Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:50:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam svim tetkama
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 21:54:03
|
|
|
|
branki*
|
Joj,sanjice,nemam pojma,ja sve kukam,ali mi nekako zao da joj uskratim to,nisam pametna
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 22:04:18
|
|
|
|
emicaa
|
Mmmm makarone,mogla bih živjeti od njih ja sam danas pravila pitu sa sirom i kiflice sa nutelom,najela se kao prasac. Teodora je jedva zaspala,raspričala se za sve pare a čitavu družinu je sakupila za spavanje,i sve je morala izljubit,dvije bebe,dvije patke i zeku
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 22:09:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: branki RR Ja skuvala makarone,pa sa sirom izmesala,brzinski! Joj Branki ne prkosi, ja sam na hrono. Mojoj A.su izbile obe gornje cetvorke, zato ona jadnice place onoliko, a ja sam mislila da to ide po redu, koliko joj se bijele gornje dvojke, a probiti nikako. Eco, mom Marku su posle jedinica izbile četvorke mnogo je bio smešan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 22:11:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki necu da pametujem velika je Boka. Nista je ne uskracujes. Bogs mi ja sam srecna sto Sam dojila sve vreme Sofiju, Ali posle godinu dana je bill suvisno. Odoh aprila u Veneciju sa mojom Vikom. Nasom bivsom ringerajku.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 17.2.2016 22:15:03
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: branki RR Ja skuvala makarone,pa sa sirom izmesala,brzinski! Joj Branki ne prkosi, ja sam na hrono. Mojoj A.su izbile obe gornje cetvorke, zato ona jadnice place onoliko, a ja sam mislila da to ide po redu, koliko joj se bijele gornje dvojke, a probiti nikako. Eco, mom Marku su posle jedinica izbile četvorke mnogo je bio smešan. Ma, ja jadna ocekujem dvojke, jer joj se bijele, a nikud ne micu, a ona place cijelu noc i budi se, kad veceras joj perem zubice i malo desni masiram, kad se iznenadih grebu se dobro !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 7:33:35
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Ja kuvam kafu.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 7:45:07
|
|
|
|
branki*
|
Moze kafa! Sanjice,znam,ali mi opet nekako zao,nikako da pregrmim,da se upustim u to!idete u veneciju?bas lepo!samo vas dve?
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 7:50:15
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, Branki može kafica ! I ja imam isti problem Branki, sve mi je žao nekako, nemam pojma kad cu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 8:00:27
|
|
|
|
superm
|
Maraj, ne nerviraj se više. Bilo pa prošlo, sledeći put reaguj bez pardona. Suzi čestitam! Eto društva za tvoje princeze! I dalje duva napolju... Juče me moj mlađi sin tako raznežio...stariji otišao u školu a js ga pitam hoćeš li i ti u školicu. On ozbiljan kaže- hoću, spreman sam. Duša moja pametna. A kreće u ponedeljak.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 8:29:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mamite?! Branki, nemoj ti kao moja zaova da otegneš do drugog rođendana Emice, taj tvoj antihrist kao ovaj ovde. Sve te razumem. Jao juče ja stavim Luku na ramena da mi sedi pa se gledamo u ogledalo. Tapka on mene po glavi a ja kažem draaaaaga mama i on krene da me mazi po glavi ahahahah ljubi ga majka. Ja spremam neke mafine za doručak, pa posle redno. Opet je kuća kao da je bomba pala. No dobro. Ono belo govno je ispadalo se juče, mešano sa kišom. Danas će kao lep dan da bude.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 8:41:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Branki,i ja sam prekinula J da dojim pre prvog rodjendana,postalo je igra,sve je jela,pila mleko...dosta je bilo,i laknulo mi,znam da deluje da sam sebicna,ali imam i ja dusu Sanjice,da uzivas u Veneciji! A sto Vike nema na RRu! Ja 12.3.Boze zdravlja idem sa kumom i drugaricama u Morahalom banju,malo da se opustim..nadam se da cu umeti! Bas sam lose volje danima.pisacu u negativi,ili kako se trenutno osecamo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 8:53:12
|
|
|
|
branki*
|
Da mi je neko rekao da cu ovoliko da dojim Pisi,von! Ovde kisica neka,bezvezitis,ja samo odlazem obaveze
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 8:58:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Jao žene kad mi ovako počne dan ja sam sva happy!!! Najbolja drugarka možda dolazi u Kranjsku Goru!!!!! Čekam samo da mi potvrdi kada. Ja ću lipšem od sreće!!!!
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 9:03:09
|
|
|
|
branki*
|
Aaa,sad mi je jasnoz,trco super bas mi je drago zbog tebe!
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 9:13:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam ljuta i nervozna uši mi se na svaku rupu a ne na uši odemo kod Gabi u igeaonicu i ova moja se rasplače kao kišna godina,ne vrijedi govorit da je neću ostavit,ma ništa i na kraju se vratimo kući.pa poludila sam,koji joj je sad vrag samo ona na,došli kući i sve super.A kad je ustala raduje se jedva je dočekala da krenemo.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 10:37:41
|
|
|
|
jess021
|
Suzi, cestitam! Divno je biti tetka Ja sam malo slogus, L se probudila oko 2h i do 4h smo pricale, bu bu bubuuuuu. Juce je bas bila nervozna preko dana, kad se probudi bude malo razpolozena i ubrzo krene kmecanje. Posto se nocu bas vrti dok spava mislim da se ne naspava i onda je ceo dan toza nervoza. A i kazu da su bebe meteoropate, a vreme je grozno. Danas ceo dan u stanu, doci ce nam baba pa da se malo druze.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 10:51:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Deca najbolje osete promenu vremena, i vaš reaguju na to, i moje isto tako budu nervozne. Hvala Jess tetka sam već tri puta, ovo će biti četvrto tetkino dete, dva dečaka i devojčica, ja priželjkujem devojčicu hihi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 11:13:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od nas. Pravo da vam kazem i ja dojim L evo vec 5.mesec. Ko bi rekao. Kad se setim na pocetku , ma ni kap. I bas mi je znacilo kad je bio bolestan. Nije hteo da jede ad mleko , samo je hteo da sisa. A nocu da vam ne pricam. Cim se probudi ja ga zarotiram ka meni , dam mu da sisa , on se nasisa i nastavi da spava. Milina. Kad se samo setim prvih mesec dana i ustajanja nocu , zagrevanja vode , muckanja onog praha (mleka) ...ma idi begaj , ovo sad mi majka Mara
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 11:49:04
|
|
|
|
branki*
|
Emice,ver je t sad u uzrastu kad je strah od razdvajanja najveci,sta znam,bice bolje za koji mesec. Ovde kisa....
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 12:00:44
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja već počinjem da mislim da se ona ujutru probudi i konta "hmmmmmm kako li da danas drndam mamu a da ne zna šta će sa sobom"
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 12:03:54
|
|
|
|
eca89
|
Kiša, kiša, kiša i samo kiša, pa dokle majku mu !????
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 12:08:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja zavrsih vežbanje. Sad da se tušnem, pa da dam užinu deci. Drugarka samo da rezervise hotel i dolaze u ponedeljak. Jedan dan ćemo mi tamo na par sati, pa oni kod nas u petak da prespavaju. Jao ljudi moji koliko sam happy! Begam da se istuširam
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 12:53:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Cekam jos malo cas, Vodim posle T kod dr po opravdanje. Posle na ples, Na pola sam spremila rucak. Uspavala sam se jutros. Branki idemo preko njene firme. Za neke smesne pare na 20 polumesecnih rata. Von izgubila je nesto volju. Puno radi i ne stize. Sto si iznervirala? tamo gde ides predivno je. Isla je moja Sneza sad za vikend.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 18.2.2016 22:22:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema mama danas, slabo. Ja sam bila čitav dan sama s bekama, mm radio, malopre došao kući. Nisam ih kupala, samo sam im dala da ručkaju i zaspale su. Izmorile su me danas, već se okreću po krevetu, pa moram non stop da ih imam na oku, ako sam u kuhinji onda sam tamo vamo sve vreme. Glava me bolela, pila sam lekić, jedva mi je malopre prestala, i to posle čokoladice jedne, moze biti da mi šećer pao, posle toga mi beše bolje. A sada laku noć...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?