|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
10.2.2016 16:26:10   
Lady T
Inace, AnaAna1 kad ugledaš user posted image nema da brineš, u Japanu postoji verovanje i običaj da akite štite trudnice i trudnocu te se stoga poklanjaju figurine istih,inače običaj potiče od japanske carice koja je kako se veruje posle par neuspelih trudnoca, donela na svet malog cara, baš u periodu kada je uz nju bila akita😊

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 276
10.2.2016 16:41:29   
Tinkerball
Pa bilo je bas oskudno, ali necu sada da radim testic, sacekacu da pokaze vreme , pa ako jeste onda cu da se izradujem kao covek. I mi cuvamo Japansku Akitu, imamo je dve godine. user posted image
Hehehehehehe, kakva slucajnost. user posted image Ali mislim da je ovo prelepa rasa i toliko odana da nemam reci, ali su tvrdoglavi za medalju. user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 277
10.2.2016 16:44:43   
Lady T
Našle smo se😊a pričajte mi o tvrdoglavosti, ovo moje malo je tvrdoglavo za 3 odrasla psa, zato imamo lepo istrenirane živce za čekanje 😂

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 278
10.2.2016 16:49:25   
Tinkerball
Hahahaahahha, i nasa isto. Decko dok je dresirao je ludio. Jedva smo je naucili osnovne manire user posted image
Sad je mnogo zlatna, ali kada odemo kao sad u inostranstvo i ona nama nedostaje i mi njoj. Ne znate kakva je to radost kada nas doceka na kapiji. user posted image
I sad kad bi imali bebu znam da bi je i ona cuvala, jer su one u Japanu kao dadilje/
Jos nam deca fale i da zvimo kao jedna velika porodica. user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 279
10.2.2016 16:52:36   
Lady T
Biće user posted image sigurno ubrzo, kako zračiš tako privlačis😊

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 280
10.2.2016 18:29:52   
Zakicaa
Tako je,ma samo pozitivno..mozda bi i nama dobro dosao jedan psic..xixi.Nego cure,da li vas rasturaju ledja pre nego sto dobijete?Mene rastura donji deo😕

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 281
10.2.2016 18:33:08   
AnaAna1
Hahahah ne mogu da verujem kakva slucajnost, Akita je bas retka u Srbiji, a eto da sve tri imamo po jednu :)

Tinkerball jel imas muzjaka i zenku, i koje je boje?

Lady T zasto si presla sa japanske na americku?

Ja imam zenkicu, i takodje je vrrrrrrrlo tvrdoglava a jako inteligentna... vec sa 5 meseci je znala puno komandi (sedi,lezi, daj sapu, laji, donesi, pored...) ali i dan danas odmah poslusa komandu samo kad imam nagradu u ruci (npr parce virsle user posted image ) a kad je pozovem da dodje ako je mrzi nema sanse da digne guzicu, iako oooodlicno zna sta hocu od nje :) granule nece ni da pipne dok u njih ne ubacim nesto sto ce da im da jos bolji ukus (tunjevinu, supu, meso, pastetu, jogurt, jaje, bilo sta...) i veterinar mi je jednom reko kad je imala samo 4-5 meseci da joj ponudim svaki dan granule na 10 minuta i da ih sklonim ako ne pojede i tako sve dok ne ogladni i ona ce da ih projede kada shvati da nema sta drugo... dokaz za to koliko su tvrdoglave - nije pojela ni zrno granule celih 5 dana i i dalje je trpela gladna i cekala da joj ubacim nesto unutra... eto :) i veterinar se krstio i reko mi da mi nema pomoci ahahhaha inace je mnooogo dobra i nije uopste agresivna, vesela je i hiperaktivna user posted image

Lady za to grickanje po stanu ces da vidis muku dok joj ne izrastu zubici, ali ti poksaj da je urazumis malo batinicama - najbolje novinom, to ne boli uopste a kad je udaris jako se cuje pa se uplasi :) e mi smo jedinu gresku napravili sto je nismo naucili dok je bila mala da ne vuce na povodcu jer smo mislili da "ima vremena" a sad nemam strpljenja kada ima 35kg i vuce ko luda... tako da je to na vreme naucis, ostalo je lako :)

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 282
10.2.2016 18:34:11   
AnaAna1

IZVORNA PORUKA: Zakicaa

Tako je,ma samo pozitivno..mozda bi i nama dobro dosao jedan psic..xixi.Nego cure,da li vas rasturaju ledja pre nego sto dobijete?Mene rastura donji deo😕

meni se to desava po nekad par dana pred M, bas dole nisko...

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 283
10.2.2016 18:40:02   
Doroty
Svratih da vidim ima li nekih novosti.
Kod mene prisutni svi simptomi PMS-a, ali user posted image još nije stigla user posted image
Danas 29 dc. Dobijam na 28-29
Vidim priča se o kucama, mi imamo bigla 6 meseci, ženka i potpuno je blesavauser posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 284
10.2.2016 18:48:54   
IvanaSK RR
Doroty, kad ces da radis test? :)

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 285
10.2.2016 18:54:39   
Tinkerball
Hehehhehehe, jeste bas retka rasa. user posted image
I bas je slucajnost velika. Moja je zenkica, narandzasto bela. :user posted image a tvoja kakva je??
I mi smo imali problem bas sa njom oko hrane, kada je decko otisao u inostramstvo ona nije jela dva meseca uopste, smrsala je i svi smo misli da ce biti ono najgore, ali hvala Bogu kasnije sam je urazumila i sada kad smo oboje otisli nemaju problem sa hranom. Mi je kaznjavamo tako sto je uhvatimo za njusku i pritiskom na glavu je spustimo dole, na taj nacin joj dokazujes da si ti gazda i da mora da te slusa i da je napravila neku gresku, a i to sa novinom je isto ok. user posted image
Mi smo je naucii da hoda lepo uz nas, amda kada vidi macku ne mozemo da je udrzimo.
Predjosmo mi sa crtica na pse...user posted image
Ja nemam mnogo simptoma oko PMS-a sem nervoze, ali ponekad me bas bole ledja s''obzirom da sam imala i operaciju kicme onda je bol bas veliki i grozan. Tako da sam srecna kada do njega ne dodje.

< Poruku je uredio Tinkerball -- 10.2.2016 18:56:07 >

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 286
10.2.2016 19:07:05   
Zakicaa
Znaci nisam jedina,to me tesi😆

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 287
10.2.2016 19:23:18   
Doroty
Za par dana user posted image

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 288
10.2.2016 19:29:34   
Lady T
AnaAna1 uzela sam američku, tj dobila od dečka, najviše da me ne bi podsećala na prethodnog psa, jako sam bila vezana, 12 godina nije malo I odlučila da ostane unikat u mom životu.
Ko je pitao za leđa, mene bole redovnp u pms ali bole me i sad, prvi put nakon onog čuda od krvarenja ako računam kao user posted image .I počeo neki tup bol oko desnog jajnika pa niz nogu.Haos😂

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 289
10.2.2016 19:34:05   
vocicana
Al ste se raspisale, jedva da sam pohvatala kojoj fali, koja cek i osluskuje.user posted image
Cekamo nikiteki jos sada, stvarno mi nije jasna ta njena situacija, a ostale drzim pesnice jako da mi sve budete user posted image okruglice. Ja sam se raspala od setnje danas i od kupovine i zavrsavanja obaveza, ali sve sam stigla. UH....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 290
10.2.2016 19:34:32   
Lady T
Doroty navijamo zauser posted image , kreće odbrojavanje😊💓

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 291
10.2.2016 19:36:03   
Lady T
Vocicana, ovde veselo kao što vidis, šareno s temama a sve se nadamo istomuser posted image .

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 292
10.2.2016 19:54:03   
vocicana
Kada bi znala koliko vam zelim od srca too sto vam je sada najvaznije user posted image user posted image user posted image !!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 293
10.2.2016 19:57:11   
Lady T
Hvala puno, znači puno podrška i pozitivna energija, sve je uz to lakše i bezbrižnije😊user posted image user posted image user posted image 💞

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 294
10.2.2016 20:01:58   
Zakicaa
I ja se zaista zahvaljujem..puno puno.Smatram da je ovo zaista dobar forum,delimo iste zelje,interesovanja pa i strepnje😄

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 295
10.2.2016 20:10:21   
vocicana
Ponosna sam na vas, divna ste ekipa, mi smo jedna po jedna odlazile iz ove teme, ali sve smo bile turbo ok, malo plakanja malo smeha, ali sa najlepsim mogucim uspomenama na divno druzenje. Eto to je najvaznije!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 296
10.2.2016 21:06:03   
nikiteki
Žene meni su rekli ujutru da dodjem za betu. A jednoj doktorci sam pokazala test nije ni htela da ga pogleda kaze vidis da si radila betu pre osam dana prema tome nema trudnoce

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 297
10.2.2016 21:06:54   
Zakicaa
Hvala Bogu...i neka ste odlazile,tako i treba..i mi cemo pre ili kasnije.Kako je biti trudan?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 298
10.2.2016 21:14:07   
Lady T
Nikiteki, ne znam sta da ti kažem. Moj ti je savet, ako di u mogućnosti da ujutro odeš u privatnu laboratorijiu i izvadiš betu, bez bilo kakvih kinsultacija sa doktorima.Preko 5 jedinica je trudnoća, ukoliko bude pozitivna, posavetuj se da nadjes dobrog ginekologa koji će ti voditi trudnoću sa dosta razumevanja.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 299
10.2.2016 21:19:57   
IvanaSK RR
Niki, moguce je da si trudna ako ti je ovulacija bila pre osam, devet dana i ako si tada imala odnose.
Ne razumem zašto ti nisu uradili betu popodne. Ali nema veze, uradi ujutru i znaces sto posto.
Zakice, sta te tacno interesuje o trudnoći? :)

< Poruku je uredio IvanaSK -- 10.2.2016 21:20:51 >

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here