Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 0:38:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Laku noc mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 6:24:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamice, ceka vas kafica... Cudna ova nesanica...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 7:01:11
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke hvala vam sto pitate za Tomu,dobro je sad,hvala Bogu,ide u vrtic i dalje je nestasan... bebac se probudila svako jutro sve ranije i ranije inace ruka i me i dalje boli,ne tako cesto,ali boli,pijem bedoksin i mg
< Poruku je uredio serpica -- 10.3.2016 7:08:03 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 7:04:15
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od men,ali je sumorno i kisa..serpi,ljubni tomu i devojke!emice,to je i najteze da se prelomi,ali dobro je da se naviklka,ova moja je isto samo uz mene !pijem kafu,nasminkala sam se,deca jos spavaju..nema nam rosite,ni zemunke,gde li su..
< Poruku je uredio branki RR -- 10.3.2016 7:16:04 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 7:17:33
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. M jos spava, ja pijem kafu. Dan je tmuran, ja umoran! Serpi, tek sad vidim sta se desilo. O Tome nestaska, opet pravo na glavu. Branki, jesi li to pocela raditi (vidim sminkas se), ne upratih. I sta ti bi za one pedagoske predmete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 7:19:46
|
|
|
|
branki*
|
nisam,bebi,nego me zvala direktorka ako mogu da dodjem da vidimo koje ce knjige od sledece skolske godine.meni se ne ide,ali opet,hvala sto me je pozvala da i ja odlucim,jer u drugoj skoli gde radim,stara profesorka sama to menja kako joj se cefne,ni ne obavesti me.nisu me stavili na spisak ,super,samo mi to fali jos.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:02:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro mamike.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:13:44
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro majkice. Mi danas ne idemo kod gabi,ja kašljem i slinavim pa nije fer prema drugoj djeci. Branki ja mislim da je za sve lakše prelomit kad ti pukne film i shvatiš koliko te tako malo može vući za nos sad dodje po mene da idem da je izljubim kad legne i da je ušuškam i kaže ajde sad budi blesava i ćao
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:22:37
|
|
|
|
Rosita
|
Mame, samo da vas pozdravim! Nesto sam u losem periodu, problemi odjednom na sve strane istovremeno, pa me nema da pisem. Mislim na vas i ljubim vas.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:23:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro mame! Branki, nisam znala da radis u skoli. Sta predajes?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:35:14
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro,mamike,sta radite? Ja pijem kafu,J me probudila u 5 45,razvezla sam ih u vrtic!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:38:18
|
|
|
|
nikiteki
|
Vredna si vonavoj svaka cast
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 8:41:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Sad se bacam na posao,kad mi direktor sad izda zadatke...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 9:47:47
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Već mi se pije druga kafa, kakav je dan, nije ni čudo
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:00:20
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Mame, dobro jutro. Moja M (4,5) je ušla u fazu pidžamarenja, ne mogu da je ubedim da se ujutru obuče, ona tako legne na dvosed, pokrije se, pijucka čaj, traži doručak u krevet što ja nekad dam, nekad ne, zavisi šta spremam. Izgleda mi kao neki tinejdžer, baš mi je smešna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:02:25
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. ja lopila kafu , L drena drugu turu od jutros. Poceo da se budi oko 7/pola 8. Ranije spavao do 10 danas prima pentaxim 3.dozu tako da nam danas nema izlaska napolje a ni kupanja veceras (u cemu bas bas uziva) Serpi zar te i dalje ruka boli! Bas bezveze ja kupila elevit , pa uzela da pijem , pojma nemam kakva mi je krvna slika dok dojim
< Poruku je uredio Maraj -- 10.3.2016 10:04:03 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:08:33
|
|
|
|
emicaa
|
Mamaj i moja T ne skida ujutru pidzamu do pola 10 a budi se dva sata ranije.Kad je konačno nagovorim da je skine onda se prvo ispleše onako golišava u gaćicama i potkošulji i tad je mogu obući.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:17:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Emice, pa ne grešimo što ih pustimo tako, je l' da? To je baš slatko, zamisli da mi tako možemo da budemo u pidžami ujutru, a neko te hrani, poji, mazi... Neka uživaju deca u detinjstvu, pogotovo što moja M sad ne ide u vrtić, a sl jeseni kreće u predškolsko i pre nego napuni 6god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:23:48
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ruku na srce moja to i jest vidjela od mene ni ja bar do 9 ne skidam pidzamu osim ako umam obaveze ranim jutrom
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:32:05
|
|
|
|
mama krava
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Mame, samo da vas pozdravim! Nesto sam u losem periodu, problemi odjednom na sve strane istovremeno, pa me nema da pisem. Mislim na vas i ljubim vas. Rosi draga, tu smo za tebe!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:35:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bebac nema jos sest meseci, samo sisa i jede povrcke i nesto malo voca... Ne znam kako se tako malim bebama radi na imunitetu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:40:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Iskreno ja na krvnoj slici znam da vidim da li je u onoj granici normale, sve je u normali osim leukocita i malo je nizi hemoglobin... Doktor je iz toga izveo zakljucak da je virus, da je dehidrirala i da nema za nas sada vakcine vec u maju da dodjemo opet, ali isto tako posto je mala nema leka samo ispiranje nosa i to je to... Ona piski kao i pre, a to je dosta pa ne znam kako se ta dehidratacija ispoljava kod nje osim na krvnoj slici... E da, nisam rekla leukociti su za 2 vrednosti nize a hemoglobin jedan... smatram da to nije strasno...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:44:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi imamo subotu kad smo po ceo dan u pizami. Inace T je povukla na mene da bude u pizami. Sto kaze mamaj kao neka tinedzerka.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.3.2016 10:45:18 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 10:52:53
|
|
|
|
jess021
|
Dobar dan i od mene! Maraj, a zasto nema kupanja posle Pentaxima? Vreme grozno, veceras idemo kod kumica na rodjendan, a ja cu popodne na depilaciju. OVo nema veze jedno sa drugim, ali da napisem kakav nam je raspored danas. Niko mi nije odgovorio zna li se sta je sa Zemunkom? Serpi, Rosita
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 10.3.2016 11:41:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jess kako si ubacila ovo koliko si u braku i koliko ti je dete...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?