|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
10.3.2016 11:43:15   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Jess kako si ubacila ovo koliko si u braku i koliko ti je dete...user posted image

Imas temu Tickeri

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 501
10.3.2016 11:45:33   
Sladja 29
Dobro jutro zelim svim mamama...iako je tmurno i kisovito jutro pozelela bih vam da vam dan pocne bez ikakvih nerviranjauser posted image user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 502
10.3.2016 11:51:48   
Khaleesi
Ok hvala Ivana sad cu da vidim user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 503
10.3.2016 11:52:16   
IvanaSK RR
Emice, mamamaj, i moj sin voli da bude ujutru dugo u pidzami i da se tako rasteze :) Isto je video od mene, pretpostavljam, ja kad god imam priliku isto se ponasam.

(odgovor članu Sladja 29)
Direktna veza do poruke: 504
10.3.2016 12:05:11   
bebilule
Kad vec spominjete djecu u pidzamama, ja sam svoju maloprije skinula user posted image . Jos mi mama dolazi za vikend. Mozda bude dorucka i caja dok ja gledam jutarnji program user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 505
10.3.2016 12:35:17   
branki*
evo i mene..dosla iz skole,mm me vozio,prvo sam besnela na njega,jer je umesto u 9,cuo da dodje u 10,pa sa kasnila,ali nista nije posebno vazno,no moglo je da bude,a ne volim da sam neodgovorna!no,nema veze.tupismo ga tamo do 101 i nazad,mislim kad se sastanu prosvetni radnici,pa ono sto moze da se zavrsi za sat,otegli se na 3 sata!
sanjalice,engleski predajem u skoli.
kisa je stala,inace od sinoc je padala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 506
10.3.2016 12:35:49   
jess021
Bebilule, sram te bilouser posted image
Khaleesi, ako ne mozes naci, posle cu ti postaviti link, sad mi je L u rukama.
I da, super ti je nickuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 507
10.3.2016 12:40:26   
MAMAMAJ
Bebiiii, divno si to napisala, sada zamišljam moju M da kako će ona mene iščekivati jednom da joj dođem da joj spremam doručak i čaj, hjooooj...
Kako ste vas dvoje, šta radi tvoj M?
Mi se spremamo za kunjanje, sad smo oprali guze, da ispratimo tatu na posao, pa u krpe, vreme je samo za to, ionako.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 508
10.3.2016 12:44:29   
Sanjalicaaa
Maraj, ja vadila krv pre neki dan i anemicna sam. Ne bih ni vadila da mi nisu dosli kuci, a nije ni skupo. Tako da, izvadi krv, dojenje iscrpljuje. Mene bole kolena, ali mene su bolela i u trudnoci.

Rosita, da brzo prodju problemi.

Nema ni Wiw. Sigurno je u guzvi.

Branki, pa mi smo koleginice, samo sto sam ja nezaposlena i profesor sam spanskog jez. user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 10.3.2016 12:45:17 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 509
10.3.2016 12:49:39   
branki*
ooo,sanjalice,mia kerida,jo te komprendo komplitamenteuser posted image ovako ja zamisljam spanski!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 510
10.3.2016 12:51:43   
bebilule
Mamamaj, moja mama je zena-zmaj. Jedna jako pazljiva osoba koja uvijek potrefi kada mi se pije cijedjena narandza user posted image
Ja kuham drugu kafu, kisa pada, M sad zaspao. Jos malo pa cu poceti sa ruckom, imam neko meso, jos samo da smislim finalni proizvod!

Direktna veza do poruke: 511
10.3.2016 12:57:15   
MAMAMAJ
Da, Maraj, i mene zanima zašto posle Pentaxim vakcine ne sme da se kupa dete.
Mojih sve troje primaju Torlakove vakcine, tj.ovi stariji su već završili, samo još malac prima.
Sinoć ga je zabolelo mesto bockanja, plakao je, ja ga istuširala, osvežila, posle mu je bilo lakše.
O, Sanjalice, espanjol, una ćikita bonita user posted image ahahahah...

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 10.3.2016 13:01:03 >

Direktna veza do poruke: 512
10.3.2016 12:57:22   
emicaa
Ja čekam pola dva a da nas dvije bježimo do ošte i u šetnjicu.Večeras imam prvu masažu,jaoo jedva čekam user posted image
O sanjalice ja kao razumijem malo španskog zahvaljujući vremenu dok sam gledala španske serije user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 513
10.3.2016 13:01:55   
Sanjalicaaa
haha, slatko me nasmejaste user posted image
Lak je vokabular spanskog, pa se stice utisak da ga svi znaju. Ali gramatika je malo teza. Zahvaljujuci serijama nisam imala problem da slusam predavanja na spanskom user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 10.3.2016 13:02:22 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 514
10.3.2016 13:38:23   
Maraj
Sanjalice ovde forum "pun" prosvetara user posted image e i mene sve zivo boli , zglobovi na prstima ,kicma , vrat...sva sam ukocena , pa sam uzela elevit da lijem. Nece mi skoditi.
mamamaj pojma nemam , tako mi "babe" rekle. Kao ne kupa se beba kad primi vakcinu i ja ga nisam do sad kupala. Inace svako vece se kupa. Samo tad kad prima vakcinu preskacemo.

Direktna veza do poruke: 515
10.3.2016 14:11:02   
vonavoj
Maraj,meni je med.sestra uvek posle vakcine rekla da ih normalno kupamuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 516
10.3.2016 14:27:53   
MAMAMAJ
Uh, Maraj. Te babe ponekad nešto korisno kažu, ne mogu da kažem, ali, brate mili, više gluposti odvaljuju.
To je npr.čista glupost, rekoh ti, sinoć sam tuširala D baš kas ga je uhvatila nervoza od vakcine, a tako sam i sa ovo dvoje radila i Bogu hvala, ništa im nikad nije falilo, samo se dete još opusti, kao i mi odrasli kad se kupamo.
Ako ti se beban unervozi večeras, probaj, laknuće vam oboma.
Naravno, svaka mama treba da radi sa svojom decom po svom osećaju.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 10.3.2016 14:30:59 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 517
10.3.2016 15:06:47   
Animsaj9
Dobar dan, evo i nas isli smo danas na mesecnu kontrolu i primili vakcinu. Imamo 6kg i porasli smo 5 cm user posted image
Maraj mi se kupamo bez obzira na vakcinu.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 518
10.3.2016 15:10:54   
emicaa
Ja sam T uvjek kupala posle vakcine,vodila sam se logikom da se malo opusti brćkajući se posle stresa kod doktora user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 519
10.3.2016 16:36:23   
jess021
Ja se izdepilirala, na rodjendan ipak ne idemo. U NS je bukvalno epidemija gripa, a tamo su sve skolska i vrticka deca, pa necu bas da je vodim.
Maraj, mi posle vakcine samo naredna 2 sata menjamo obloge i to je to.
Mamamj, otkud da primate Torlakovu vakcinu?

< Poruku je uredio jess021 -- 10.3.2016 16:37:10 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 520
10.3.2016 17:20:47   
MAMAMAJ
Jess, mene je dr pitala koju ćemo vakcinu, tako da je kod nas to moj izbor.
Znači, sada je tu epidemija, pre dve nedelje je bila ovde.
Uhvatilo mm prvo, pa deca, a ja valjda oguglala... user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 10.3.2016 17:26:11 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 521
10.3.2016 18:10:24   
superm
Mame, dajte mi neki odgovor u temi - Imate li kućnog ljubimca
Hvala

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 522
10.3.2016 22:25:17   
Sanjalicaaa
Dobro vece i laku noc.
Mi sutra primamo vakcinu. Nisam cula za to da se ne kupaju user posted image
Ika ponovo ne spava. Hoce mali coveculjak da se druzi.
Mamamaj, izgleda da sam i ja oguglala. I kod nas su bolesna i deca i mm, samo se ja izvlacim.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 523
10.3.2016 22:29:24   
vikiveki
Jao kod nas je još aktuelan virus..Stefan već 4 dan T ne spada na normalu...spadne malo kada mu dam sirup ali posle 4 h opet poraste.Kažu da je ovaj virus takav,a ja se molim Bogu da mi se i drugo dvoje dece ne razbole

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 524
11.3.2016 7:50:39   
emicaa
Dovro jutro,T se probudila prije sedam,uhvatila me za ruku i počela pipkati po lucu,iako mi duša spava svidja mi se ovakvo budjenje user posted image Danas je vodim da joj kupim doktorski set samo ako ne padne kiša.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here