|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
12.2.2016 7:20:06   
eca89
Dobro jutro mamike, kao noćas se malo manje budila!
Maraj, meni se nije mjenjala noga, nisu mi oticale noge u trudnoći, tako da ti ne mogu pomoći.
Jess, kako je L?
Suzi, jesu li sad cure ok?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 376
12.2.2016 7:41:17   
Trcosava
Maraj to nije do oticanaja. Postoji šansa da ti se noga ne vrati na staro. Jednostavno da ti se ''spustila'' noga i sada imaš za broj veće. Meni je kuma nadavala cipela posle njene druge (ili prve ne sećam se) trudnoće - jednostavno joj se povećala noga za pola broja ili za ceo.

Meni jesu noge oticale u trudnoći, ali to u kasnoj i leti. Tad mi se urezale jedne sandale. Meni je normalna noga.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 377
12.2.2016 8:07:32   
Rosita
Jutro. D gleda snupija, ja leskarim jos malo
Maraj, nije mi se ti dogadjalo, ali znam da se desava. Nema veze sa dobijanjem. Ja sam dobila kad je D imao 14 meseciuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 378
12.2.2016 8:11:20   
emicaa
Dobro jutro,T se samo jedenom budila na pola sata user posted image
Rosita moja plata i nije baš nešto jer po sat i po stajem samo ali zadovoljna sam.
Maraj i meni je noga bila ista,nekad imam osjećaj da je sad manja.Dosta stvari mi i 35 poveliko pa stavljam i one umetke.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 379
12.2.2016 8:52:55   
Maraj
Joj drage , blago vama.... meni kao da je stopalo otislo u sirinu. Cipele i sandale na stiklu , pa ne mogu da gurnem nogu u njih. Mogu samo do pola. Tacno mi se prosirilo... uzas....sve se nadam splasnuce.
inace ne bi rekla da mi je poraslo u duzinu jer patike i cizme obujem , al letnju obucu nikako

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 380
12.2.2016 8:53:04   
branki*
Koje umetke emice stavljas?ja imam isto neke cipele koje su mi vece,a moj broj,izlazi mi peta.
Meni se vratilo stopalo na staro.
Ustala u sest,odvela b u obdaniste sa sve bojanom,pa se vratile,ceka me rucak,malo da prebrisem i tako..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 381
12.2.2016 8:56:04   
Anoniman
Jutro mame, pozdrav od nas. U spava, N se upravo probudila, prica sa vrteskomuser posted image . Maraj kako je L?

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 382
12.2.2016 9:00:17   
Maraj
Um hvala ti , kaslje i dalje. Ima onaj sekret , pa sad dok ga izbaci. Nisam htela xa mu dajem lekove za iskasljavanje , da vidim da l ce samo proci.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
12.2.2016 9:42:55   
emicaa
Branki našla u doboju zive se umetak za smanjivanje broja,vjerovatno ima i u cm ili dm-u ja sam ovo našla u nekoj prodavnici mješivite robe user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 384
12.2.2016 10:33:12   
jess021
Cao mame, L spava.
Sinoc je imala temp, ali mislim da je od jutros bolje, nema temp, nije tako bleda i raspolozena je, samo sto nece da jedeuser posted image
Nadam se da su i ostala decica bolje.
Maraj, i meni je malo veca noga, ali kontam da je do kilaze, kad smrsam valjda ce i stopalo malo smrsatiuser posted image , ne dajem obucu nikomuser posted image
Sto se tice iskasljavanja, bebama se ne daje nista sem belog sleza (caj), malo ga lupkaj po ledjima kad je na stomaku da mu se odlepljuje taj slajm. Pisala sam to vec nekome.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 385
12.2.2016 12:28:32   
Maraj
Jess utesi me to za stopalo user posted image mislila sam da sam samo ja nogata. Ni meni se ne daje moja obuca user posted image

jess i meni L slabije jede. Nekad pojede 40ml za ceo dan. Juce 100ml za ceo dan. Doduse sisa on pa ne znam koliko posisa al pre oce prehlade he sisao i imao 4-5 obroka sa ad mlekom. Bio je ubledeo dva dana , sad je vec bolje.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 386
12.2.2016 13:30:44   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Joj drage , blago vama.... meni kao da je stopalo otislo u sirinu. Cipele i sandale na stiklu , pa ne mogu da gurnem nogu u njih. Mogu samo do pola. Tacno mi se prosirilo... uzas....sve se nadam splasnuce.
inace ne bi rekla da mi je poraslo u duzinu jer patike i cizme obujem , al letnju obucu nikako

Isto, a inače imam usku nogu. I ne nadaj se da će se vratiti na staro user posted image noga inače raste čitav život (kao i nis i uši).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 387
12.2.2016 13:31:23   
Rosita

IZVORNA PORUKA: Rosita

Emice, blago vama, dve plateuser posted image

Emice, ja se nasalila povodom toga da je tm u neznanju isao da podigne platu koju si ti vec podigla. Ni na kraj pameti mi nije bukvalni smisao mojih reci i iznosi
user posted image
Nadam se da se nisi nesto uvredila.user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 388
12.2.2016 14:06:41   
jess021
Jao zene kako sam se uplasila danas.
Dok je L spavala ja joj merila temp kad ono 35.6, panika. U guzi 36.2, znaci bas niska. Oduzela sam se .Odmah je probudila, naravno. Ona nervozna, ja uplasena. Posaljem dr poruku, ona ne odgovara.
Onda joj panicno merim temp svakih 10min, uz oscilacije, uglavnom niska. Stize poruka od dr da se to javlja nakon visoke temp, da ne brinem i samo da je utoplim. Videla sam posle da je Ada pisala da je imala slicnu situaciju sa Ivom.
Sto kaze mm vise sam se uplasio nego od viseok temperature.
Ana, nemoj tako, ja jos zivim u nadiuser posted image
Rosi, ja i dalje ne znam kako su oni oboje podigli Emicinu platuuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 389
12.2.2016 14:16:51   
emicaa
Rosita ma kakvi uvrijedila samo te nisam skontala user posted image
Jess jel sad normalna temperaturica.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 390
12.2.2016 15:09:57   
Rosita
Emica je podigla platu a muz je oterao u minus, tako user posted image ? E dobro da objasnih user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 391
12.2.2016 16:23:15   
emicaa
Nije me otjerao u minus jer jedan račun koristimo ali dvije kartice,nego mi bilo smiješno.Govorim mu već par dana i svaki put zaboravi i baš juče se sjetio otići kad sam i ja otišla.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 392
12.2.2016 16:28:28   
jess021
Emice, nije mi i dalje jasno, ali nema veze, bitno je da ima parauser posted image
L spava, malopre je bila temp 36.4.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 393
12.2.2016 16:34:57   
Maraj
Jess ljubni nam drugaricu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 394
12.2.2016 17:10:19   
emicaa
Jess jbg user posted image ja svoju platu uvjek podižem da ne potrošimo i uvjek štedim za nešto samo što sam sad podigla i ja a i mm.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 395
12.2.2016 17:18:38   
Maraj
Emice ja nista danas ne razumeh oko tvoje plate user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 396
12.2.2016 17:21:17   
IvanaSK RR
Hahaha, ja crkog od smeha :) plata, Emica, ko sta ne razume, razume... :)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 397
12.2.2016 17:47:24   
emicaa
Ma nije ni bitno,uglavnom imam sad u SVOM novčaniku više para nego što je planirano user posted image
Jao što me oči peku jedva gledam i čini mi se da su crvene kao da sam plakala.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 398
12.2.2016 18:50:40   
suzi kju
Emice i ja čitam i ne kontam, jesi to imala jednu platu u šteku user posted image , jednu redovnu podigao tm a drugu tu iz šteka ti?

A ja danas išla do grada malo šetala kupovala sebi nešto, nešto mojim cicama dok ih je mm čuvao.
Malopre uradila sebi nokte, imam crveni gel, otkad nisam radila noktice auuu, gotovo godinu dana...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 399
12.2.2016 19:36:48   
emicaa
Nisam suzi nego koliko mi je uplaćeno podignem ja i onda još toliko podigao mm.
Jao dodji i meni uradi nokte,ne pamtim kad mi je neko sredjivao nokte.Dosadilo mi da sama sebi lakiram stalno.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here