ni da zaspi do 10 i onda smo lepo obe okupali pa u dnevnu na igranjac. I idemo svi zajedno na spavanje u 11. I spavaju ujutro do 9-10. Ništa im ne fali,svi smo naspavani A za spavanje sa decom sam već pisala,popodnevna dremka sa njima može. Noću-svako u svoj krevet.i ustajaću i ustajala sam 1000000 puta ali nisu spavale samnom. UM,pisala si da joj daš flašicu,jel'' ne dojiš? A ti Jess,dojiš još? Evo pitala sam carinika,kaže da, ako ćeš zvanično da uneseš neki lek u državu,to moraš preko špedicije. Ali može da ti neko kupi pa ponese za Slo,ili da ti se pošalje autobusom. I to tako može da prođe bez problema,jer nije to neki ne znam kakav lek, niti je neka velika vrednost, pa možda ako baš naleti na nekoga da je toliko blesav da traži papire za homeopatski lek za dete... IZVORNA PORUKA: bebilule Je li ovo opet aktuelna neka nagradna igra? Vidim isplivavaju teme iz naftalina Ne samo teme već su i neki korisnici isplivali iz naftalina čim je nagradna igra... Moja L je inače prehlađena od ponedeljka, jadniče,baš je bezveze raspoložena, kaže da je boli grlo,malo joj curi nos. Samo se nadam da se H neće razboleti. A H je neverovatna,tako je raspoložena, vesela,ceo dan brblja,igra,vrti se,milina je gledati Sanjice, za skidanje pelene!
< Poruku je uredio Mariya -- 9.3.2016 13:22:10 >
|