|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
10.2.2016 12:21:06   
IvanaSK RR
Niki, betu iz krvi mozes u bilo koje doba dana.
Lady, onda jos bolje ako ces betu iz krvi, nece biti dileme.

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 251
10.2.2016 12:25:09   
AnaAna1
Ja sam se zarekla ovog meseca ne radim test dok mi ne zakasni nekoliko dana pa makar padala u nesvest user posted image ja vise da coravim oci gledanjem u crticu koja ne postoji, aaa neeee user posted image hehehe sto kaze Lady T kao horor film da gledas ahahhaha sreca pa znam da mi je zakasnila ovulacija 7 dana po bazalnoj temperaturi inace bi se debelo nadavala pare na testove user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 252
10.2.2016 12:26:25   
Lady T
Zakicaa i mene bas čudi, kad sumnjam mene kad pozovem mog ginekologa da zakažem,prvo pošalje na bhcg pa tek onda ugovaramo sastanak ako ima potrebe☺Ja sam imala prosle godine biohemijsku, zbog niskog progesterona i iz tog iskustva sam shvatila da bi možda rano otkrivanje u mom slučaju pomoglo da se na vreme preventivno reaguje, ali kao sto vidiš nikako da se opametim, već cekam😈Po struci sam psiholog i znam koliko psiha i želja utiču na fiziološki manifestaciju i pogresno citanje simptoma, zato sam ovog puta suzdržana...

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 253
10.2.2016 12:33:34   
Lady T
AnaAna1, razumemo se,ja sam cele prošle godine ludovala, kupovala testove po inostranstvu gde god sam stigla imala kolekciju,čak i lh trakice i clear blue monitor, i pred Novu godinu gledam epizodu Sex&the city, gde Sharlot budi jadnog muža i vice"ovuluiram, sad ili nikad", smejem se i kažem sebi e neces ti ovako ludaca jedna i bacim sve😂Sad sam relax i kladim se da će brzo stići user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 254
10.2.2016 12:34:28   
mm30
Lady, kako se zove taj test koji detektuje toliko nisku betu?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 255
10.2.2016 12:43:00   
Lady T
Viola super narandzasto pakovanje, pločica je u pitanju, dodju 2 testa , pokaže par dana nakon odnosa

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 256
10.2.2016 12:44:45   
mm30
Hvala Lady!

Je l ima da se naruče preko neta možda?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 257
10.2.2016 12:48:43   
Lady T
Stvarno ne znam, ja sam ga kupila u inostranstvu zajedno sa celom opremom, na preporuku jedne isto lude drugarice wanna be mama po svaku cenu.Apotekara mi ga je baš nahvalila i većina prijateljica koje žive vani kažu da radi😊

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 258
10.2.2016 12:52:48   
IvanaSK RR
Lady, kolika ti je beba?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 259
10.2.2016 12:53:07   
Lady T
Evo sad sam googlala, u Srbiji ima u bettypharm apotekama od prosle godine, ja ne živim u Srbiji tako da ne znam gde se nalaze, ali raspitaj se, ima sigurno☺

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 260
10.2.2016 12:55:38   
Lady T
IvanaSK, nije beba beba, već mala kuca od 3meseca 🐶🐕Ovo bi mi bila prva trudnoca😊

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 261
10.2.2016 13:01:52   
IvanaSK RR
Hahaha, pa sto ne mozes od kuce da vadis krv?
Jel neka posebna rasa ili ne?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 262
10.2.2016 13:10:48   
Lady T
IvanaSK epizoda "sam u kući" u njegovoj režiji bi bila fatalna😂😂😂americka akita je i vrlo nestašan, idu zubići tako da ne može bez nadzora, kreativno bi sredio stan☺

< Poruku je uredio Lady T -- 10.2.2016 13:11:41 >

Direktna veza do poruke: 263
10.2.2016 13:22:26   
IvanaSK RR
I mi imamo staforda, ali sad je dedica, deset godina :)

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 264
10.2.2016 13:50:26   
Lady T
On lagano penzionerski😊nekako je sa njima sve lakše, nema puno vremena za dosadu i mozganja, brže prodje i ovi cekanje mogućih user posted image 😆

Direktna veza do poruke: 265
10.2.2016 13:50:57   
mm30
Lady T, hvala puno na informacijama! user posted image

Je l otišla Niki da vadi betu?

Direktna veza do poruke: 266
10.2.2016 13:56:17   
Lady T
Nema na cemu i drugi put 😊za nikiteki ne znam, nadam se da jeste i navijam sa tribina da će da otvori februar sauser posted image user posted image Ja ako nisam, ne prijavljujem se do aprila zbog nekih specifičnih okolnosti, ali tu sam da bodrim i spremim se lepo za taj kruguser posted image

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 267
10.2.2016 15:29:34   
Lady T
Evo mene već sat vremena muci neki neobičan pulsirajuci bol u preponama i donji desni deo stomaka, sama sam sebi dosadna, plače mi se😈 😂😡

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 268
10.2.2016 15:43:14   
IvanaSK RR
Lady, al te drmaju hormoni...
I ja sam nesto bljak
Gde li je Niki, jel radila betu...?

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 269
10.2.2016 15:48:15   
Lady T
Dodje mi da se roknem, hormoni izgleda divljaju kod mene od sad svih 28dana, do skoro ni pms nisam osetila 😂

Direktna veza do poruke: 270
10.2.2016 15:52:19   
IvanaSK RR
Da gledas neku komediju? :)

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 271
10.2.2016 15:53:12   
Tinkerball
Hehehheh, LAdy, svi znamo koliko je to dosadno kada naidje. user posted image
Meni evo treci dan kao menstruacija ili cetvrti vise se i ne secam, ali mi je i dalje skroz cudna. Kao da nije to to, ne znam, ali em sto ej amlo krvarenje, em sto nemam onako parcice kao obicni, i povrh svega nema mi normalnog krvarenja. Da se to lepo pojaca, a i napetost u grudima i osetljivost u bradavicama je jos uvek prisutna, i pojavili mi se mitiseri hocu da crknem od njih, i ukucam na google kad ono, pise da moze u trudnoci. A testic bio negativan. user posted image
I ne znam da li da ponovim testic. Ali me strah da se opet ne ponadam pa bude opet jedna crtica. user posted image

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 272
10.2.2016 15:59:24   
Lady T
Tinkerball, ti i ja iz iste čorbe 😊i ja sam imala to krvarenje kreni stani, liči nauser posted image a nije tipična.Takodje i dalje imam simptome kao pre tog krvarenja, ako je bila m trebalo bih da sam kao nova, ali sve isto.Grudi su mi najzanimljivije, sad bih potpisala da ovakve ostanu kakav god ishod bio.Samo ja nisam radila test još uvek, kad se razočaram da se razočaram jednom a ne dva puta.Uradi ponovo, možda je bila kasna ovulacija. ..

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 273
10.2.2016 16:06:34   
AnaAna1
Tinkerball verovatno je menstruacija u pitanju, nemoj da mucis sebe :) osim ako to nije baaas oskudno krvarenje da ga takoreci i nema...

Lady sad si me obradovala! :) i ja imam akitu ali japansku :) hehehe skoro je napunila 4 godine. Nije valjda da ste se odlucili da je cuvate u stanu? user posted image jel muzjak ili zenka?

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 274
10.2.2016 16:13:01   
Lady T
U stanu,od kad znam za sebe imam psa, baš pre dotičnog bebca, mužjak je, imala sam japansku akitu i lepe godine je doživela, malo sam tugovala kako to već ide kad je uginula i odlučila da zalečim sa novi clanom😊Srećom imam dosta prostora dosta slobodnog vremena jer sam do daljnjeg sama pa se snalazim😊Ali divne su obe rase...

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here