|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
12.2.2016 22:33:09   
nikiteki
Samo da se javim bila sam kod doktora

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 426
12.2.2016 22:55:05   
IvanaSK RR
I, sta je bilo?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 427
12.2.2016 23:26:24   
AnaAna1
Niki bas mi je zao, ali glavu gore, da nisi radila test nebi ni znala da je to bila trudnoca od par dana nego bi mislila da ti je dosla menstruacija i nebi se rastuzila... jel do sada nisi imala sontani nekad?

Vockice tu sam tu sam ali znam da ovog meseca nema nista 100%, prvi put da mi se javi ovakav oseaj...obicno tripujem da sam trudna ahahaha a sad bas cdekam da dodje user posted image ...mozda mi je podsvesno to neki odbrambeni mehanizam ovog meseca jer sam se bas ubedarila zadnja 2,3 :)

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 12.2.2016 23:28:37 >

(odgovor članu Mara05)
Direktna veza do poruke: 428
12.2.2016 23:43:37   
Katie90
Niki, drzi se, mnogi od nas su prosli kroz isto. Ja nisam imala spontani, ali prva dva meseca trudnoce me je zahvatio citomegalo virus, i morala sam hitno da prekinem trudnocu. Nikad necu zaboraviti taj isprazni osecaj tuge koji me je dugo drzao, ali ojacala sam, prevazisla sve i evo sada spremno radimo na bebcu :) Mozda me nema dugo na ovoj temi, i uopste na ovom forumu, ali u meni uvek mozes da pronadjes prijatelja i da pricas sta te boli, da se otvoris... SIgurna sam da to vazi i kod drugih cekalica, koje su zaista divne devojke. saljem puno ljubaviuser posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 429
13.2.2016 0:44:44   
Daky
Konacno i ja da se oglasim. Cestitam novim user posted image :) a ostalim devojkama zelim da u sledecem mesecu bude mnogo user posted image user posted image . Niki, zao mi je i nadam se ces uskoro ugledati nove user posted image pa da dobijes malu skorpijicu <3 Ja cekam jos nedelju dana pa da vidim kakva je situacija kod mene, ako ovog meseca nema nista onda pocinjem da pijem klomifen, doktorka mi je prepisala i kaze da su mnogo vece sanse da se ostane u drugom stanju. Divne ste devojke i svaka cast na podrsci koju pruzate. user posted image

(odgovor članu Katie90)
Direktna veza do poruke: 430
13.2.2016 7:35:47   
vocicana
Ana user posted image
Katie a gde si nahvatala citomegalo virus, znam da se trudnoica prekida sa tim, obavezno? Radis li sa decom?
Crtice, da vam nesto kazem, mnogo vas volim, da ne filozofiram mnogo, nadam s da vas ne gnjavim kada pocnem da peglam, smo uvek volim da prenesem znanje na nekog ko pita, navijam iz sve snage da mi budeteuser posted image i da dodjete ovamo, jos mesta ce biti uskoro.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Daky)
Direktna veza do poruke: 431
13.2.2016 8:09:14   
nikiteki
Nista pregledao me i kaze po rezultatu i pregledu postoji trudnoća u sredu da odradim test i ultrazvuk pa ce da se vidi jer ima sta ili moram na kiretazu. Jer je mala trudnoća da se sad bilo sta vidi na ultrazvuku u slučaju većeg krvarenja odmah da se javim

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 432
13.2.2016 9:36:58   
nikiteki
Samo da javim stigla i beta 13.7

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 433
13.2.2016 9:42:30   
mouse
žao mi je nikki... biće ovog mjeseca... ne daj se...

user posted image user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 434
13.2.2016 9:48:19   
Nimfa
Niki bez brige kao sto je vec neko napisao posle nekako lakse zatrudnis iz mog iskustva je bilo tako. Imala sam sve simptome trudnoce i dobila sam , otisla sam privatno da proverim posle mece kaze to je samo ispalo nije moglo da se zadrzi, da se ne brinem bice. Ja sam odmah sledeceg meseca zatrudnela sa E i to se nismo trudili niti nesto racunali i planirali. Samo glavu gore i u akciju user posted image

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 435
13.2.2016 9:51:58   
Anoniman
niki klasicna biohemiskauser posted image , zao mi jeuser posted image ali imaj nade da se posle nje ubrzo zatrudni! ti bese imas 3 dece?

(odgovor članu Nimfa)
  Direktna veza do poruke: 436
13.2.2016 10:27:41   
BubaBubica
Niki, samo da ti kažem da te razumem jako, jer i mi kad smo počeli da radimo na bebici, kasnilo mi je, test blago pozitivan i na kraju dobijem. Tri meseca posle toga evo me u četvrtom mesecu user posted image Samo moraš ostati pozitivna i biće bebica. Ja sam u prve dve trudnoće ostala iz prve trudna pa smo se za ovu treću malko pomučili, 5 meseci nam je trebalo. Ali vredi user posted image

EDIT: Malo sam brzinski napisala, nisam tri meseca posle biohemijske u četvrtom mesecu nego sam zatrudnela tri meseca posle biohemijske.

< Poruku je uredio BubaBubica -- 13.2.2016 10:37:44 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
13.2.2016 11:52:28   
IvanaSK RR
Niki, ljubim te, drzi se! Ako ostanes trudna sledeći mesec bice blizu mog termina ( 25.11) :)
Glavu gore!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 438
13.2.2016 15:35:54   
vocicana
Niki sve sto sam imala rekle su ti i devojke, ne kloni duhom, vrlobrzodoalzi do regularne trudnoce, videces. user posted image
Ostale cekalice, ima li da neka ovih dana radi testic...? Cekamo lepe novosti user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 439
13.2.2016 19:30:42   
Tinkerball
Cekaliiiiccceeeeee... Ne mogu da vam opisem koliko sam srecna. user posted image user posted image user posted image

Ovih dana su me grudi bolele jako puno, otekle su, nekako sam i dalje imala simtome trudnoce, ali sam mislila da je od prevelike zelje pa da umisljam sve to.
Mv mi je za docek dan zaljubljenih spremio ''iznenadjenjce'', vecerkali smo, i dao mi kao neki pokloncic , znak paznje, i uz poklon sam dobila testic za trudnocu, u kome su dva testa. I naterao me je da uradim sada jedan, i nisam zelela jer nisam htela da se razocaram. Medjutim, postoje dve crtice, jasno se vide... user posted image user posted image user posted image user posted image
I mnnnooooooogooo sam srecna, mnogo, ne mogu da vam opisem. Postacu mama.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 440
13.2.2016 19:56:32   
Nimfa
Tinkerball cestitam user posted image sva sam se najezila, kako je lepo sto je tvoj mm ucinio nesto tako , ovo ce vam biti najlepsi dan zaljubljenih 😊
Cekamo te u temi trudnice user posted image

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 441
13.2.2016 21:01:42   
IvanaSK RR
Tinker, cestitke, bas mi je drago user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 442
13.2.2016 21:28:31   
BubaBubica
Bravoooo user posted image user posted image user posted image Čestitam i želim ti laku i zdravu trudnoću! Čekamo te u trudnicama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 443
13.2.2016 21:44:04   
vocicana
Jao duso pa da li je moguce?! Znas li kako si me obradovala, pa bravo, stvarno bravo!!!user posted image user posted image user posted image , vidis kako se posrecilo. Boze koliko sam srecna!!!

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 444
13.2.2016 22:02:41   
Doroty
Tink, čestitam, baš mi je drago!! Prelepe vestiuser posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 445
13.2.2016 23:34:31   
Daky
Divne , vesti, diiivneee! Cestitaaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 446
14.2.2016 9:22:07   
AnaAna1
Hehe bas je lepo smislio sve to, svaka cast user posted image cestitam Tinker i zelim ti laku trudnocu user posted image bas ces pamtiti taj dan user posted image user posted image

(odgovor članu Daky)
Direktna veza do poruke: 447
14.2.2016 11:03:44   
nikiteki
Cestitam ti i ja

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 448
14.2.2016 11:48:02   
mouse
braaavooo!!! user posted image

idemo dalje, brojimo! user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 449
14.2.2016 13:53:23   
Zakicaa
Bravo Tinker,bas si me obradovala...cestitam od srca😀.Uzivajte u trudnoci i u tome da cekate nesto najlepse na svetu-dete.user posted image

(odgovor članu mouse)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here