|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 02/16 [chat]
8.2.2016 15:14:30   
AnaAna1
Tinkerball kad ste uspeli tako lako prosli put bice i sada sigurno, samo uzivajte, tek ste poceli da "radite" :)

Devojke ko jos radi testic ovih dana? :)

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 201
8.2.2016 15:28:53   
mm30
Niki nam je nema danas, a trebalo je jutros da radi test. user posted image

Tink, baš sam se ponadala da ćeš da nam povučeš nogu! Ali dobro, polako, biće uskoro!

Ana, meni se bliži kraj ciklusa, danas mi je 26. dc. Još nemam simptome pms-a, ali jučerašnji pad BT najverovatnije najavljuje dolazak user posted image . Videću uskoro.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 202
8.2.2016 15:34:21   
Tinkerball
a sto toliko merite temperaturu? user posted image

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 203
8.2.2016 19:05:56   
krin 40
Bravo Sensa,pratis me u korak.Ja osma,ti sedma,predji u trudnicke teme da ne davimo ovde.Sto toliki utrogestan? Muckalice citam i vas redovno,cekam novosti,neke lepe nadam se.Sve vas ljubim

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 204
8.2.2016 19:19:02   
vocicana
Tinkerball user posted image za taj divni optimizam, oseca se pozitiva bez obzira na negativan test. Bice, samo se ne predaj. Jedno pitanje, da li si spontano izbacila plod kod missed-apre dve godine, da li ti je radjena eksplorativna kiretaza? Bazalna temperatura se meri ne bi li se uocila ovulacija. Svako jutro u isto vreme, pola sata gore dole, pre nego ustanes iz kreveta, toplomer ispod jezika( ja sam tako radila), upisi imas fertility friend, mozes graf objaviti u temi bazalna temperatura IX, kada padne pa skoci naglo, taj dan obicno oznacava ovulaciju i za tebe pocetak intenzivnijeg muckanja, ako kod ocekivanog ciklusa nema pada temperature, vec se odrzava malo vislje do 8 dana vreme je da uradis testic. Nadam se da sam ti adekvatno objasnila.
Nema je niki...user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 205
8.2.2016 19:26:01   
krin 40
Ja sam citala da skok bazalne znaci da je bila ovulacija.To nekome pomaze,ali moj primer pokazuje da nije uvek merodavno jer kod mene nema tih naglih promena a i uvek sam hladna kao smrt,xaxaxa.Ja glasam za lh trakice,jer one najavljuju ovulaciju do 48h unapred.U svakom slucaju,lagano,tek ste poceli.Mladost je na vasoj strani

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 206
9.2.2016 6:41:46   
Tinkerball
Vocicana doslo je do spontanog pobacaja, jer sam imala nekih zdravstvenih problema sa kicmom, i onda temperatura me je zadesila 41 stepen, i beba nijee mogla da prezivi, pa sam iskrvarila. Nije mi radjena kiretaza, samo sam otisla odmah nakon krvarenja kod ginekologa, odradio mi pregled i video da je doslo do spontanog pobacaja.
Inace, stvarno ti hvala na objasnjenju. Mada necu se sada previse opterecivati, radicemo na bebi spontano, pa ako do nje dodje dobro dosla, a ako ne, onda sledeci mesec vise muckanja i pracenja svega ostalog. user posted image

< Poruku je uredio Tinkerball -- 9.2.2016 6:43:19 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 207
9.2.2016 8:17:03   
vocicana
Dobro jutro, paa sigurno, tako i treba, vremena ima, uzivajte u vodjenju ljubavi, neka vam to bude prioritet, a bebica ce doci. Pitala sam te sve ono iz nekih razloga, bas je tuzno sto se tako desilo, ali neka je i tako, onda samo muckaj i uzivaj.
Radi li jos neko testic danas?user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Tinkerball)
Direktna veza do poruke: 208
9.2.2016 9:23:04   
mm30
Dobro jutro devojke!
Gde ste čekalice?
Meni je danas 27. dc, sitno! user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 209
9.2.2016 12:24:09   
AnaAna1
Ja ocekujem tj ne ocekujem m 18.02. :)

(odgovor članu mm30)
Direktna veza do poruke: 210
9.2.2016 16:24:59   
nikiteki
Zdravo devojke juce sam bila u selu nisam imala internet zato nisam pisala ali juce sam radila test. Ne znam ni sama sta da vam kazem ja kao da vidim jos jednu crtticu a mozda se i tripujem ali sutra idem na ultrazvuk pa cu znati sve i odmah vam pišem. Hvala devojke sto mislite na meneuser posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 211
9.2.2016 16:27:36   
vocicana
Niki, daj slicicu testica, jao dace bog!!!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 212
9.2.2016 16:31:37   
nikiteki
Pokušala sam da slikam ali se ne vidi na sliciuser posted image

< Poruku je uredio nikiteki -- 9.2.2016 16:36:56 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 213
9.2.2016 16:36:17   
IvanaSK RR
Cccccc, da li si ti normalna?Nestanes tako, ni ne javis se. Kako se ne vidi, slikaj opet! Ko ce sad da ceka sutra!! Koliko ti se cini da ima druge?!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 214
9.2.2016 16:38:54   
nikiteki
Ja se izvinjavam drugari otišli smo u selo ne planirano. Joj i ja cu da siznem do sutra

Direktna veza do poruke: 215
9.2.2016 16:41:53   
IvanaSK RR
Definitivno se ne vidi. Pih, bre! Ujutru ides kod dr?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 216
9.2.2016 16:42:53   
nikiteki
Ujutru imam zakazano u 9

Direktna veza do poruke: 217
9.2.2016 17:07:29   
Zakicaa
I ja ti drzim palceve da sutra saznas lepe vesti,zaista..ja se mozda tripujem ali kao da se jako slabo nazire druga crtica..srecnoooouser posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 218
9.2.2016 17:52:21   
vocicana
cekamo posle 9 da viidimo sta ces nam reci. Ja ne razumem zasto jos nema ciklusa a testic, pa ne vidi se druga crta,sta je onda?
Jeva cekam da nam javis rezultate.

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 219
9.2.2016 18:01:24   
krin 40
meni se cini da vidim drugu crticuuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 220
9.2.2016 19:57:35   
Zakicaa
Koliko ti tacno kasni Niki?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 221
9.2.2016 21:18:51   
Lady T
Prijateljice iz istog sosa, i ja da se javim posle par dana odsustva.Uglavnom da skratim roman, test nisam radila, a krvarenje se produžilo sve do danas i sad s vremena na vreme.Pojačao se intenzitet ali slabije nego inače, ja sam to prihvatila kao user posted image .Jedino sto me nervira su i dalje prokleto natečene i bolne grudi koje bi trebalo sa se vraćaju u normalu, jer user posted image prestaje i mučnina, mislim da su mi hormoni u haosu, prava diskoteka😂😀💃

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 222
9.2.2016 22:54:14   
nikiteki
12dana

(odgovor članu Zakicaa)
Direktna veza do poruke: 223
9.2.2016 22:58:34   
Lady T
Nikiteki, možda je bila kasna ovulacija, pa je trudnoća još mala.Meni se čini da na postavljenoj sličici vidim druguuser posted image , kao da se nešto nazire.Jesi li do sad imala iskustva sa kašnjenjem?

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 224
9.2.2016 23:03:52   
nikiteki
Imala sam problema sa kasnjenjem user posted image ali dobijem nije mi se do sad dešavalo da se pomalo nazire ova crta ili sam ja umislila da je vidim

(odgovor članu Lady T)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here