Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 9:10:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro zene. Mi smo sinoc dosle od mojih. Bad sam se odmorila, a deca su uzivala Jos malo na posao. Mm je spremio Stan, tako da nemam uopste posla. Sinoc sam peglala i nemam vise dok se ne osusi drugi ves. Mene je zvala projateljica i kaze kako joj se mali opet razboleo. A trebali su da dodju u cetvrtak. I ja kazem mm da je trebao da pita da li su zdravi. DECA su se se od njih razbolela. Jer oni bez pardona dolaze. E, sad sam joj rekla da se vidimo kad im dete ozdravi. Ona se pravda da mu je procurio samo nos. Ma dovidjenja.Ali znate kako u poslednje vreme sve na finjaka kazem. Pre sam samo cutala. Nema rasprave
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.2.2016 9:19:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 9:14:42
|
|
|
|
jess021
|
Ja ne mislim da Maraj preteruje. L je sa 3 meseca dobila bronhitis, virusno, pre nedelju dana stomacni virus i pored toga sto se ne ustrucavam nikome da kazem da je ne ljubi u ruke, da ne dolaze ako su bolesni.... Ja nisam za tu varijantu celicenja dece, bar ne dok su ovako mali.
< Poruku je uredio jess021 -- 17.2.2016 9:15:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 9:22:10
|
|
|
|
bebilule
|
Kad smo kod celicenja djece, njen L je vec jednom bio na antibioticima. Pusti... Moja rodjena sestra se razbolila kad smo bili kod mojih, nije joj palo na pamet da prilazi M, a cak je nosila i masku kad smo bili u istoj prostoriji. Kakvo celicenje pored ovih ludih mutiranih virusa. Kod nas zadnjih mjesec dana umiru ljudi od H1N1. Nista neka se ne celice na taj nacin u ovo doba godine, na plus 15, a pri tome imaju nekoliko mjeseci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 9:30:05
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. ne znam sta da kazem...ovo da ste videli...uhvatila sam tog malog kako L stiska saku , a ovaj cvili , udarao ga po fontaneli. Ma najblaze receno odlepila sam. Odlepila zbog njihovih roditelja . Da l je moguce da ne reaguju kad vide kako im se deca ponasaju. Pa ne secam se nesto da su oni ovo dozvoljavali kad su oni bili mali....al dobro , necu vise da se nerviram. Toliko sam se iznervirala da me juce i prekjuce stomak boleo. Malo sam prokrvarila , a nisam jos dobila od porodjaja...ma uzas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 10:07:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro i od nas, mm danas počeo da radi posle dve nedelje, bas sma navikla da je tu, al kako sam navikla tako ću i da se odviknem A spava a E evo je viče aaaaa ooooo, neće da spava, što znači da će danas čitav dan biti u raskoraku sa spavanjem. Izdrzaću. E da, ja nisam za to da decu treba čuvati pod staklenim zvonom, ali Maraj je u pravu. Prvo krivim te roditelje nemarne, strašno! Al ja im svakako ne bih prećutala, i moja su deca isto bila na antibiotiku, kašljale su kao matore, pa što bi mi to trebalo opet. Malteritiranje dece , inhalacije, vodanje od specijaliste do specijaliste, ma hajde, me libim se ničega, svima kazem što mislim. Meni je htela da dođe tetka sa unučićima koji su antihristi živi, a pritom kaže bili su malo prehlađeni, sad su dobro. Ma ćao! Ne primamo posete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 10:09:54
|
|
|
|
suzi kju
|
A za mililitrazu mleka ja se uopšte ne vodim po tim tabelama, džaba tabela ako dete neće da pije, teram ih pa bljucnu posle. Kad su bile prehlađene pile po 50-100ml,noćas kad smo ih hranili popile po 190,malopre po 175ml.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 10:10:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Maraj u tom slučaju kažeš ti. Mislim, ako oni ne reaguju, onda reaguješ ti za takve stvari. Donekle te razumem, jer ti je prvo dete. Ka ddobiješ drugo već ćeš biti drugačija Pa znate i sami da sam pisala. Ana bila zdrada kao dren do dana kad sam otišla da se porodim. Tad je proslinavila i nisu joj dali da dođe u bolnicu i prvih možda 5 dana je imala masku kući. Kašljala je i curio joj nos. Posle toga, ništa. Išla u vrtić, pa sad u školu. Ja sam jedino pazila da ne dolaze prehlađeni kad treba da dobije vakcinu, i to uglavnom mmr (dakle oko prvog rođendana). Luka je 3 meseca slinavio i dobio mmr i ništa mu nije. Mame, malo se opustite. Ja sad odo da perem sudove, pa da malog strpam da spava, a ja da veDŽbam
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 11:09:04
|
|
|
|
Zemunka85
|
Cao mame, posle mesec dana bez vrtica nama se polako zivot vraca u normalu. S tim sto je opet pocela da hrce ima sleep apnea po celu noc, presekla sam moram joj izvaditi treci krajnik (ok ne ja ) pa idem danas u pola 7 da zakazem. Ovo je uzas... Ja sam u putu za sahranu, mm umro deka, zive iznad nas, msm covek 94god spasio se zadnjih mesec dana je mucenje bilo. Ali zamislite on i baka 68god braka...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 11:09:30
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Ovde kisica,nisam vodila b u obdaniste,tu smo kod kuce. Prekjuce mi se snaja porodila,od ujutro u bolnici sam bila,pa kod kumceta na rodjendan,pa onda popodne kod brata na veselje,do tri sam ostala,proveselila se i izlumpovala za sve pare sto se kaze juce ne mogu da se oporavim ceo dan!bilo je nenormakno toplo,isli ljudi u kratkim rukavima,mi otisli do jezera intako prodje dan.a,danas kisa Maraj,ja bih odlepila isto,a uopste nisam neka da drzim bebu u epruveti,ali msm da joj stavlja prst u usta da ovaj sisa i da ga lupka poi glavi,alooo breee i ti roditelji,nek zauzdaju svoju decu ili nek ih ne vode!pa,koliko puta sam isla samo sa mm kad je b bio mali,jer je bio bas zivahan,a ne vole svi da im se pravi lom ili sta znam vec,tako da ili vodi racuna o svom detetu ili ga ne dovodi,to je zlatno pravilo! Rosi,i moja svekrva je operisala zucnu kesu,i stalno se zali na neku kiselinu,moguce da je ova tvoja teorija tacna.
< Poruku je uredio branki RR -- 17.2.2016 11:13:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 11:31:16
|
|
|
|
emicaa
|
Zemunka a mogla si i ti operisati Trćo i od moje zaove je sin nemoguć,u nedelju sam gq mogla na mjesec lansieati,pridje i iz čista mira lui sestru o ruci pola sata su se prsti vidjeli,pa posle skače na nju da joj otme neku tablu a zaova izmedju njih i samo mu govori prestani.Teodoru nije nikad udario ali joj obožava nešto oteti da je rasplače.Jel i on Antihrist
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 13:02:55
|
|
|
|
jess021
|
Branki, cestitam od srca!! Mi bile do centra, ali duva neka vetrina pa smo se brzo vratile. U Extreme intimo je snizenje, ima lepih stvari za bebe. Ja malo trosila pare od mm, sta cu kad mi je napravio karticu za njegov racun
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 13:06:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Čestitkeeee Brankii! Jess troši baš te briga Ja sam malopre primila jednu diiiiivnu vest, sestra mi je javila da je trudnaaaaaaaa, 6 nedelja, presrećna sam, častim mame, ko šta pije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 13:09:53
|
|
|
|
branki*
|
Hvala😘 Suzi,bas lepo,mogu misliti tvoju srecu!ja cu da nazdravim sokom!
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 13:37:33
|
|
|
|
Valerie
|
cestitam suzi! da bude laka i skolska!!! branki cestitke! auuu sto duva, prosetali se 200m
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 14:57:31
|
|
|
|
emicaa
|
Jel mi se čini ili nam se Ada ne javlja par dana? Suzi čestiram,da ti seka ima laku trudnoću
< Poruku je uredio emicaa -- 17.2.2016 14:58:24 >
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 15:03:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala vam!!! Par meseci su radili na bebi i eto jeeee, jupiii!!! To mi je najdraže. Da nema Ade... Mm danas počeo da radi i odmah ostaje duze grrrrr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 15:52:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, zelim tvojoj sestri laku i lepu trudnocu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 16:18:23
|
|
|
|
bebilule
|
Tetka i buduca tetko cestitam! Moja sestra je zakljucila da je divno biti tetka. Kaze volis ga kao svoje, a nemas nikakvih obaveza. M i ja bili u set_nji. On sve prespavao naravno. Kafica, sunce...ljepota. Ovdje nema vjetra pa smo bas dugo ostali. Buckam neki rucak pa cu malo odmoriti. Jos kad bi me M pustio da spavam, bilo bi divno.
< Poruku je uredio bebilule -- 17.2.2016 16:20:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 19:04:22
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ne stižem da dišem a kamoli da pišem mi se mučimo sa pupčićem još svaki dan smo u institutu za m i d. Maraj ja te totalno kapiram i podržavam. Suzi sve nabolje želimo seki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 19:30:38
|
|
|
|
amelia
|
Vece mame suzi divno postaces tetka. branki cestitam i ovde ja upravo uspavala A i malo da prilegnem boli me glava. Mm otisao da gleda neku utakmicu dosle mi utakmice vise preko glave. Nista nisam spremala za veceru smucilo mi se vise svaki dan omlaticu neki sendvic
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 19:38:33
|
|
|
|
Maraj
|
Lisa sto idete na institut? Jer zbog pupka? Nama je dr pedijatar lapisirala i tek onda je otpao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:33:04
|
|
|
|
branki*
|
Ja skuvala makarone,pa sa sirom izmesala,brzinski!nadam se da ce boka zaspati,visi na sisi..bila do bolnice popodne da vidim snaju i bebu,kako je mini,boka mi dodje kao dzin sad Vreme je neverovatno,juce sunce i vrucina,danas vetar i kisica ceo dan..
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:43:19
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Ja skuvala makarone,pa sa sirom izmesala,brzinski! Joj Branki ne prkosi, ja sam na hrono. Mojoj A.su izbile obe gornje cetvorke, zato ona jadnice place onoliko, a ja sam mislila da to ide po redu, koliko joj se bijele gornje dvojke, a probiti nikako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:46:39
|
|
|
|
branki*
|
Je l jesi,eco?nisam znala.meni to deluje nekako komplikovano,sta znam.ovako samo smuljam makarone i cepam W,da znas da se i mojoj B bele bas tu gde treba cetvorke da budu,a trojke nista,moguce da ce i njoj probiti brzo..
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:48:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pisala sam danas is zbornice i izbrisalo mi se. Pozdrav za sve.Gledam filmic, pa cu na spavanjac. Branki uzivaj u makaronama. Obozavam IH.kad ces da odvikavas Boku od sisanja?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?