Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 10.2.2016 22:40:41
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 T je imala obicaj da vice iz druge sobe:" Mama, Sofija stavlja nesto u usta". Isto!! Ili,maaaamaa, ukakila se! Sanjice,nase velike seke su mnogo slicne! I prave su seke!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 10.2.2016 22:51:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeste. Juce kazem Teodori da je banda i Sofi ponovi. Pitam Sofi jel T banda, a ona uperi prstom i kaze: "Ti mama". Brane jedna drugu. I ako Sofi uzme cokoladicu nosi T i obrnuto.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 6:47:49
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 7:16:57
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, kao da me teretnjak pregazio, budila se samo 8x ! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
< Poruku je uredio eca89 -- 11.2.2016 7:19:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 7:50:58
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,i T je loše spavala opet,spremamo se i trk u igraonicu.Stalno spominje gabi,išla bi kod nje svaki dan ali da idem i ja Von,Sanjice ja mislim da sestre imaju neku posebnu vezu zato se toliko vole,to je baš divno.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 9:25:45
|
|
|
|
jess021
|
Mame, gde ste? Mi smo bolesni, imala je sinoc i temperaturu, bas sam se uplasila. Prebledela je i skroz slabo jede, davala sam joj one hippove sokice sa elektrolitima na kasicicu, bas su gadni.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 9:25:52
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro von , sanjice , divno , raspilaviste me od jutros sa pricom o vasoj deci... suzi bas sam mislila da ti pustim porukicu , al vidim dobro su devojcice. adulence kako je prosla noc bate i seke , jesu li prespavali zajedno u sobi? Meni L budan. Losije spava od kako se prehladio. Malo spava , malo stenje , pa me juri po krevetu , pa sisa.... ranije nismo ni imali nocni obrok. U 6 prvi put sisa...ja bila naspavana ...sve se promeni od glupave prehlade
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 9:30:53
|
|
|
|
Maraj
|
Ooo jess...sad vidim. Kako je od jutros? Jer htela te sokice da popije. meni L od kako je prehladjen nece ad mleko. Povuce flasicu i kad oseti , pljuje ili ima nagon za povracanje. Sva sreca imam nesto mleka , pa sisa. Sisu ne odbija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 10:29:26
|
|
|
|
Valerie
|
Jess, da brzo ozdravite. Velika lepo spavala, bolje joj je. Nadam se setnjici, jos malko da otopli. Ma znam da preterujem, ali moj mir nema cenu. I moja je bas brizna, kad pocne da joj otima pelenu kad se pokrije preko glave, mala se zabezekne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 11:04:17
|
|
|
|
jess021
|
Malo je bolje, ali je bledunjava, valjda ce proci danas. Ti sokici imaju od sargarepe i jabuke, ali su bas gadni. Malo je pila kad sam joj davala kasikom.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 12:37:47
|
|
|
|
jocajaca
|
Ćao mame! Imam nekakve zanimljive knjižice u pdf za rad sa dječicom između ostalog imaju dvije knjige od dva defektologa dr.Iva Cibulka I Dubravka KOcanjer mislim da su to hrvatski defektolozi,pa ako neko hoće da mu pošaljem na mail ili ako administrator imaju ideju gdje I kako bi te knjige mogla uploadovati na ovaj saj....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 16:10:04
|
|
|
|
Maraj
|
Jess i meni je L bio bledunjav a oci crvene tj kapci. Mislim da je bio talav dva dana. ja mu nisam davala te sokice. Jer joj to prvo sto je probala posle mleka? Jer je inhaliras ili samo paracetamol/brufen
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 16:23:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobar vam dan. Jess da brzo ozdravi lepotica! Mi smo danas išli u Tiršovu, sve je super, onda na dedinje na orl, i tamo sve super, nemamo upalu, i kaze dr da čuju kao Indijanci A mi znatno manje kašlje, par puta se zakašlje samo u toku dana, a E kašljuca još po malo, ona kasnila s prehladom za A pa će i ona biti bolje za dan dva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 17:16:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo danas konačno uspjele otići u šetnju pa smo otišle i do banke da podignem svoju platu za odmor da skupljam pa je mm otišao sa posla i nije provjerio pa je i on podigao moju platu
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 17:40:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mi smo danas konačno uspjele otići u šetnju pa smo otišle i do banke da podignem svoju platu za odmor da skupljam pa je mm otišao sa posla i nije provjerio pa je i on podigao moju platu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 19:02:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Drage ja sam pre tačno godinu dana ugledala svoje prve crtice, bio je to deveti dan od embriotransfera, pa sam sutradan ponovo radila test a na petak 13-ti sam vadila betu koja je bila pozitivna. I sad evo čuvam ova moja dva anđelka!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 19:14:55
|
|
|
|
Maraj
|
Super suzi secam se da smo ih cekale zajedno ....ko da je bilo pre 10god. Nego jer dajes curicama sad nesto nakon inhalacija ili ce taj kasalj proci sam od sebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 20:33:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne, ne dajem im ništa, uglavnom sačekam malo posle instalacije pa im prsnem u nosić Nisitu ili fiziološki i izvučem sekret. A meni se baš čini kao da je pre par meseci bilo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 20:43:48
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame.. Jess,nadam se da je lenka bolje. Maraj,suzi ,sanjice,nadam se da su i vasa decica bolje! Ja umorna bas nesto.malo procunjam dok bojana sisa,pa da pospremim kojesta po stanu i idem da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 20:49:14
|
|
|
|
eca89
|
Branki budi li se Boka jos nocu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 21:19:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki dobro su. Sutra I demo na kontrolu i ako Bog da odosmo kod mojih. Ja sam iscrpljena. Manta mi se. Danas Sam se isforsirala. Oribala Sam ceo Stan. Mada, mogla samda ostavim mm-u dok nismo tu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 21:55:19
|
|
|
|
Rosita
|
Vecer mame. Mm uspavljuje D. Mene boli grlo kad gutam a i spolja s desne strane. Pijem caj. D je danas popio trecih 100 ml mleka. Za aad je ok. Sutra nas dvoje idemo u autoskolu i do vrtica da vidimo tete i drugare u uzmemo jelovnik. Mm je isto juce zakilavio al in sme da pije svasta a ja ne smem. Pijem caj, prskam propolis. Suzi i maraj, sanjice, super, izborise se decica Jess, kako je sad L? Emice, blago vama, dve plate
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 22:12:06
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Branki budi li se Boka jos nocu? Ma,budi se ,ecka,kako ne,po 4,5,6 puta svaku noc a,citam i anastasija isto!
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 22:22:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Suzi,i ja sam pre 2 godine ugledala crtice,i rodih J!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 11.2.2016 22:38:00
|
|
|
|
Maraj
|
Drage ja i dalje ne mogu da obujem cipele /baletanke... sve mi malo. Noga mi i dalje otecena. Da l sto jos nisam dobila nakon porodjaja....sve se tesim splasnucu kad dobijem.... uzas jedan. Zabih se sad u moj cipelarnik i dusa me boli kad vidim moje cipele i nogu koja ne moze da stane u njih jer se vama noga vratila na staro , i kad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?