|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
12.2.2016 19:45:50   
suzi kju
Joj Emice uzivala sam ranije da radim, sebi, sestrama, drugaricama, kolegenicama, a sad me mrzi da sebi da uradim. Dobro sad i nemam vremena, i ovo danas je bilo brzinski i seckano milion puta. Sve mi neobično sada ovako sa sređenim noktima user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 401
12.2.2016 21:05:33   
Maraj
Suzi verujem ti. Ja sam uvek imala svoje nokte -duge i nalakirane. Sad em ih skratila da ne zakacim L em ih ne lakiram , ko da prsti nisu moji.

nego ona moja prica o oteklim stopalima.... danas probam burmu da stavim , ni nju ne mofu. Dodje prsten do onog zgloba na prstu i tu stane....strasno...inace ja nisam nilad bila na dijeti . Nosila 38 konfekcijski broj....sad nikako da splasnem...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 402
12.2.2016 21:10:23   
bebilule
Dobro vece cure! M zaspao ko klada. Danas je vas cijeli dan bio raspolozen za igru. Ja se nesto bas umorila. Mislila sam peglanje ostaviti za sutra, ali sutra opet imam goste, i tako...
Samo da hoce proljece pa da se ova djecica rijese fiziloskog, aspiratora, sirupa.... Suzi, ja nokte skoro i nemam. Male mi ploce, nokti tanki, nidje veze. Gelove sam jednom probala i bila sam smijesna sama sebi user posted image .
Maraj, ne znam sta bih ti rekla. Ja.nisam oticala u trudnoci ali se nisam puno ni udebljala. Moji problemi sa kilogramima su nastali nakon poroda. Vjezbas li jos? Ako je otok trebao bi polako nestajati i od treninga.

< Poruku je uredio bebilule -- 12.2.2016 21:13:25 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 403
12.2.2016 22:11:51   
Rosita
Sad sam shvatila- Emica i njen muz imaju zajednicki racun na kome je bio neki iznos, emica je podigla pare u visini plate , onda je njeb muz podigao jos toliko i to je touser posted image . Ako nije tako predajem seuser posted image .
Ja evo kuckam i cekam da D zaspi, sad ce on.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 404
12.2.2016 22:27:30   
jess021
Rosi, ti si nas Serlok Holmsuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 405
12.2.2016 22:46:04   
Anoniman
Emice ahaha glavna misterija dana je tvoja platauser posted image
Laku noc mame . Meni deca I krevetu jos od 21h, je se malo druzila sa mmuser posted image user posted image sada gledamo neki film i bezimo u krevet.

Ljubim vas sve!

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 406
12.2.2016 22:46:25   
Rosita
Jao jess, danas se stvarno osecam tako. Kad bih ti pricala kako sam istrazivala i izbudzila sebi pravo za one lekove sa d liste, koje sam danas podigla user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 407
12.2.2016 22:47:00   
Sanjica26 RR
Juhuu zene. Nas tri smo kod mojih. Konacno. Vodili smo SOFI na kontrolu. Jos treba da pije antibiotik I sad inhalqcija do srede sa bisolvonom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 408
12.2.2016 23:11:38   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Rosita

Sad sam shvatila- Emica i njen muz imaju zajednicki racun na kome je bio neki iznos, emica je podigla pare u visini plate , onda je njeb muz podigao jos toliko i to je touser posted image . Ako nije tako predajem seuser posted image .

Ja sam to odmah shvatila, ne znam što ste se tako zbunile user posted image

Rosi, super ako si uspela da središ za lekove, nije uopšte mala cifra u pitanju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 409
13.2.2016 7:01:51   
Trcosava
Jutro mame!!!

Emica i plata ahahah - ja sam u prvi mah skontala da je oterao u minus haha ali posle skapirah. Jedino mi nije jasno kako ona može na njegov račun, osim ako je plaćena na crno.

Emice jel vi tamo imate poreski broj?

Ja se probudila u 6. Gladna kao pseto, cela sam se tresla i pojedoh sad pola banane.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 410
13.2.2016 7:54:48   
suzi kju
Dobro jutro. Moja su se deca probudila u 05:30h...
Ručkale su i eno spavaju a ja i mm pijemo kafu pa da idem do pošte da poplaćam račune pa do radnje, pijace i kuću, a vidim grozno vreme napolju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 411
13.2.2016 8:00:52   
branki*
jutro,mame!boza i ja budni,ono dvoje spavaju.
vreme bljakavo.danas sam mirna,juce pocistila ceo stan ,samo immam rucak da stavim.otici cu ako stignem do snaje,treba da se porodi u ponedeljak ili utorak.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 412
13.2.2016 8:22:00   
dijana1*
Dobro jutro mameuser posted image
Nama juce bilo 2 meseca, usli smo u treci......mali moj beban bas raste. Isli smo na kontrolu i ima 5800.
Mm je u utorak otisao za Nemacku pa se borim sa decom. Stize tek sutra uvece. Bice mi veselo za vikend sa njimauser posted image
Juce pravila sladak kupus da imam za 2 dana da sam mirna bar sa ruckom a on nikada gori. Kao da sam komad plastike kuvala sa junetinom.
Vidim da su decica bolje. Ljubim vas sve.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 413
13.2.2016 8:27:43   
emicaa
Dobro jutro,nadala sam se da će me T pustit da odspavam malo ali čim spomenem da se igra sa tajom a mama je u sobi odma uzbuna.Na keaju smo ležali sve troje i mazili se.
Trćo nisam na crno,sve je legalno ali ovde može tako.Stalno govorimo da otvorim i ja račun pa da pare ostaju na njemu ali uvjek ostaje na priči user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 414
13.2.2016 8:38:30   
Rosita
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Rosi, super ako si uspela da središ za lekove, nije uopšte mala cifra u pitanju user posted image

Anci, do sad sam tri meseca kupovwla, 24000. Dr je mislila da nece moci ali je pregledala zakon i sta znam i isoisala mi recept! Dok ne dobih u ruke nisam verovala. Jedino sto sam ja pila austrijsku varijantu, o ova sto sam dobila je spanska .
Ni moja gastro ni dr mi nisu rekle da bih mogla da dobijem. Ne sto nisu htele nego nisu znale. A nisu verovatno ni duzne da znaju listu lekova neregistrovabih u Srbiji. Tako da sam ja vrsila istraguuser posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.2.2016 13:19:09 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 415
13.2.2016 9:16:47   
jess021
Dobro jutro!
L spava, ja pijem drugu kafu, mm trazi po kuhinji otvor za aspirator.
Misica nema temp, ali je jutros opet imala proliv, sad sam kupila Humanu HN, nadam se da ce joj pomoci.
Maraj, kako je L?
Rosi, bravo za lekove, bas mi je drago da si uspela.
Branki, blago tebi sto si spremil stan, kod mene je atomska bomba. Nadam se da cu uradiit nesto dok je mm kod kuce ova 4 dana.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 416
13.2.2016 10:55:14   
Maraj
Dobro jutro. Mi ustali oko 8
Doruckovali , L sad drema na sisi. Cekam da ucvrsti pa da ga prebacim u kreverac.
jess , super sto ti L nema T. Tako i ja cim se kod L nesto promeni ja odma menjam hranu....
L je bolje. Jos iskasljava slajm , al ga naravno guta... nosic mu ne curi kao pre. Uh sad bas ne voli da ga pipnem za nos , odma vrti glavom i krene da se buni. Dobro je samo da nam ne rreba aspirator za nos. To mu je bila nocna mora , cim ga vidi.
jess jesi dala L sta od ne mlecne hrane il samo te hipp sokice?
Kakav aspirator gleda tm? Jer onaj iznad šporeta? Nama je to najveca glupost koju smo stavili , da kad bi mogli najradje bi ga skinuli.

bebilule , ne vezbam vise. Samo nedelju dana sam . Pomerala sam neku masinu za sudove i zaboli me rana od cr. Bolela me par dana i prestadoh s vežbama

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 417
13.2.2016 11:07:41   
suzi kju
E a meni je aspirator iznad šporeta super stvar, šta god da kuvam spremam ništa se ne oseća, baš lepo vuče.

< Poruku je uredio suzi kju -- 13.2.2016 11:08:08 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 418
13.2.2016 11:25:58   
dijana1*
Decu sam strpala u igraonicu a ja brzinski da popijem kafu. Vreme je bas znjuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 419
13.2.2016 11:30:43   
popkica bebic
Mame drage, pridruzujem se temi! Ne uspevam da iscitam ko sta pise, ne zamerite, ali sada se pitam kako je mamama sa blizancima. Moj V je uuuzaaaasnooo ljubomoran i istraumiran. Smeta mu seka, mada mi rado pomaze oko presvlacenja i kupanja, ali kad god je dojim, on trazi paznju i da ga uzmem. Mali je, nema ni dve i po god.jos uvek. Kako sa tim da se borim? Inace, imamo 5 dana, a vec nas muce jaaaki grcevi, ne spavamo do zore. Nista ne pomaze...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 420
13.2.2016 11:37:31   
IvanaSK RR
Popkice, jeste probali termofor za grceve?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 421
13.2.2016 12:18:04   
dijana1*
Popkice mogu ti samo reci dobro dosla u klubuser posted image
sve te razumem
Vuk i Kosta se non stop svadjaju dok dojim bebu ili Kosta bas tada zeli da mi sedne na nogu i da djika. Sta cu moram..... inace vriska. Onda U dojim a on mi sedne na nogu pa ga dizem i pevam mu. Uvece jedna ruka Koati, druga Vuku a sisa bebi. Razapeli su me samo tako. Vuk je video od Koste da trazi moju ruku pa hoce i on. Ljubomora je cudo.
Uzmi bio gaja ili vaja kapi pa pokusaj a imas i espumisan. Srecnouser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 422
13.2.2016 12:31:22   
IvanaSK RR
Espumisan sme pre 15-og dana zivota?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 423
13.2.2016 12:34:29   
Rosita

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Uvece jedna ruka Koati, druga Vuku a sisa bebi.

user posted image user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 424
13.2.2016 12:54:11   
emicaa
Popkice kako si idržala bez V u bolnici?Sad si me zabrinula sa tom ljubomorom,nadam se da će brzo prihvatit seku.
T je konačno tražila da je tajo uspava sad na podne user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here