|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
10.2.2016 14:04:16   
Rosita
Dan mame ! Iskucah post i izbaci me. Tek stizem da se javim. D od juce nije imao stolicu to jest od sinoc. To me je malo smirilo. Videcemo kakva je sledeca. Jutros izvadio jogurt i kao hoce da proba, kad je probao pobeze dete od stola, facu mu je trebalo zabeleziti, rece da je odvratno, isto i sir kad je mrvicu probao, sanse nema, rekli su moze treci dan nesto od mlecnih proizvoda. cucu se sutra sa dr ali ovo danas nije uspelo jer nece. Moracu ujutro da mu maskiram sa necim. Ali prvo da vidim stolicu.

Ja isla da polazem voznju i polozila user posted image

Emice, sve su ti zene vec rekle, moze da bude u vezi sa bebom ali i ne mora. Meni D sad hoce sa mm ali i tih veceri kaze da bi radije sa mnom na spavanje. Imao je faze, recimo kad je skidao pelenu, kad nije hteo da cuje da mm radi bilo sta oko njega. Ti imas dosta vremena do porodjaja. Samo je mazi i prizaj joj, sigurnost i razumevanje kad postignes kod nje, nema zime. Ja sam proletos bila tri dana u bolnici, D sam pricom lepo pripremila (napunio je bio 2 g) ali sam se isto nervirala kako ce, kad ono super!

Sve vas ljubim.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 326
10.2.2016 14:25:58   
Sanjica26 RR
Rosita bravo za voznju.user posted image
Skroz sam zapusena. Pricam kao da imam stipaljku prikacenu za nos.
Sonic kad sam odvela T na ples svratila sam do biblioteke da vratim njihove knjige. Uzela sam I'm druge. Sebi ne uzimam jer imam da ucim.Posto mi drugarica radi na odeljenju za starije uzela Sam malo da se opustim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 327
10.2.2016 14:38:48   
vonavoj
UM,super za seke,vidis da si dzabe brinula,sve dodje na svoje! I kao sto kaze nema nista sladje i vece od njihove ljubavi! Kad T kaze gde je moja bucka! Mnogo se lepo igraju! I nedostaju jedna drugoj kad nisu zajedno!
inace,i zvanicno sam sama na poslu,hahhaha..od nas 6user posted image ,uradila lagano posao i sad kuliram,kad su se svi razbezali,ne moram da uradim sve njihovo!

ps.da li vidite moje tikere? ja ne!

< Poruku je uredio vonavoj -- 10.2.2016 14:40:22 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 328
10.2.2016 14:51:10   
Rosita
Tikere ne vidim!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 329
10.2.2016 14:55:55   
Maraj
Vonvidim jedan , druga dva ne

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 330
10.2.2016 14:57:52   
eca89
Bravo Rosi,cestitam!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 331
10.2.2016 14:58:23   
Mariya
Dan mame! Ja radim. Još malo pa na ručak.
Moje devojčice su još uvek dobro. Uh,kad bi samo potrajalo do marta,da izvučemo jedan mesec da su zdrave...
Ja nisam imala problema sa L ni kad sam bila trudna, ni kad sam sr porodila. Nisam je nešto preterano pripremala, niti je ona mazila moj stomak,niti smo joj svakodnevno govorili za seku, rekla sam da imam bebu u stomaku, da ću ići u bolnicu da je rodim,dogovorile smo se kako će se zvati itd. Ni tad a ni sad nije ljubomorna. Mislim da je tu dosta do tebe emice,osim što ste vas dve stalno zajedno (što je normalno),pa je navikla na tebe i traži tvoje prisustvo, ona je shvatila da sve postigne ukoliko dovoljno dugo vrišti ili plače (imam i ja takvu kućiuser posted image ),zato što si oset_ljiva na njene suze.
A za spavanje sa bebama...Mi smo 1noć spavali sa L kad je prvi put imala temperaturu pa smo mislili da ćemo umreti od brige jao kad se samo set_im user posted image A sa H nijednu jedinu noć. Stava sam da je noć za spavanje i da svako spava najlepše u svom krevetu. Imamo ceo dan da se mazimo,a uveče se izljubimo i svako u svoj krevet.
Rositauser posted image za vožnju. I za D. Da li to znači da je prerastao alergiju?
Von,ja vidim 1 tiker.

< Poruku je uredio Mariya -- 10.2.2016 15:02:20 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 332
10.2.2016 16:07:38   
vonavoj
Nesto mi se desilo sa tikerima..moram da popravim!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 333
10.2.2016 16:26:55   
emicaa
Mariya ono sinoć je bilo strašno.Inače joj ne popuštam na suze toliko,što ne može ne može ali u životu je nisam čula da plače kao sinoć user posted image
Rosita čestitam na vozačkoj user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 334
10.2.2016 18:40:45   
suzi kju
Sedoh da se odmorim malo, mm skuvao kafu i reko ' da pročitam novine i pogledam šta ima na rr pa se smorih kad videh vest u novinama za to neko detence koje je umrlo u vrtiću user posted image strahota!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 335
10.2.2016 20:08:48   
jess021
Rosi, bravo!
Suzi, kako su smizle? Ja zato ne citam novine, prepune su crne hronike.
L je dobila neki stomacni virus. Danas je dva puta imala proliv i veceras temperaturu. Dala sam joj probiotik i Febricet. Sad spava.
Misica, bas mi je zao, ceo dan samo da je kod mene. Valjda ce brzo proci.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 336
10.2.2016 20:52:12   
adulence
dobro vece mame,mi polegali decu,eno ih spavaju...
Maraj ti izbacila muza,a ja danas upravo izbacih i malo dete iz sobe,eno ga sa sestrom spavaju zajedno u sobici...
suzi jel prosao osip,jess bas mi je zao,mada moram da pitam mame,kako znate da vam bebe imaju proliv kada je njihova stolica reeeeetka,mislim znam da bebe mogu da imaju proliv ali ne znam jel bih umela da prepoznam??

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 337
10.2.2016 21:01:27   
IvanaSK RR
Mom sinu je curilo iz pelene.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 338
10.2.2016 21:11:35   
branki*
Cao,mame!
Rosi,tebi prvo da cestitam,bravouser posted image
Da,curi iz pelene,smrdi puno i kao voda tecno.
Usoavljujemo decu.sad cu da procitam novine preko neta da vidim za to detenceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 339
10.2.2016 21:14:53   
Sanjica26 RR
Ja Sam procitala i nije mi dobro .user posted image
Moja deca spavaju. I ja cu uskoro.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 340
10.2.2016 21:38:04   
suzi kju
Jess bolje su, hvala user posted image ospa je verovatno virusna, jer su bile prehlađene, uglavnom povlači se, E je nema više, a A ima još po malo, njoj malo teze se povlači jer je bila više prehlađena, pretpostavljam.
Inače okupli ih ručkale i zaspalš, mm ode pod tuš đa ću ja pa u horizontalu, baš sam nešto umorna. Peglala sam danas gomilu veša a ja ništa ne umem sedećKiuser posted image pa su me noge zabolele.
Sutra idemo na kontrolu kod ušnog i kod neurohirurga, usput da svratim do lisce po neki grudnjak, nekako mi se smanjile grudi user posted image

Direktna veza do poruke: 341
10.2.2016 21:41:32   
Valerie
strasno strasno za detence user posted image

adulence, svaka cast za decicu, super kad mozes da imas poverenja u veliko dete. ja nemam dovoljno, nisam mirna ni kad odem do kupatila. zaista nemam ideju sta moze da joj padne na pamet, od toga da joj da lego kockicu, nesto za jelo, da je prejako zagrli, nemam pojma. ne bi je namerno povredila, u to verujem. nema tu ljubomore, nego zeli da je ukljuci u svoj zivot, jedva ceka da se igraju zajedno... preterujem, ali meni lakse da ih gledam. tako da ce se pre nama smesiti dnevna nego sto cu ih spajati u istu sobu user posted image
i ja sam pitala slicno za bebinu stolicu, nama 4-5 tecnih dnevno uobicajena stvar, ume da probije, a oseti se s vrata user posted image . uvek mi je raspolozenje merodavno.
udavismo se danas sa temperaturom starije, doslo do 38.6 pa nikako da se spusti i posle sirupa, sad je nesto bolje. sva je bila smorena, bas jadnicak. i kako je mala dobila pentaksim juce, bas sam u strahu da se i ona ne razboli, skoro da je nisam iznosila iz sobice... ne znam koliko dugo treba da ostanu zdravi nakon vakcine user posted image

Direktna veza do poruke: 342
10.2.2016 21:57:00   
emicaa
Ado kad je virus smrdi toliko da štipa za oči user posted image a dok beban obavlja posao čuje kao kvrčanje tako nešto.Prepozna se to lako,samo se nadam da vam neće trebati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 343
10.2.2016 22:03:57   
jess021
L inace nema tako retke stolice, njene redovne budu vise kremasteuser posted image
Da, i proliv ima skroz drugaciji miris.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
10.2.2016 22:05:20   
Rosita
Mamice, hvala :)
Jess, bezveze, probiotik obavezno. Da sto pre prodje. Meni je D sad veliki, ja njemu i dva bulardija dam prvi dan stomacnog .
Valerie, ne verujem da ima takve preporuke koliko dugo da ostanu zdraviuser posted image . Radi sto je do tebe, bice dobro!
I ja citag za detence, tragedija, da se zaledis. Uzas jedan.
D danas jednu normalnu stolicu, hvala Bogu. Sutra zovem dr. Ne znam jos sta ce reci. Jeo je proju sa malo sira unutra, bas tragovi su bili u njegovim projama, za veceru.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 345
10.2.2016 22:05:52   
suzi kju
Meni su obe imale takvu stolicu, prolivastu, i kad su kakile tako se čulo, al ja kontam da je od antibiotika, od prehlade, i smrdelo je baaaašš, širi zenice na daleko user posted image , sad je već drugačije.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 346
10.2.2016 22:10:43   
Sanjica26 RR
Au Valerie pa veliko je tvoje dete da bi to radilo. Moras da im das sansu.user posted image Moje jos odavno spavaju zajedno. Sad kad je Sofi veca uvuce se kod Teodore pa se kikocu i pricaju. A T bas lepo brine o njoj I kad je bila kao tvoja. Evo situacija od juce. Sofija je plakala u svojoj sobi jer she naljutila na mene. Teodora je otrcala u sobu da je mazi I legla u sobu da bi ona zaspalauser posted image
Emice okacila sam ti nesto na zid.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.2.2016 22:15:23 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 347
10.2.2016 22:22:00   
vonavoj
Adulence,ne sisa nocu? Svaka cast sto ste ih spojili. Ne znam kad cu i kako cu da prebacim J kod T,imamo dva kreveta,ali bojim se da ne padne,a pri tom J spava sa nama u krevetu i stalno pipka da li sam tu!

Direktna veza do poruke: 348
10.2.2016 22:31:20   
vonavoj
A to za ostavljanje starijeg sa mladjim detetom zavisi i od stava roditelja. Ja sam moju oduvek mogla,iako je imala 3godine kad se J rodila. Mnogo je pazljiva i uvek joj zadam zadatak da je cuva,da se oseti odgovornom,samostalnom..i od uvek joj govorim da J ne sme nista sitno,da pazi. I kad god su samw i pitam sta rade,kaze J sw igra i ne stavlja nista sitno!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 349
10.2.2016 22:37:03   
Sanjica26 RR
T je imala obicaj da vice iz druge sobe:" Mama, Sofija stavlja nesto u usta".

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here