Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 7:20:06
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, kao noćas se malo manje budila! Maraj, meni se nije mjenjala noga, nisu mi oticale noge u trudnoći, tako da ti ne mogu pomoći. Jess, kako je L? Suzi, jesu li sad cure ok?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 7:41:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Maraj to nije do oticanaja. Postoji šansa da ti se noga ne vrati na staro. Jednostavno da ti se ''spustila'' noga i sada imaš za broj veće. Meni je kuma nadavala cipela posle njene druge (ili prve ne sećam se) trudnoće - jednostavno joj se povećala noga za pola broja ili za ceo. Meni jesu noge oticale u trudnoći, ali to u kasnoj i leti. Tad mi se urezale jedne sandale. Meni je normalna noga.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 8:07:32
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. D gleda snupija, ja leskarim jos malo Maraj, nije mi se ti dogadjalo, ali znam da se desava. Nema veze sa dobijanjem. Ja sam dobila kad je D imao 14 meseci
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 8:11:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T se samo jedenom budila na pola sata Rosita moja plata i nije baš nešto jer po sat i po stajem samo ali zadovoljna sam. Maraj i meni je noga bila ista,nekad imam osjećaj da je sad manja.Dosta stvari mi i 35 poveliko pa stavljam i one umetke.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 8:52:55
|
|
|
|
Maraj
|
Joj drage , blago vama.... meni kao da je stopalo otislo u sirinu. Cipele i sandale na stiklu , pa ne mogu da gurnem nogu u njih. Mogu samo do pola. Tacno mi se prosirilo... uzas....sve se nadam splasnuce. inace ne bi rekla da mi je poraslo u duzinu jer patike i cizme obujem , al letnju obucu nikako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 8:53:04
|
|
|
|
branki*
|
Koje umetke emice stavljas?ja imam isto neke cipele koje su mi vece,a moj broj,izlazi mi peta. Meni se vratilo stopalo na staro. Ustala u sest,odvela b u obdaniste sa sve bojanom,pa se vratile,ceka me rucak,malo da prebrisem i tako..
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 8:56:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mame, pozdrav od nas. U spava, N se upravo probudila, prica sa vrteskom . Maraj kako je L?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 9:00:17
|
|
|
|
Maraj
|
Um hvala ti , kaslje i dalje. Ima onaj sekret , pa sad dok ga izbaci. Nisam htela xa mu dajem lekove za iskasljavanje , da vidim da l ce samo proci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 9:42:55
|
|
|
|
emicaa
|
Branki našla u doboju zive se umetak za smanjivanje broja,vjerovatno ima i u cm ili dm-u ja sam ovo našla u nekoj prodavnici mješivite robe
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 10:33:12
|
|
|
|
jess021
|
Cao mame, L spava. Sinoc je imala temp, ali mislim da je od jutros bolje, nema temp, nije tako bleda i raspolozena je, samo sto nece da jede Nadam se da su i ostala decica bolje. Maraj, i meni je malo veca noga, ali kontam da je do kilaze, kad smrsam valjda ce i stopalo malo smrsati , ne dajem obucu nikom Sto se tice iskasljavanja, bebama se ne daje nista sem belog sleza (caj), malo ga lupkaj po ledjima kad je na stomaku da mu se odlepljuje taj slajm. Pisala sam to vec nekome.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 12:28:32
|
|
|
|
Maraj
|
Jess utesi me to za stopalo mislila sam da sam samo ja nogata. Ni meni se ne daje moja obuca jess i meni L slabije jede. Nekad pojede 40ml za ceo dan. Juce 100ml za ceo dan. Doduse sisa on pa ne znam koliko posisa al pre oce prehlade he sisao i imao 4-5 obroka sa ad mlekom. Bio je ubledeo dva dana , sad je vec bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 13:30:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Joj drage , blago vama.... meni kao da je stopalo otislo u sirinu. Cipele i sandale na stiklu , pa ne mogu da gurnem nogu u njih. Mogu samo do pola. Tacno mi se prosirilo... uzas....sve se nadam splasnuce. inace ne bi rekla da mi je poraslo u duzinu jer patike i cizme obujem , al letnju obucu nikako Isto, a inače imam usku nogu. I ne nadaj se da će se vratiti na staro noga inače raste čitav život (kao i nis i uši).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 13:31:23
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Emice, blago vama, dve plate Emice, ja se nasalila povodom toga da je tm u neznanju isao da podigne platu koju si ti vec podigla. Ni na kraj pameti mi nije bukvalni smisao mojih reci i iznosi Nadam se da se nisi nesto uvredila.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 14:06:41
|
|
|
|
jess021
|
Jao zene kako sam se uplasila danas. Dok je L spavala ja joj merila temp kad ono 35.6, panika. U guzi 36.2, znaci bas niska. Oduzela sam se .Odmah je probudila, naravno. Ona nervozna, ja uplasena. Posaljem dr poruku, ona ne odgovara. Onda joj panicno merim temp svakih 10min, uz oscilacije, uglavnom niska. Stize poruka od dr da se to javlja nakon visoke temp, da ne brinem i samo da je utoplim. Videla sam posle da je Ada pisala da je imala slicnu situaciju sa Ivom. Sto kaze mm vise sam se uplasio nego od viseok temperature. Ana, nemoj tako, ja jos zivim u nadi Rosi, ja i dalje ne znam kako su oni oboje podigli Emicinu platu
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 14:16:51
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita ma kakvi uvrijedila samo te nisam skontala Jess jel sad normalna temperaturica.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 15:09:57
|
|
|
|
Rosita
|
Emica je podigla platu a muz je oterao u minus, tako ? E dobro da objasnih
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 16:23:15
|
|
|
|
emicaa
|
Nije me otjerao u minus jer jedan račun koristimo ali dvije kartice,nego mi bilo smiješno.Govorim mu već par dana i svaki put zaboravi i baš juče se sjetio otići kad sam i ja otišla.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 16:28:28
|
|
|
|
jess021
|
Emice, nije mi i dalje jasno, ali nema veze, bitno je da ima para L spava, malopre je bila temp 36.4.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 16:34:57
|
|
|
|
Maraj
|
Jess ljubni nam drugaricu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 17:10:19
|
|
|
|
emicaa
|
Jess jbg ja svoju platu uvjek podižem da ne potrošimo i uvjek štedim za nešto samo što sam sad podigla i ja a i mm.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 17:18:38
|
|
|
|
Maraj
|
Emice ja nista danas ne razumeh oko tvoje plate
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 17:21:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ja crkog od smeha :) plata, Emica, ko sta ne razume, razume... :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 17:47:24
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nije ni bitno,uglavnom imam sad u SVOM novčaniku više para nego što je planirano Jao što me oči peku jedva gledam i čini mi se da su crvene kao da sam plakala.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 18:50:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Emice i ja čitam i ne kontam, jesi to imala jednu platu u šteku , jednu redovnu podigao tm a drugu tu iz šteka ti? A ja danas išla do grada malo šetala kupovala sebi nešto, nešto mojim cicama dok ih je mm čuvao. Malopre uradila sebi nokte, imam crveni gel, otkad nisam radila noktice auuu, gotovo godinu dana...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 12.2.2016 19:36:48
|
|
|
|
emicaa
|
Nisam suzi nego koliko mi je uplaćeno podignem ja i onda još toliko podigao mm. Jao dodji i meni uradi nokte,ne pamtim kad mi je neko sredjivao nokte.Dosadilo mi da sama sebi lakiram stalno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?