Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 16:54:57
|
|
|
|
vocicana
|
Nemoj se sekirati unapred, hvala dragom Bogu, to su stvari resive sve na svoj nacin, 21-vi je vek, samo budi temeljna jer to radis za sebe i zbog najuzvisenijeg cilja na svetu, naravno gde god je ptrebno, moj ti je savet da budes beskrajno drska, jer na fin nacin neces dobiti nista! Sve sto znam i mogu da pomognem tu sam. Kao i sve ostale devojke.
< Poruku je uredio vocicana -- 11.2.2016 16:55:42 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 17:11:29
|
|
|
|
Zakicaa
|
Nisam jos radila betu jer me bole grudi,ledja,cak i stomak bolucka ali vrlo malo vec danima,imam osecaj da cu svakog casa dobiti😕Ne bih da radim pa da se razocaram..
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 17:23:28
|
|
|
|
borica
|
Cestitam vam Doroti i Niki . Cekamo vas u trudnicke teme, novim devojkama zelim dobrodoslicu i da sto pre ugledate dve crtice. Ana tebe i ostale vucem jako i da vas sto pre vidim u trudnicke teme, da popunite ispraznjena mesta
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 17:36:48
|
|
|
|
nikiteki
|
Zakice i mene su grudi bolele i ledja a stomak danima i ispostavi se a mislila sam da cu dobiti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 17:51:06
|
|
|
|
Zakicaa
|
Joj daj boze da je to u pitanju,uradicu betu za dan-dva ako do tada ne dobijem😕.Kako si ti Niki sada?😁
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 18:02:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kasni ti osam dana i ti jos cekas?! Uzmi test i idi radi odmah, breeee
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 18:08:45
|
|
|
|
Zakicaa
|
Ja ne mogu da se bas pohvalim da dobijam redovno,prosli mesec mi je kasilo pet dana😕,uradila test i isti dan posle par sati dobila..ali cu sutra uraditi betu ili bar testic.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 18:17:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko ti je najduže kasnilo?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 18:21:59
|
|
|
|
Zakicaa
|
Mislim da ipak nije ovoliko,do nedelju dana..ako nisam trudna onda sam zaista poremecena...xixi..salim se malo na svoj racun😂😂😂
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 19:23:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda ujutru da radis nesto :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 19:25:18
|
|
|
|
Zakicaa
|
Hocu😁
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 19:26:27
|
|
|
|
Tara88
|
Hvala draga Doroty 😗 Porucicu obavezno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:09:45
|
|
|
|
nikiteki
|
Zakice ja imam po malo mučnine. Ako ti toliko kasni uradi test ujutru ili betu
< Poruku je uredio nikiteki -- 11.2.2016 21:11:37 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:17:21
|
|
|
|
vocicana
|
Beta beta, navijamo i cekamo da utrojcimo srecu od danas! OPA!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:22:42
|
|
|
|
Zakicaa
|
Uraducu drage moje,sutra ujutru idem da me bocnu..hvala sto mislite na mene...Javicu vam cim saznam Zevam kao blesavaaa😄
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:29:15
|
|
|
|
nikiteki
|
Obavezno javi cekamo da otrojcimo
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:40:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zakice, i pospanost je simptom trudnoce :) Drzimo pesnice za ujutru!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 21:47:06
|
|
|
|
Zakicaa
|
Dogovoreno,javljam...nista ne brinite.😆
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 11.2.2016 23:01:57
|
|
|
|
Angelk
|
Drage moje, ko me se sjeca od prije neki mjesec, ja vas redovno citam i obozavam! Crnogorke moje u istom smo sosu i ja cekam mog mm jos par mjeseci i bacamo se na posao :))) Takav je zivot, sta da se radi :) Budite mi pozitivne i nasmijane, a sto je najbitnije strpljive, sve ce doci na svoje! Cestitam svim trudnicama na . Ljubim vas puno!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 4:07:52
|
|
|
|
Katie90
|
Drage cekalice, nova sam ovde, i uclanih se upravo zbog prelepe i prepozitivne atmosfere koja vlada na ovoj temi! Zaista ste predivne, raznezilo me je to koliko jedni drugima pruzate medjusobnu podrsku Naime, ako me primate u vasu malu grupu, htela bih da vas zamolim za savet. Moj verenik i ja od ovog meseca radimo na bebi, sve testove moguce smo odradili, cak je jednicak isao i na bris na hlamidiju, ureapl, itd...znaci, sve je Pocela sam sa svojim ginekologom da partim folikul na desnom jajniku koji je u ponedeljak bio velicine 15mm, onda u sredu 17.2(pod nekim uglom i 18mm), tako da smo bili bas vredni u sredu, po njenoj preporuci... Vec par dana osecam neke grceve u stomaku kao da cu da dobijem, i prilicno sam naduta, veceras su vec pocele da me bole grudi, pa sta mislite, da li mi je pocela O? Ako jeste, kolike su sanse da ostane trudna od odnosa koji se desio pre nesto vise od 24h? Svakako cemo i danas da budemo vredni i da muckamo...Tako se nadam da ce ovo biti moj mesec
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 7:41:23
|
|
|
|
vocicana
|
Katie 90 dobro dosla! Uzivaces sa devojkama. Sansa uvek postoji, nekada je tako i dovoljno, jedan nezasticen odnos i mozda ste nesto i uradili. Dobro je da ste sve pretrage uradili, sve je ok, imas jos dosta metoda da pratis plodne dane, ali sacekaj svakako da ti koji dan zakasni, pa uradi kucni test, tako je najbolje. Bas volim sto ima ovoliko novih dRRugarica, ringerajke za pricu i uzivanje. Javljaj kako se osecas, ne osluskuj telo previse od prevelike zelje, nekada nema simptoma ili su potpuno isti kao za ciklus, aonda shvatis da nista od toga nece biti, vec da ces za biti mama. Navijam jako! Zakiceeee, cekamo lepe vesti.... Angelk, jedva cekam da se vratis i pises sa nama, nedostajes.
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 8:04:30
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam zene jutros malo prokrvarila
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 8:46:58
|
|
|
|
mouse
|
ulazim jutros i imam šta da vidim! pa gdje su dvije, tu je i treća! bravo, ženeee! niki, pođi odma kod dr, neka ti da nešto, nije sve gotovo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 8:53:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Doroty kraljevcanko cestitam. Niki beta je mala za taj dan ciklusa i krvaris rekla bih da je biohemijska , NNadamse da gresim idi do lekara molim te. 😘 Crticeeee navijam da vam februar bude plodan kao moj 2015, pa da vam jedno malo cedoviste spava ukreveticu. 💝
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat] 12.2.2016 10:02:20
|
|
|
|
vocicana
|
UM ja se nadam da gresimo, bas ce mi biti zao ako je to to. A iskreno se nadam da nije.
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?