|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/16 [chat]
10.3.2016 0:38:53   
Mala Elena
Laku noc mame!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 476
10.3.2016 6:24:08   
IvanaSK RR
Mamice, ceka vas kafica... Cudna ova nesanica...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 477
10.3.2016 7:01:11   
serpica
Dobro jutro user posted image
devojke hvala vam sto pitate za Tomu,dobro je sad,hvala Bogu,ide u vrtic i dalje je nestasan...
user posted image
bebac se probudila svako jutro sve ranije i ranije
inace ruka i me i dalje boli,ne tako cesto,ali boli,pijem bedoksin i mg

< Poruku je uredio serpica -- 10.3.2016 7:08:03 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 478
10.3.2016 7:04:15   
branki*
jutro i od men,ali je sumorno i kisa..serpi,ljubni tomu i devojke!emice,to je i najteze da se prelomi,ali dobro je da se naviklka,ova moja je isto samo uz mene !pijem kafu,nasminkala sam se,deca jos spavaju..nema nam rosite,ni zemunke,gde li su..

< Poruku je uredio branki RR -- 10.3.2016 7:16:04 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 479
10.3.2016 7:17:33   
bebilule
Jutro i od mene. M jos spava, ja pijem kafu. Dan je tmuran, ja umoran!
Serpi, tek sad vidim sta se desilo. O Tome nestaska, opet pravo na glavu.
Branki, jesi li to pocela raditi (vidim sminkas se), ne upratih. I sta ti bi za one pedagoske predmete?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 480
10.3.2016 7:19:46   
branki*
nisam,bebi,nego me zvala direktorka ako mogu da dodjem da vidimo koje ce knjige od sledece skolske godine.meni se ne ide,ali opet,hvala sto me je pozvala da i ja odlucim,jer u drugoj skoli gde radim,stara profesorka sama to menja kako joj se cefne,ni ne obavesti me.nisu me stavili na spisakuser posted image ,super,samo mi to fali jos.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 481
10.3.2016 8:02:13   
nikiteki
Dobro jutro mamike.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 482
10.3.2016 8:13:44   
emicaa
Dobro jutro majkice.
Mi danas ne idemo kod gabi,ja kašljem i slinavim pa nije fer prema drugoj djeci.
Branki ja mislim da je za sve lakše prelomit kad ti pukne film i shvatiš koliko te tako malo može vući za nos user posted image sad dodje po mene da idem da je izljubim kad legne i da je ušuškam i kaže ajde sad budi blesava i ćao user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 483
10.3.2016 8:22:37   
Rosita
Mame, samo da vas pozdravim! Nesto sam u losem periodu, problemi odjednom na sve strane istovremeno, pa me nema da pisem. Mislim na vas i ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 484
10.3.2016 8:23:16   
Sanjalicaaa
Dobro jutro mame!
Branki, nisam znala da radis u skoli. Sta predajes?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 485
10.3.2016 8:35:14   
vonavoj
jutro,mamike,sta radite?
Ja pijem kafu,J me probudila u 5 45,razvezla sam ih u vrtic!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 486
10.3.2016 8:38:18   
nikiteki
Vredna si vonavoj svaka cast

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 487
10.3.2016 8:41:17   
vonavoj
Sad se bacam na posao,kad mi direktor sad izda zadatke...user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 488
10.3.2016 9:47:47   
superm
Dobro jutro! user posted image
Već mi se pije druga kafa, kakav je dan, nije ni čudouser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 489
10.3.2016 10:00:20   
MAMAMAJ
Mame, dobro jutro.
Moja M (4,5) je ušla u fazu pidžamarenja, ne mogu da je ubedim da se ujutru obuče, ona tako legne na dvosed, pokrije se, pijucka čaj, traži doručak u krevet user posted image što ja nekad dam, nekad ne, zavisi šta spremam.
Izgleda mi kao neki tinejdžer, baš mi je smešna.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 490
10.3.2016 10:02:25   
Maraj
Dobro jutro.
ja lopila kafu , L drena drugu turu od jutros. Poceo da se budi oko 7/pola 8. Ranije spavao do 10
danas prima pentaxim 3.dozu tako da nam danas nema izlaska napolje a ni kupanja veceras (u cemu bas bas uziva)

Serpi zar te i dalje ruka boli! Bas bezveze
ja kupila elevit , pa uzela da pijem , pojma nemam kakva mi je krvna slika dok dojim

< Poruku je uredio Maraj -- 10.3.2016 10:04:03 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 491
10.3.2016 10:08:33   
emicaa
Mamaj i moja T ne skida ujutru pidzamu do pola 10 a budi se dva sata ranije.Kad je konačno nagovorim da je skine onda se prvo ispleše onako golišava u gaćicama i potkošulji i tad je mogu obući.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 492
10.3.2016 10:17:01   
MAMAMAJ
Emice, pa ne grešimo što ih pustimo tako, je l' da?
To je baš slatko, zamisli da mi tako možemo da budemo u pidžami ujutru, a neko te hrani, poji, mazi... user posted image
Neka uživaju deca u detinjstvu, pogotovo što moja M sad ne ide u vrtić, a sl jeseni kreće u predškolsko i pre nego napuni 6god.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 493
10.3.2016 10:23:48   
emicaa
Pa ruku na srce moja to i jest vidjela od mene user posted image ni ja bar do 9 ne skidam pidzamu osim ako umam obaveze ranim jutrom user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 494
10.3.2016 10:32:05   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Rosita

Mame, samo da vas pozdravim! Nesto sam u losem periodu, problemi odjednom na sve strane istovremeno, pa me nema da pisem. Mislim na vas i ljubim vas.

Rosi draga, tu smo za tebe! user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 495
10.3.2016 10:35:43   
Khaleesi
Bebac nema jos sest meseci, samo sisa i jede povrcke i nesto malo voca... Ne znam kako se tako malim bebama radi na imunitetu...user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 496
10.3.2016 10:40:18   
Khaleesi
Iskreno ja na krvnoj slici znam da vidim da li je u onoj granici normale, sve je u normali osim leukocita i malo je nizi hemoglobin...
Doktor je iz toga izveo zakljucak da je virus, da je dehidrirala i da nema za nas sada vakcine vec u maju da dodjemo opet, ali isto tako posto je mala nema leka samo ispiranje nosa i to je to...
Ona piski kao i pre, a to je dosta pa ne znam kako se ta dehidratacija ispoljava kod nje osim na krvnoj slici...
E da, nisam rekla leukociti su za 2 vrednosti nize a hemoglobin jedan... smatram da to nije strasno...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 497
10.3.2016 10:44:14   
Sanjica26 RR
Mi imamo subotu kad smo po ceo dan u pizami. user posted image Inace T je povukla na mene da bude u pizami. Sto kaze mamaj kao neka tinedzerka.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.3.2016 10:45:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 498
10.3.2016 10:52:53   
jess021
Dobar dan i od mene!
Maraj, a zasto nema kupanja posle Pentaxima?
Vreme grozno, veceras idemo kod kumica na rodjendan, a ja cu popodne na depilaciju. OVo nema veze jedno sa drugim, ali da napisem kakav nam je raspored danas.user posted image
Niko mi nije odgovorio zna li se sta je sa Zemunkom?
Serpi, Rositauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 499
10.3.2016 11:41:12   
Khaleesi
Jess kako si ubacila ovo koliko si u braku i koliko ti je dete...user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here