|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
11.2.2016 14:06:55   
nikiteki
Doroty cestitam. Ja evo da se javim posle dužeg vremena rezultat je stigao i trudnaaaaaaaaa sam.user posted image evo i mog rezultata

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 351
11.2.2016 14:13:35   
IvanaSK RR
Niki, bree, pa ovo je neverovatno, vas dve danas pozitivne! Jao bas sam srecna zbog tebe, toliko me cela situacija zbunjivala. Eto kako se zeznemo pa mislimo da je ranije ovulacija.
Dobro dosla u trudnicke teme.
Pijemo danas samo tako!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 352
11.2.2016 14:16:02   
BubaBubica
Toooo čestitaaaam devojke dobro smo vas vukle mi iz bebelica! user posted image user posted image user posted image Lagane trudnoće i porođaje vam želim user posted image user posted image user posted image Čekamo vas u trudničkim temama!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 353
11.2.2016 14:33:57   
Zakicaa
Cure drage pa strasno se radujem zbog vas,cestitam vam iz sveg srca...bas ste mi podigle raspolozenjeuser posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 354
11.2.2016 14:37:32   
Zakicaa
Eto ovaj mesec je bas krenulo,i ja cu da uradim hcg ako ne dobijem za dva tri dana..sada me vec hvata nervoza.😕Kasni mi osam dana😡

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 355
11.2.2016 14:40:47   
Zakicaa
O da,dok ne zaboravim...zelim dobrodoslicu Tvitici i Tari😁Da se uskoro druzimo i u trudnickim temamauser posted image

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 356
11.2.2016 14:43:12   
Tvitica
Hvala.... Ja tebi i ostalima zelim user posted image , a user posted image cestitam.... Divne ste....

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 357
11.2.2016 14:46:23   
Tinkerball
Doroty yuuuupiiiiiii. Bas mi je drago da su user posted image . user posted image
Super ...user posted image
Nikiteki bravo i za tebe... Mnogo ste nam ulepsale dan.. Sto vise beba na ovom svetu i bice radosti..user posted image

< Poruku je uredio Tinkerball -- 11.2.2016 14:52:35 >

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 358
11.2.2016 14:46:36   
nikiteki
Hvala vam sto ste bili uz mene a ostale cekalice vucem jako

< Poruku je uredio nikiteki -- 11.2.2016 14:47:08 >

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 359
11.2.2016 14:48:55   
krin 40
Doroty,Niki bravo.Cestitam od srca.Doroty ako si nastavila da pijes satavari znaci da smo nas tri vec od njega trudneuser posted image .Sad mozemo da otvorimo temu TRUDNE MATORKE.Jaoo bas mi je mnogoooo drago.I ne brini sto je bleda.Secas se,moja 25 dc bila bleda a beta 431!Bice to sve super devojke

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.2.2016 14:52:42 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 360
11.2.2016 15:01:47   
Lady T
Tu sam ja, ne brini, ne smem kondiciju trudilicku da izgubim😂Sad ces se smejati, ovo sad prvi put i lepo ja mislila prvo pa muško da sam ubola, jer mi uglavnom tako ide u zivotu iz prve😀😀Kad ono fizikalisanjem me čeka😆Salu na stranu, pricamo mi o bebcu od samog početka,našli se lonac i poklopac, ali smo pazili do sad iz nekog nama nepoznatog razloga.S obzirom da smo počeli zajedničku život posle mesec dana zabavljanja očekujemuser posted image makar da upola bude azurne. ..

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 361
11.2.2016 15:03:11   
IvanaSK RR
Dobrodoslicu novim cekalicama zelim i da sto manje vremena cekaju.
Zakice, sto ne radis betu?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 362
11.2.2016 15:03:15   
Lady T
Čestitam Doroty i Nikiteki user posted image user posted image user posted image Srećan put u debele teme😘😘😘

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 363
11.2.2016 15:08:15   
Lady T
Tvitica, u Codru idem kod Jovovica dugo,što se njega tiče mišljenja su podeljena, ali ja ga obožavam i imamo dogovor kad se desi bebac, porodicu se u toj klinici😊

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 364
11.2.2016 16:15:18   
mm30
Doroty, Niki čestitaaaaaam! Želim vam lake i uredne trudnoće! Baš ste me obradovale, mada se za Niki već moglo reći još juče da je trudna! user posted image user posted image user posted image

Doroty, Krin, je l je taj šatavari zaista magičan?Razmišljam da ga poručim.

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 365
11.2.2016 16:27:51   
AnaAna1
Doroty, nikice cestitam vaaaam, ovo je bio bas pozitivan šok, user posted image user posted image u jednom danu user posted image epa neka vam je najlaksa trudnoca pa da se uskoro vidimo u trudnickim temama user posted image ali nemojte da nas zaboravite do tada, poset__ite nas po nekad user posted image
Koliko dugo bese cekate crtice vas dve? :)

Tvitice dobrodosla i sto pre otisla u trudnicke teme :) jel si proveravala polne hormone? I mogo bi i tvoj dragi da uradi spermogram za svaki slucaj, nemojte da se zeznete kao mi i cekate pa da se ispostavi da je tu problem...

mm30 ej i ja nikako da porucim taj satavari a vidis da im donosi srecu... dajte jos jednom link gde ga uzimate, sutra ga narucujem! user posted image

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 11.2.2016 16:30:02 >

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 366
11.2.2016 16:38:39   
vocicana
Bravo devojkeeeee!!!!! Stalno cu dolaziti ovde, pa vi ste sampionke!!!!
Ne znate koliko sam se obradovala. Nikitetki, to ce biti jedan lepi deckic, beta je mala, znala sam da se ovulacija pomerila, zato je drugi testic bledunjav, ali beta je beta!!!!
Doroty, sa Krin pod ruku i nova tema, crta!
Odusevljena sam, lepse stvari nisam mogla cuti danas!!!!
Tvitice dobro nam dosla, druzenje je savrseno.
Tara 88 s obzirom na prethodna iskustva i slabije napredovanje beba u stomaku, odradi sve vezano za pcos, za insulinsku rezistenciju, naravno vazi i za Tviticu, da i muzevi odrade najneophodnije i jedino, sprermogram i spermokulturu, ima cesto aglutinacija u razlicitim stepenima, dolazi do oplodnje, ima gestacionog meska sa bebom ili ne, ali se zavrsava spontanim i nemanjem srcane akcije. Muskarci samo tu jednu stvar treba da urade a vi cete jedno po jedno, sa endokrinologom i ginekologom. Nije sala, sve proverite da biste bile mirne i vodite ljuuubaaaaav do besvestiiii!!!!

< Poruku je uredio vocicana -- 11.2.2016 16:39:42 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 367
11.2.2016 16:39:40   
Tara88
Cestitam svima na user posted image user posted image uzivajte! Zelim vam lake trunodnoce user posted image
Sta je satavari? user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 368
11.2.2016 16:40:26   
vocicana
A trudnicama, lake i skolske trudnoce zelim, od srca i jos lakse porodjaje!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 369
11.2.2016 16:42:50   
Tvitica
Da..radila sam polne...al kazem sve je super...
Najvise me strah da se moze ispostaviti zacepljenje jajovoda... Al zato bismo se potrudili malo vise pa kasnije provjerili i to ako ne dodje do trudnoce...

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 370
11.2.2016 16:45:29   
Tara88
Ustvari, izguglah sta je satavari, zanima me gde se moze naci u Srbiji? user posted image

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 371
11.2.2016 16:46:25   
Doroty
Niki, čestitam!! Eto, lepe vesti i kod tebe. Iskreno se nadam da ćemo povući i ostale čekalice.
Puno vam hvala na podršci. Mm i ja smo još u šoku, ono kao jedva čekaš da ugledaš user posted image , a onda ne možeš da veruješ da je taj dan došao.
Ana, mi ovu bebu pokušavamo nešto duže, ali nama je problem bio spermogram. Sad je pio vitamine na svoju ruku, isto što mu je urolog dao kad smo imali problem prvi put. Inače imamo ćerkicu od 6,5 godina. Iskreno ovo je pravi blagoslov, obzirom da ja u julu punim 40.
Mlade ste, , samo ne odustajte i pozitivno!!!

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 372
11.2.2016 16:46:37   
vocicana

IZVORNA PORUKA: Tvitica

Da..radila sam polne...al kazem sve je super...
Najvise me strah da se moze ispostaviti zacepljenje jajovoda... Al zato bismo se potrudili malo vise pa kasnije provjerili i to ako ne dodje do trudnoce...

Za HSG treba da bude razloga. NIsi imala vanmatericne trudnoce, neke riskantne operacije trbuha? Ako ne, to je nesto cime se pribegava obicno pre planiranja inseminacije, event VTO postupka da bi se nekakav zakljucak izveo. Ne sekiraj se, nadji dobrog gin drzi se njega i sve konsultacije obavljaj sa njim njom... sve ce biti u redu mora se samo od necega poceti.user posted image
user posted image

(odgovor članu Tvitica)
Direktna veza do poruke: 373
11.2.2016 16:50:45   
Tvitica
Jooj....hvala na odg....ja sam citala o tome ovdje....i samo se isprepadala i tom mogucnosti.... Ali ne, nisam imala nista od toga... Eto nadam se da ce onda biti sve ok... user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 374
11.2.2016 16:53:09   
Doroty
Tari i Tvitici želim dobrodošlicu i brzo napuštanje teme.
Evo ko želi da proba, ne škodi u svakom slučaju http://www.ajur-veda.rs/proizvodi/satavari-curna/

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here