Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 14:14:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mirijevo :), Mirijevski bulevar. Tebe cekamo do tada, a Suzi, ti i ja mozemo kad god :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 16:38:19
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage moje mame...Ne iscitah sta je koja pisala. Uf, pored adaptiranja na bebu, smirivanja ljubomore kod V i doooojeeenjaaa, ja imam i crevni virus. Imao ga je moj sincic dok sam bila u porodilistu i kako sam izasla napao je i mene, uf! Sva sreca pa je dijareja,a ne povracanje. Kako ste? Moja malena je prespavala celu noc, ali je zato zezala celo jutro.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 18:06:17
|
|
|
|
madre
|
Ja samo da javim da soda bikarbona radi posao! Nisam verovala, ali meni neutralise smrad podmisja bolje od stika! Popkice,proci ce i virus i ljubomora,ali treba snage da se sve to pribrano podnese,to je sigurno.
< Poruku je uredio madre -- 15.2.2016 18:08:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 18:55:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Možemo draga, još da uklopimo kad dolaziš u Kaluđericu, odlično , šalim se, moze naravno, ja sam za, samo da se uklopim da mi bude muz tu zbog dece da mi pomogne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 19:06:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Koliko vas je u tom kraju moje dete i ja se malopre vratili iz Mirijeva, ono nevreme nas uhvatilo usput, sreća bili smo u busu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 21:46:52
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: madre Ja samo da javim da soda bikarbona radi posao! Nisam verovala, ali meni neutralise smrad podmisja bolje od stika! Madre, pa zasto nisi verovala? Vidis kako je lepo kad ne smrdis.
< Poruku je uredio jess021 -- 15.2.2016 21:48:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 21:57:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Vidis kako je lepo kad ne smrdis.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 22:04:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni sve odgovara, moje dete je veliko :) Ana, mogla si na kafu :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 22:13:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mamike? Malo odmaram u produzenom vikednu,bas mi leglo! Inace,J nije dobila boginje..iako je proslo vec 16 dana..aj dajem joj jos fore..bas sam htela da prebrinem..ali eto..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 22:15:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moj sin je dva meseca odolevao boginjama u vrticu, svo vreme je bilo boginja u njegovoj grupi i na kraju ih je dobio. Ta dva meseca mu je verovatno bio dobar imunitet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 22:25:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Ali.meni je neverovatno,cak je i drugi dan od kad joj je sestra dobila boginje imala temp,virus neki protrcao..reko sad ce sigurno da je uhvati..pile iz iste case,po ceo dan zajedno..ali jok..aj to u vrticu i da razumem,nisi stalno u kontaktu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 15.2.2016 22:50:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Meni sve odgovara, moje dete je veliko :) Ana, mogla si na kafu :) Da znaš
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 7:50:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro od mene. Juče sam bila extra vredna. Posle standardnog vežbanja sam apravila i neke kolačiće koje smem da jedem pa sam morala da probam pola jednog. Onda sam se kaznila usisavanjem cele kuće, brisanjem podova i ribanjem wc-a i kupatila. Uz sve to spremila ručak i tek negde oko 4 mislim da sam sela. Bila i komšinica sa detetom, pa barem se nisam akala oko Ane. Luka se opet tresnuo. U nedelju se prevrnuo preko fotelje (seka ga pazila), a juče nabije gornju usnu na ivicu parketa (prokleh onog ko je pravio kuću). Raskrvario se i ne mogu da provalim da li mu se klati zubić ili ne Relativno brzo je prestao da plače, možda u roku od minute.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 8:16:59
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Trćo jadničak mali. Ova moja se cijelo jutro nešto buni,ništa živo joj ne odgovara,za sad je uspješno kuliram Nadje moju kapu pa joj krivo što joj je velika i tako još milion stvari.Naravno spavala je ne daj Bože nikome pa sad nadrndana
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 8:36:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice baš je jadničak utepa se sve. Ima crveno na ivici gornje usne, onaj parket baš oštar. Samo da nije zubić sjebao. O kako sam psovala. Verovala ili ne NI JEDNA soba nije u ravni. Sve imaju različite nivoe!!! Katastrofa. Aj što je ona nervozna, ima razlog. Ovaj moj mali se probudio nadrndan i kmezav. Ja još pola sata sedim, pa onda doručak i zatezanje kuće koliko je to moguće
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 8:48:49
|
|
|
|
emicaa
|
Pa u šta je gledao taj što je radio kuću majku mu.Jesil mu pipala zubić? I ja trebam sredit sve a ne mogu se pokrenem
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 9:34:32
|
|
|
|
eca89
|
Trco da samo nije zubić rasklimao, duša. Joj moja se navrzla na kantu za smeće i samo njoj leti, poludicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 10:37:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice pipala sam, ali ne mogu da provalim. Uteha mi to što nije do kraja izrastao. Ana je izbila zub sa neke 3 i po godine, bio skroz klimav, ali se posle vratio u normalu i eno još joj nije ispao. Eco, ista priča - ako je slučajno kanta van onog dela ispod kuhinje - o sreće i veselja. Generalno na đubre leti. A ja sam ga od kako smo izašli iz bolnice zvala ''đubre'' jer se dere, dere i kako ga staviš na onaj sto za previjanje - tako krene da se smeje. I onda ja kažem ''a sad se smeješ, đubre jedno'' i mm kaže da sam imala dobru dijagnozu tada hahahah da će bidne đubretar
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 10:54:35
|
|
|
|
emicaa
|
I Dora je djubretarka,kod nas ne može ali čim idemo kod sveki mora otvoriti smeće sa vidi šta ima unutra.Sreća ne pipka ga rukama samo pogleda. Eco spava li A bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 11:15:37
|
|
|
|
eca89
|
Ma, kakvi Emice ludilo, glava me boli, po cijelu noć se budi. Sad sam ukapirala, da njoj nije to jer je navikla da doji, nego je stvarno muče zubi, samo kuka i mmmmmmmmmmm plače po cijelu noc, kad zaspi, ond ja ne mogu, jer samo mislim sad će se probuditi, taman da sastavim, ona zaplače. Ne znam stvarno kako da joj poognem, strašno! Po danu je extra, kao da je uključena u struju , a ja mrtva !
< Poruku je uredio eca89 -- 16.2.2016 11:16:37 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 11:36:32
|
|
|
|
amelia
|
Da se turim u spisku ne naspavane mame ja ceo noc strazarim spavam sa otkrivenim (.)(.) Jer na 5 min mora da mu ponudim jer ako tako ne uradim bice zurke celu noc. Jos uvek smo slinavi i kasljuca ali nije nije strasno ne inhaliram ga. Trco ba bzv za malog samo da nije zubic procice.. moram i ja da pobam ovo sa sodom nije da smrdim nepodnosljivo ali vise smrdim sad nego pre
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 11:57:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame, izgleda da nas je danas nalo naspavanih, i mi smo loše spavali nešto. Pretpostavljam da postoji tema, al ja sa moba nmg da je nađem, sve mi izađu teme koje su zaključane. Htedoh da pitam mame kada su svojim devojčicama bušile uši? Čitala sam da savetuju svakako pre šest meseci, al eto pade mi na pamet da priupitam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 12:08:18
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi to sve zavisi kad ti hoćeš,neke mame izbuše već sa tri mjeseca a neke radije čekaju.Ja Dori još nisam i ne planiram u skorije vrijeme,djevojčica je i bez mindjuša
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 12:10:51
|
|
|
|
suzi kju
|
Mislim i ja da je rano još uvek, al imam u planu svakako. Pročitah sad intervju sa Serpi, divnooooo!!! Serpi preslatka su ti deca, divna ste porodica!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 16.2.2016 12:14:27
|
|
|
|
milicicak
|
Suzi evo tema Busenje usiju Mini buba nema busne usi a mislim da necemo da ih busimo dok sama ne odluci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?