|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
10.2.2016 22:35:57   
IvanaSK RR
Izvini.. Zao mi je...
Izgleda da svuda treba veza.

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 326
10.2.2016 22:38:42   
Zakicaa
Nema potrebe da se izvinjavas,zivot ide dalje..bice sve ok,samo se dobro obezbedite na vreme,za svaki slucaj..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 327
10.2.2016 22:46:39   
IvanaSK RR
Tačno, treba da razmišljamo pozitivno!

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 328
11.2.2016 0:29:40   
Tara88
Cao devojke, nova sam na forumu pa se nadam da pisem na oravom mestu user posted image
Pre tri meseca sam imala missed, i od tada radimo na bebi i nista user posted image
Imate li neki savet, kako do uspesnog zaceca? Nova sam u ovome (sa prvim detetom je sve islo lako) pa nem pojma o tome.
Zelim vam svima da sto pre ugledate user posted image

Direktna veza do poruke: 329
11.2.2016 8:05:41   
vocicana
Tara 88 dobro ti nama dosla na najlepse druzenje na svetu.
Zao mi je sto si izgubila user posted image user posted image , ali nista to ne znaci prirodna selekcija, nesto nije bilo u redu i zato je babica otisla.
Imas puno stvari koje trebas uraditi, o svemu imas odgovarajuce teme, od analiza, pregleda, OGTT , pcos, insulinske rezistencije, trombofilija, pracenja ovulacije tracicama ili merenje bazalne temperature. Vidi kako ces, pa uhvati sta ti najvise odgovara, za sve smo tu,saveti, razumevanje podrska, a tebi ako se sve dopadne, bice nam drago da nastavis da se druzis sa nama.
user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 11.2.2016 8:06:54 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tara88)
Direktna veza do poruke: 330
11.2.2016 9:41:40   
Lady T
Jutro drage, kod mene ništa od user posted image , negativno.Više sreće neko drugo veče 😂Steta što sam narednih meseci na "postu", tako da neće biti ni ovog gorko -slatkog mučenja u iščekivanju.Navijam za vas trudilice, energiju preusmeravam na vasuser posted image 😘💓

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 331
11.2.2016 9:45:08   
vocicana
Lady T user posted image za optimizam jos jednom, samo napred, dolazi tvoja bebica, nista ne brini!
Cao devojke, kuckamo se kasnije!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 332
11.2.2016 10:17:12   
Lady T
Evo me stigla od ginekologa, kaže zeznula si se sa ovulacijom,računaj oko 12.dana najkasnije, a ja pametnica računam na 14. 15. dana, kasno Marko na Kosovo stiže 😂😂😂😂

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 333
11.2.2016 10:57:50   
IvanaSK RR
Hahaha, Lady, luda si :)
Ma, zene drage, pustite ovulaciju i temperaturu, nego svako drugo vece navalite na muzeve user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 334
11.2.2016 11:02:23   
Lady T
Bih ja svako dan za 3 obroka, nego muža nisam videla 3meseca, sad jos 2😁, jedinstvena prilika bila kao rulet na broj , jedino mogu gnezdo da spremam do tad😂😂😂

Direktna veza do poruke: 335
11.2.2016 11:12:05   
IvanaSK RR
Hahaha, nista onda spremaj gnezdo, sta da se radi user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 336
11.2.2016 11:15:18   
Lady T
Evo cela biljna apoteka, suplementi i pozitivne misli, trio fantastiko😂

< Poruku je uredio Lady T -- 11.2.2016 11:16:19 >

Direktna veza do poruke: 337
11.2.2016 11:17:33   
IvanaSK RR
Bravo, tako i treba. Kad muz dolara i koliko ostaje?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 338
11.2.2016 11:19:48   
Lady T
Muž kad dodje, došao je i ne mrda, računam oko aprila, i kako kažu onda"neće on nidje"🙈😂😂😂

Direktna veza do poruke: 339
11.2.2016 11:36:27   
IvanaSK RR
Nece nidje :)
Eto, Taman ces da predjes u trudnicke teme umesto mene :)

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 340
11.2.2016 11:37:11   
krin 40
Ivana ja cu u Front,ali imam svog docu,vodi me privatno i kad odem tamo ne ostavlja me samu ni sekund.Tamo je suludo ici ako nemas svog dr.I amniocentezu ce on u Frontu da mi radi,uvodi me preko reda.Da nije tako i nju bih platila privatno iako je skupa.Sile nema da blejim ceo dan u bolnici.Cekalice sta je novo?Niki jesi radila betu?Doroty test?

< Poruku je uredio krin 40 -- 11.2.2016 11:41:38 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 341
11.2.2016 11:39:51   
Lady T
Zajedno ćemo, ruku pod ruku sa svečanim ispracajem u devetomesecnu deblu vojsku 😁😊😘

Direktna veza do poruke: 342
11.2.2016 12:32:11   
Tara88
Vocicana, hvala draga 💟
Moja trudnoca je nazalost od pocetka bila osudjena na propast, nikakvih simptoma nisam imala sto me je brinulo. Otisla sam na prvi uz kada bi trebalo da sam punih 6 ned.trudna, a po uz i beti ispadalo 3 nedelje. Dali su mi jos vremena fore jer mi se i prvo dete nije uklapalo 2ned.zbog predugih ciklusa, i utrogesta da pijem. Posle 2ned.poraslo je jedva malo, do 5ned.ali plod nije bio ok i poceo je da se smanjuje. Prokrvarila sam i to je to u krafkim crtama. Poslali smo plod na analizu ali razlog nije utvrdjen, navodno, po njemu nije ni bakterija, ni neka bolest, prosto neki virus i sl. Zato su smatrali da ne bi trebalo da radimo neke dodatne analize. Mislis da bi ipak trebalo?

Brine me sto sam ovaj mesec lh trakama tacno utvrdila O i nista. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 343
11.2.2016 12:32:58   
AnaAna1
Lady, posecuj nas ti i dalje do aprila, nemoj da nas zaboravis user posted image taman da ti pravimo drustvo tok ti muz nije tu :) koliko dugo bese vi vec pokusavate?

Nego gde nam je nikiteki, rekla je da ce da radi betu jutros? :)

Ej ja sam 100% sigurna da nisam trudna, ne znam zasto ali bas imam takav osecaj, tako da se uuuooopppste ne nadam nicemu nego samo cekam user posted image pa da krenemo u nove pobede user posted image i 2. dana cu da idem da proverim polne hormone cisto radoznalosti radi user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 344
11.2.2016 12:41:14   
IvanaSK RR
Ana, uradi za svaki slučaj.
Nikiiiiiiii, sta se desava?
Krin, da, treba imati tamo nekoga...
Lady, muz dolazi u aprilu, ti tad ostajes trudna i to saznajes u maju, a ja krajem maja u porodiliste :)

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 345
11.2.2016 12:41:39   
Doroty
Evo da vam javnem novosti: danas 31 dc, po nagovoru mm uradim test pre nekuh sat vremena i imamo user posted image
Bleđa je , ali je tu...

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 346
11.2.2016 12:45:52   
IvanaSK RR
Aaaaaaaaaaaa, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, divnoooooo, bas sam srecnaaaa, jaoj, kako je to supeeeer, fantastično!!!!
I bilo je vreme, Isidora i Popkica nam otisle iz trudnica i dosla Dorotyy, jes!!!

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 347
11.2.2016 12:48:20   
Doroty
Ivana, hvala ti ja sam još pod utiskom, gledam svaki čas dal' je crtica još tu.
Sutra ujutru radim sa prvim urinom da potvrdimo

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

Direktna veza do poruke: 348
11.2.2016 12:52:38   
IvanaSK RR
Haaa, ma ni ne treba ti prvi urin, mozes vec da zakazes kod dr! Jeeeee, ljudi, da popijemo u to ime user posted image user posted image

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 349
11.2.2016 13:52:13   
Tvitica
Zdravo svima.... Ja vec neko vrijeme citam razne teme,al ne pisem.... Sad sam odlucila sa se prijavim ovdje u cekalice....
Htjela bih i da kazem nesto o sebi... Iz CG sam... Imam 24 god,a 2 god sam u braku... Do sada smo se oslanjali na "kad bude-bice" sto se tice bebe... Sad bismo malo vise da radimo upravo na tome....
Ja imam problem sa cistama na jajnicima...s tim da sam na zadnjem pregledu kod dr imala mikocistican jedan,a potpuno cist drugi jajnik na kome se u tom periodu fino vidio rast folikula... A ja sam do tada mislila da mi ciste ometaju ovulaciju i da cu tesko ostati trudna... Sad vec imam vise nade.... Uz pregled sam trazila dr da uradim briseve i hormonalni status i to se sve ispostavilo da je ok.... Muz nije radio nista... On ima 29 god.
Imam neredovne cikluse... Pocela sam da radim lh testove... Tek ocekujem plodne dane... Tako da se cujemo u martu....

Lady T odakle si? U kojoj klinici planiras da se porodis? Ja sam razmisljala o Meljinama,a iz Ko sam...

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here