Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 15:21:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj a ja opet dobila stalo mi 8. I evo vec tri dana nesto ide, ali slabo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 15:32:15
|
|
|
|
Mariya
|
Jess draga Evo me! Baš sam zauzeta celog ovog meseca,radim dosta,ima posla,a kad sam kući nikako da stignem sve. I kada imam malkice vremena obično nemam telefon. Naime,oftamologica nam je rekla da Lucija,kad joj je flaster na oku,tih nekoliko sati intenzivno koristi drugo oko,crta,piše,igra igrice Ja joj kažem da joj ne dajem igrice a dr će - dajte joj! I tako ona tad uzme moj telefon i uređuje fotografije crta...I baš se izveštila, kako oni to brzo savladaju,glavice pametne. I tako sutra opet radim, u nedelju kod drugarice za Bečej, pa sl.nedelje malo za Segedin, pa kupanje,imam planove svuda mi se ide u zadnje vreme,ne mirujem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 15:47:39
|
|
|
|
Mariya
|
Htedoh još da dodam da je moguće da se budi zato što se okreće. Možeš da pokušaš sa džakom, možda je sputa,ali spasiće tw što se tiče pokrivanja. Kad počne da se okreće,diže noge,šutira,moći ćeš mirno da spavaš, nećešmorati stalno da ustaješ da je pokrivaš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 16:36:00
|
|
|
|
Maraj
|
Um , kod mene jos nista.... nego zakazah dermatologa za sledeću nedelju. Jedva cekam. Izasli mi silni mladezi u trudnoci i to najvise po vratu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 16:58:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj super za detmatologa.sutra idi u postu verovatno ce ti biti uplata. 😘
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 18:17:43
|
|
|
|
Maraj
|
E hvala um sad vidim na tv-u da sutra krece uplata roditeljskog a jedva cekam dermatologa da me pogleda. Nisam imala 5 mladeza pre trudnoće. Sad ih imam preko 50i svi nastali u trudnoci. Vrat mi je ko da mi je neko prosuo mak po vratu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 18:35:47
|
|
|
|
suzi kju
|
A meni legle neke parice malopre, verovatno je pdv, nema šta drugo i sutra odosmo u ušće da trošimo hihi Ja imam sačuvan neki link uplate poštanske štedionice i vidim kog datuma leze uplata. Sutra je to al to ne dižemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 18:48:53
|
|
|
|
Maraj
|
U suzi super! Pa da a ja na N.Bg-u cu malo popricekati sa uplatom pdv-a koliko su revnosni.... jesu li ti uplatili ocekivanu sumu? L i mm spavaju u dnevnoj , ja bi pojela nesto al necu da suskam da se L ne probudi. Bas je postao nezgodan kad mu se spava. Ne moze ni da jede , samo vrišti dok ne zaspi. Sad u 18h nije pojeo 30ml koliko mu se spavalo. Jeo bi al mu san preci suzi ja cu podici al ne nameravam da trosim.. bolje da su tr parice kod mene negi na tamo nekom racunu u posti .
< Poruku je uredio Maraj -- 19.2.2016 18:50:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 18:56:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Maraj jesu, čak i više nego što sam ja očekivala Dobro došle parice ihhh, baš me obradovalo. Nisam očekivala da će ovako brzo da budu parice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 19:08:15
|
|
|
|
bebilule
|
E mi nemamo povrat pdv-a pa nemam sta da ocekujem . Je li to kod vas za sve ili je ogranicemo mjesecnim primanjima? Ali koliko sam skontala vecina tih stvari je kod nas jeftinija. Ja aptamil placam 28 KM duplo pakovanje, 800 g. Sto se tice ciklusa, i meni su, kao i jess, mnogooo manje bolni. Sad skoro i ne osjetim, a ranije sam znala zaglaviti u hitnoj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 19:52:19
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi ograniceno je na oko 80 000 mesecna primanja to je oko 750e. Ne znam koliko je km
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 20:05:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
750 evra je oko 1500 maraka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 20:52:37
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, mislim da prestanak bolnih menstruacija ima veze sa prirodnim porodjajem. L spava, mm riba sporet, drugi put za redom mu pokipelo mleko Sva sreca pa ima aspirator.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 21:38:16
|
|
|
|
bebilule
|
Jess sjecam se da je moja baba imala neki stakleni krug. Njega ubaci u serpu i ne moze pokipiti. Pa prenesi tm, prosto mi ga zao P.S. Ja tek skontah sta je taj tvoj aspirator za koji ste prvo trazili rupu, pa zvali majstora. Sto lijepo ne kazes kao sto se u Bosni kaze NAPA
< Poruku je uredio bebilule -- 19.2.2016 21:40:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 21:52:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam do skoro govorila mapa,stvarno sam idiot
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 21:58:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja sam do skoro govorila mapa,stvarno sam idiot Evo i mene zenice moje, A.je zaspala, naucila se je reci necu (netu). Ptkud joj to nemam pojma, kad nece vise jesti, ili piti vode mlati glavom za ne, ne i kaze netu ! Reķ'o super si se naucila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 19.2.2016 22:28:45
|
|
|
|
Mariya
|
Vece mame!! Eco, to su ti djavolice male, i mojoj H je prva izgovorena rec bila NE pa mamm Ja ne znam da li su mi odobrili povrat pdv, i da jesu, nije neki novac, imam pelene i kasice.. Mi gledale albume kad su devojcice bile male i L gleda sebe sa cuclo. kaze mi Mama, ja bih cuclu. I ja nadjem njenu staru cuclu i H njenu jedinu, valjala sam se od smeha kako su smesne, uslikala sam ih. I L kaze da ona vise nece da cucla, nije dobro, a H se dopada, ne vadi je iz usta vec pola sata Da se pohvalim, nikao nam je i 11. zubic Ovog meseca treci!!!Izasle joj donje 4.ke i sad gornja 3ka. (koji redosled, neverovatno, L su izlazili svi redom, po PS-u)
< Poruku je uredio Mariya -- 19.2.2016 22:35:47 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 8:31:59
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, Emice ulepsale ste mi dan
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 9:25:29
|
|
|
|
vocicana
|
UM mozes li da otvoris temu, porodila se mega rodila je jutros u 4: 55 devojcicu Teu, trece joj je. Malo pre mi se javila.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 9:30:13
|
|
|
|
Anoniman
|
otvorila IZVORNA PORUKA: vocicana UM mozes li da otvoris temu, porodila se mega rodila je jutros u 4: 55 devojcicu Teu, trece joj je. Malo pre mi se javila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 12:32:27
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od nas. M ima proliv. Od jutros vec 5 puta. Sad je vec zelenkaste boje i bas smrducka. Dala sam mu probiotik, napravila mlijeko od vode u kojoj sam skuhala rizu, svako malo mu dajem po kasicicu caja.... I tako . Nema temperaturu pa me tjesi da ce danas proci. Ako ne prodje, moracemo kod doktora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 14:09:23
|
|
|
|
suzi kju
|
A mi jutros ustali, poljubim ih kad ono A vruća, izmerimo temperaturu 37,7°c,hmmm,odemo kod doktorke za svaki slučaj, nije ništa, zubići su, kaze krenulo je nekoliko istovremeno pa zato, duša moja malena. Sad odosmo u ušće malo da šetamo i d a kupimo nešto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 14:25:41
|
|
|
|
Rosita
|
Ćao mame, ja ne stižem da se javim, uglavnom sam češće na RR za vreme odmora, bolovanja, praznika... Meni bili neki pakleni dani sa želudcem. Valjda će biti bolje. D je hvala Bogu ok, pisala sam u temi alergija, od testa je prošlo 13 dana, unosi svaki dan po malo mlečnog i za sada smo dobri. Na imd rekli pracenje 3 nedelje. Na kraju sam baš srećna što smo ga odveli u bolnicu, naravno najviše zbog ishoda, ali i yato što je ovako sve pod kontrolom, imali su tačan plan štA bi radili u kom slučaju, ja se kod kuće duuuugo ne bih usudila da dam baš mleko... Mi smo u potrazi za nekim kolima za mene, to jest za nas... jerbo, voziti se mora . Tanki smo sa lovom. Tražimo neka polovna, naravno. Ljubim vas.
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 14:31:13
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar dan mamice,T malo zakunjala posle ručka ali stalno nešto mlati rukama u snu. Suzi zar ste već do zubića došli,meni se čini kao da si se prije dva-tri mjeseca porodila
|
|
RE: Razgovori mama 02/16 [chat] 20.2.2016 15:27:00
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja na poslu,čituckam malo novine,malo zakone,malo RR Suzi,sad ti gledam tiker,tvoje bebe 5 meseci,kad pre!?!moja beba 17 meseci puni za 3 dana. Gledam je i ne verujem,kad je tako porasla Rosita,baš mi je drago za D,da li to znači da je prerastao alergiju?
< Poruku je uredio Mariya -- 20.2.2016 15:59:17 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?