|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
13.2.2016 13:18:16   
Ana RR
Rosi, uredila sam ti poruku.

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.2.2016 13:19:49 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 426
13.2.2016 13:47:05   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Espumisan sme pre 15-og dana zivota?

Hmuser posted image
Deseti dan smo krenuli sa biogajom zbog ab a tek posle mesec sa espumisan kapima. Nije bilo potrebe ranije. Najbolje je pitati u apoteci. Ali biogaja sigurno moze.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 427
13.2.2016 13:48:41   
Rosita
E dobro, sad izgleda normalno, ne mogu lako da udesim preko telefona.

Ja evo kuvam kafu. Mada ne bih trebala, udavi me kiselina neka ... jos od sinoc, mozda je i od vremena.

D sad zaspao.

Pozdrav mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 428
13.2.2016 13:51:44   
IvanaSK RR
Emice, bas mi je drago sto je trazila tatu. Polako, mozda uopšte nece biti ljubomore.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 429
13.2.2016 14:10:21   
suzi kju
Popkice dobro nam došlaaa...
Mi smo kombinovali biogaju i espumisan,doduše počeli smo tek sa nekih nepunih mesec dana.
Joj malopre sam se tako ismejala mojim curicama, spremula im j a kašu pirinčanu da ručkaju, a one gladne, a ja naizmenično hranim jednu pa drugu.
Dok jednoj dam kašičicu druga se već buni i viče aaaaaaaa,samo što ne zaplače, tržzi još, ruka mi je samo letela od jedne do druge, smazale su očas posla, ljubi ih majka user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 430
13.2.2016 14:17:34   
jess021
Maraj, ne menjam ja hranu L, ona samo pije Novalac, ali Humana HN je specijalizovana formula za bebe koje imaju proliv.
Da, kupili smo kuhinjski aspirator. Otkad smo zastaklili terasu ne moze se lepo izluftirati. Sto ti smeta tvoj?!
Suzi, bravo za smizle

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 431
13.2.2016 14:28:20   
suzi kju
Jess i moje su na Novalacu...
Mi tek trebamo da zastaklimo terasu, kad ćemo to Bog zna...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 432
13.2.2016 17:08:59   
bebilule
Popkice, i mi smo koristili Biogaju i uz nju kim, termofor za bebe, a kada nista ne pomaze uzimali pelenu i peglu. To ga.je uvijek smirivalo. I da, ja sam na mamin savjet svaku noc posle kupanja.uljem masirala stomacic, onda zagrijem gazu, i omotam mu malo jace stomacic.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 433
13.2.2016 17:24:14   
Trcosava
Popkice, pogledaj temu pomoć bebi sa grčevima

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 434
13.2.2016 17:57:41   
popkica bebic
Drage moje, ceo dan ne mogu da udjem na RR, mada preko fona sam i zato. Hvala vam na odgovorima. Pisacu u adekvatnoj temi, samo da kazem da jos imamo patrljak pa ne smem toplo preko pupka da joj stavljam, a Biogaju smo poceli od sinoc da koristimo. Nadam se da ce imati efekta. Umorna sam od nespavanja.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 435
14.2.2016 8:37:01   
suzi kju
Dobro jutro mame...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 436
14.2.2016 9:02:41   
emicaa
Dobro jutro,da li ću ja ikada prestati kukati na Dorino (ne)spavanje.Sinoć opet sat i po budna i naravno ni jutros mi nije dala da odspavam user posted image
Juče bili kod zaove pa je vidjela kako je A šuta i sad je došla na ideju da i ona šuta menw,rekla sam joj ako me jednom udari istjerću je vani na kišu i odma je odustala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 437
14.2.2016 10:39:13   
Trcosava
Emice ja sam u tom periodu uzvraćala user posted image kad ona mene počupa, počupam ja nju. Naravno ne jako, ali dovoljno da vidi da nije lep osećaj. Šutirala me nije nikad, mislim da bi je opalila tako po guzici da ne bi znala gde je.

Luka ima pik na jedan šteker i na radijator. Toliko ga udarim po prstima da mu se ruka zacrveni (prstići) i on somina cmizdri i hoće da gurne prste u šteker. Srećom, taj šteker mu je na dohvat ruke samo posle kupanja. Kod peći ima još jedan, baaaaaaaš baaaaaaaaaš nisko, ali njega ne pipa. Ali zato radijator i termostt... ahahaha i opet ista priča - po prstima i kak i pec i no-no i on sivonja opet!

Sad ću da ga strpam na spavanje, mm i Ana će verovatno do prodavnice a ja da veDŽbam user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 438
14.2.2016 10:47:34   
eca89
Emice drugarice, evo i mene kao da me voz pregazio, na oči ne vidim.
Trco, isto mi imamo jednu ladicu od plakara nje kda se uhvati to je strašno, a kao ponavlja ona ne, ne i mlati glavom, ja je vratim 100x, a mm odmah po prstića, a meni je žaouser posted image !
Sutra je mm rođus, a napravila sam mu kolač,šta hoće više hi, hi. Šalim se moraćemo nas dvije sutra da idemo po poklon.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 439
14.2.2016 11:02:23   
emicaa
Trćo ona je grizla kad je bila manja pa sam joj rekla ako nekog ugrize onda ću i ja nju i stvarno sam to radila zato više ne pomišlja na to.Za utičnicu sam joj rekla ako stavi prst udariće je struje i uhvatim je za ramena i stresem i nije pikala mada joj je zanimljivo to kad je stresem user posted image Na udarce sam posebno alergična i to nikako ne dozvoljam.
Eco moja draga user posted image ne nam da li da se smijem ili plačem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 440
14.2.2016 11:08:25   
Trcosava
Emice, Ana nije nikad dobila one prave batine. KAko je mene mama lemala user posted image

Dobije po prstima ili po guzici (preko pelene). Luka sad samo po prstima. Ne vredi kad ne razume ili neće.

Eco, ovaj moj sve živo otvara. Hit je Anin orman, od svega on samo pobaca farmerke i helanke na pod. Čarape, gaćke i ostalo ne pipa. Zato sada svuda po kući polepljeni oni beli selotejpi za krečenje user posted image jedino tamo gde stoji usisivač - to vadi i vozi delove isisivača po celoj kući (ko šta radi mi se saplićemo o papučice raznorazne)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 441
14.2.2016 11:28:33   
emicaa
Ni ja Doru ne tučem,ne bih imala srca da je udarim ali me nekad tako zna izbaciti iz takta.Isto je dobijala po rukama a sad joj uzmem Mitru(najdraža beba) ili patku što spava sa njom.Nema joj gore kazne user posted image
Ovde snijeg sipa ali se odma i toi,moram posle Doru izvesti malo user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 442
14.2.2016 12:47:13   
branki*
Da se javnem i ja..dan je bas lep,boka spava,pa cemo kasnije ver napolje ili do mojih..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 443
14.2.2016 13:29:42   
madre
Drugari,upadam sa glupim pitanjem,ali sta cu kad niko nije otvorio temu smrad ispod miske posle porodjajauser posted image je l vam se desavalo?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 444
14.2.2016 13:41:59   
vonavoj
Madre,to je sve od hormona..ali ja sam normalno stavljala stik,pa se nisam osecala.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 445
14.2.2016 13:44:37   
madre
Von,meni ni stik ne pomazeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 446
14.2.2016 13:53:22   
emicaa
Madre moja zaova je imala tih problema i negdje je našla dezodorans koji se samo neko vrijeme koristi.Ako hoćeš mogu je pitati kako se zove pa provjeri ima li i tu.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 447
14.2.2016 18:44:04   
suzi kju
Nema vas danas... Mi šetali danas baš dugo, malo do bulevara, onda do olimpa po onom parkiću, baš nam je fino prošao dan.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 448
14.2.2016 18:49:04   
lesica
Pa kad su svi iskoristili dan za skitnju user posted image

Suzi, ti si negde na Zvezdari?

Mi kampovali po dvorištu, išli u kupovinu ja kao nešto kuvala. Opet smo slinavi, i takoc veselje uglavnom.

I da nam svi mališani brzo ozdrave.
Grl grl, drage!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 449
14.2.2016 19:00:07   
suzi kju
Dan je baš bibo za skitnju i šetnju.

Lesice u Kaluđerici sam ja user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here