|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
12.2.2016 10:10:46   
nikiteki
Samo da se javim izgleda da sam imala spontani rekli mi da mora na ciscenje ali da mi bude lakše kaze ajde sacekaj pa odradi opet betu za neki dan i u sredu da dodjem ako pada beta pobačaj

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 401
12.2.2016 10:59:03   
IvanaSK RR
O Boze. Ne znam sta da kazem :(

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 402
12.2.2016 11:02:44   
nikiteki
Ja sam bila u soku kad mi je to rekao ali sta cu sad sta je tu je

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 403
12.2.2016 11:06:30   
Tara88
Draga nikiteki, jako mi je zao. Znam da ovo ne zvuci ohrabrujuce, ali bolje je sto se desilo tako rano ako nesto nije ok. Bice bebe vec u sledecem ciklusu verujem u to! Moj ti je savet da potrazis jos jedno misljenje, mislim da nemapotrebe da se radi kiretaza i da ce sve otici samo, ali da ja ne pametujem, ti se raspitaj.
user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 404
12.2.2016 11:12:16   
nikiteki
Meni su odmah hteli da rade ali ja sam pitala jer moze neki drugi dan. Pa mi je reko ajde posle vikenda i da odradim betu da vidim da li pada da bude siguran

(odgovor članu Tara88)
Direktna veza do poruke: 405
12.2.2016 11:15:58   
Tara88
Meni je beta bila jako mala, i cak sam malo i prokrvarila (samo kap krvi) i dobila sam utrogestan koji je meni nazalost samo odmogao, jer je plod posle 4 ned.vec bio mrtav, a nisam mogla da iskrvarim prirodno, sama, zbog utrogestana.
Polako i odmaraj, bez panike, jer uvek ima nade i uvek moze i na bolje da krene. Mozda se beta duplira.
Sta su ti konkretno rekl? Plod se ne razvija, ne vide srcanu radnju, ne vide plod, ili...?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 406
12.2.2016 11:22:02   
nikiteki
Mala mi je beta 21.1 a sve je to malo da se vidi na ultrazvuk ali kaze spontani jer meni nije kap krvi nego više

(odgovor članu Tara88)
Direktna veza do poruke: 407
12.2.2016 12:01:23   
mm30
Niki, ako možeš uradi sutra betu, to će biti 48h od prethodne, pa ćeš videti šta se dešava. user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 408
12.2.2016 13:22:23   
Katie90
Jao, nikiteki, jako mi je zao, srce mi se cepa kada cujem za ovalva iskustva! user posted image budi jaka, bice bebica, i to puno, sigurna sam u to! Bices divna mama! Ja se ipak nadam da ce sve biti okej, i da je u pitanju samo impl. krvarenje user posted image saljem ti puno ljubavi i srece!!!

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 409
12.2.2016 13:23:53   
mouse
I ja bi jos jednu betu uradila.... Mozda se duplira... Mozda je bila kasna ovulacija....

(odgovor članu Katie90)
Direktna veza do poruke: 410
12.2.2016 13:50:30   
Zakicaa
Pre svega dobro nam dosla Katie 90,opusti se i uzivajte..za sada je to sasvim dovoljno,dobro sto ste uradili razne analize,pametno!
Niki,mnogo mi je zao..zaista..jako sam se radovala zbog tebe,ali glavu gore!
E sada ja dolazim na red😊,uradila sam jutros test i nagativan je😕,mozda sam ipak trebala na bockanje,ali je sve to isto..zakazala sam za sredu pregled kod moje divne doktorke u Frontu,da cemo ustanoviti valjda sta se desava..

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 411
12.2.2016 14:05:41   
vocicana
OOO duso mojauser posted image
Ali znaj da ako je tako i ako je biohemijska trudnoca bila u pitanju, u narednom ili sledecem ciklusu dolazi trudnoca koja je ok.Ponovi betu, javi kakva je.
Ja sam gotovo sigurna da sam imala isto takvu situaciju u martu prosle godine,ostala sam trudna u julu. Ja nisam radila betu, ali mi je kasnilo, kada je grunuo ciklus, to je trajalo 9 dana, strasno sam mnogo iskrvarila.
Nadam se da si dobro, saljem ti najveci user posted image podrske!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 412
12.2.2016 14:17:22   
IvanaSK RR
Niki, uz tebe smo!!
Zakice, bice sledeći mesec :). Ubicu te, ne spominji mi vise Front user posted image user posted image - ja kao ovo kuce kad neko spomene Front, hahahaha

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 413
12.2.2016 14:37:34   
Zakicaa
Xaxaxa...necu vise da te plasim😲

Direktna veza do poruke: 414
12.2.2016 15:13:57   
IvanaSK RR
Salu na stranu, mislim da su i oni krivi jednim delom što sam ovoliko cekala za drugo.
Od tada ih obilazim u širokom luku user posted image

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 415
12.2.2016 15:35:15   
Zakicaa
To je vrlo moguce,ma generalno su lekari nezaiteresovani i nemarni ako nisi dosao preko neke veze,ukoliko ih ne poznajes od ranije itd..cast izuzetcima.Na zalost to je tako😣

Direktna veza do poruke: 416
12.2.2016 16:37:39   
Doroty
Ćao žene! Sad pročitah za niki, mnogo mi je žao, uz tebe smo, šaljem tiuser posted image
Ja se osešam slomljeno, samo bi spavala. Radila sam jutros test, imamo malko tamniju crticu. Verujem da mi je O kasnila, pa je to zbog toga.
Zakicee, možda je i tebi kasnila O?

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 417
12.2.2016 16:42:03   
IvanaSK RR
Doroty, kad ces kod dr?

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 418
12.2.2016 16:47:47   
Doroty
Sledeće nedelje verovatno, nek' se učvrsti malo..

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

Direktna veza do poruke: 419
12.2.2016 16:50:46   
Zakicaa
Ne verujem,meni kasni 9 dana,to je bas puno..da je trudnoca pokazao bi test,pa nemoguce da je ovulacija bas toliko kasno dosla😩.Ti se Doroty cuvaj,odmaraj...Niki samo hrabro.

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 420
12.2.2016 17:45:50   
nikiteki
Sta cemo sad tako je bog hteo. Malopre sam videla ispalo mi je kao parcence neko. Tako da mislim da nema potrebe da radim betu

< Poruku je uredio nikiteki -- 12.2.2016 17:50:33 >

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 421
12.2.2016 17:48:22   
IvanaSK RR
Niki, glavu gore!! Idemo u nove pobede!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 422
12.2.2016 18:08:02   
Tinkerball
Niki mnogo mi je zao, ali nemoj da padas... Gde je jedna trudnoca bice i druga. user posted image user posted image user posted image
znam kako je grozno kada vidis krv i shvatis da vise bebe nema, sad sam se setila kako je meni bilo i to sto ja tada nisam ni zelela bebu, jer smo bili bas mladi, ali kada sam saznala za trudnocu prihvatila sam je i onda nakon pobacaja mi je bilo jako tesko. Samo hrabro Niki, uz tebe smo. user posted image

Direktna veza do poruke: 423
12.2.2016 18:14:39   
vocicana
Neverovatni su svi osecaji vezani z dete, hteala ne htela sto kazes Tinker, sve te boli.. Bice tu brzo dve jasne user posted image za nasu nIki.Znam sigurno. A Ane nema nesto danas da li je sve ok? Gledala sam grafove u bazalnoj, bas su se pomerile ovulacije...hmuser posted image bas cu biti jako srecna zbog nje, zasluzila je da se obraduje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 424
12.2.2016 22:16:19   
Mara05
Ja sam na odmoru, otišli smo malo van Srbije da odmorimo. Nisam vas pratila, iščitaću sve kad se vratim. Kod mene ništa novo, sve po starom. Ljubim sve

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here